Tole bo pa zdaj za vas, fantje.

Ne bom garantirala, da bo delovalo pri vseh dekletih, govorim zgolj iz osebnih izkušenj.

1. Osebna higiena

Dragi mladci, to sicer upam, da je samo po sebi umevno … pa vseeno: prvi pogoj za uspešen blowjob je vsekakor osebna higiena. Predstavljam si sicer, da so nekatere bolj in druge manj občutljive na različne vonjave, ampak kaj vas pa stane, če ste pri umivanju tam okrog ekstra natančni? Nič ne škodi, če se “stuširate” v umivalniku tudi večkrat na dan … če se obrišete, ko greste lulat … itd. Sploh zdaj poleti, ko se neprijeten vonj izjemno hitro razvije. Kar se britja tiče, pa kakor vam drago, mene osebno ne moti, če je nekaj dlak (res čudno mi je, če ni čisto nič), sem pa že slišala za marsikatero fanico pobritih jajc.

2. Prehrana

Opazujte, kakšen okus in vonj ima vaša sperma po različni hrani in pijači. Pivo, čebula in čevapčiči so po mojih izkušnjah ena najbolj neprijetnih kombinacij – a v tem poletnem času piknik žurov tudi precej pogosta. Bodite uvidevni, naučite se, kakšna hrana deluje za vas, in privoščite svoji gurmanki nekaj užitka.

3. Usmerjajte nežno

Navodila – tako besedna kot tudi nebesedna – pridejo prav, a bodite pri tem nežni in občutljivi. Včasih rabim tudi vdihnit, in res me odbije, če me v tistem momentu tip prime za glavo in mi kurac silovito nabija v goltanec. Mogoče deluje v porničih, ampak meni občutek res ni prijeten – boljše možnosti imaš, če mi nakažeš tempo, pa bom že jaz pokazala, kako daleč lahko gre.

4. Konec

Cenim, kadar me fant vpraša, kako želim, da konča. Všeč mi je tudi, če mi pokaže, da se bliža koncu. Saj pri večini je to kar očitno, ampak včasih pa naletiš na koga, ki komaj trzne, ko mu pride – in fino je bit na to pripravljen.

5. Bodite pozorni

Ni nujno, da si dekle takoj želi “povratne usluge”, a ne pozabite nanjo. Ostanite prisotni in opazujte, kako se odziva in česa si želi. Tudi kakšen kompliment bo vsaki dal dodaten pogum in voljo, da se vas še kdaj loti.

Verjamem sicer, da že vse to veste, ampak ne bi tega pisala, če še ne bi naletela na marsikoga, ki bi zgrešil pri kateri od naštetih točk. Bodite dober prejemnik, pa boste dobili večkrat … 😉

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!