Zbudil ga je trušč z bližnjega gradbišča. Rovokopač in stresanje mehanične roke. Lopata, ki se zasaja v pesek. Pesek ob pločevino samokolnice. Glas delavca.
Zvok mestne budilke.
Lenobno se je pretegnil, ona pa je tiho zapredla. Ležala mu je na rami, obrnjena k njemu.
Roko je položil na njen hrbet, jo nežno pobožal in stisnil k sebi.
Njuna trupa sta se dotikala, z obrazi sta bila tik en ob drugem. S podplatom desne noge, ga je pogladila po goleni, potem pa je nogo položila čez njegove.
Tesno prižeta sta ležala z zaprtimi očmi in se objemala, igraje se z nožnimi prsti.

Njune ustnice so se skorajda stikale. Dihala sta počasi, enakomerno, mirno. Sčasoma sta se dotaknila z usti, čutila brazde v suhih razpokanih ustnicah.
Vdihavala sta isti zrak in če bi bil na voljo le še en vdih, bi ga použila skupaj. Ob njej je bil pomirjen. Srce mu skorajda ni utripalo.
Njegova levica je drsela pod njeno majico, ljubkovala njena ramena, pleča, se ustavila na ledjih in zaokrožila po njeni ritnici, vračaje se proti slokemu hrbtu, skozi dolino med njenima čvrstima hribčkoma.
Njena usta so se malenkostno odprla in z jezikom navlažila ustnice.
Instinktivno je storil enako in njuna jezika sta se srečala s svojimi konicami. Z ne več hrapavimi ustnicami sta nadaljevala s tem čutnim prebujanjem.
Dotikala sta se z nosovi, lici, usti. Njune roke so potovale po telesu drugega, raziskovale, božale, milile, se srečevale in prepletale prste.

‘Me imaš rada?’, je šepnil, ne premikajoč ust, da bi ne prekinil stika.

‘Ne.’, je dahnila.

‘Res ne?’

‘Ne …’

Odprl je oči, umaknil njene žimaste rjave lase z obraza, takrat pa je tudi ona pogledala vanj. Dolgo sta zrla en v drugega. Utapljal se je v zelenilu njenih oči.
S prsti desne roke, ujete pod njenim vratom, je šaril po njeni bujni grivi, levica je ljubeče ljubkovala lepotičina ledja, ter plaho silila na njeno čudovito rit.
Roka, ki ga je božala po stegnu je bliskovito segla po njegovi, ki si je že utrla pot pod rob njenih hlačk in jo prestavila višje.
Izvila se mu je iz objema, legla na trebuh, si položila roke pod glavo, prej pa zavihtela svoje lase proč z lica, da so kot slap padali po pernici, na kateri je počival njen obraz in si zavihala majico vse do vratu. Nič ji ni bilo treba reči.

Dvignil se je in počepnil k njenim nogam. Masiral ji je hrbet, jo poljubljal po vratu, po hrbtenici vse do zadnjice.
Prešel je prek nje in jo prijel za oba hleba hkrati. Poljubil je notranjost levega stegna in z jezikom potegnil proti notranjosti. Zagodla je in pogledala proti njemu.
Poljubljal je njen hrbet, rit, stegna, ona pa jih je prav počasi razmikala. Skoraj nezavedno.
Segel je z roko pod spodnjice, tam otipal že povsem mokro muco in z dvema prstoma prodrl vanjo.
Potiskal je vanjo, kot bi imel prste v kozarcu medu.

‘Prenehaj, prosim!’, je zaječala.

‘Ne morem. Nočem.’, je odvrnil. ‘Ne bom!’ je rekel odločno.

Razklenil ji je nogi, odmaknil hlačke ter jo prevalil na hrbet s prsti globoko v njej.
Povzpel se je k njenim ustom in jo strastno poljubil.
‘Tega sem si bolj želel kot pičke!’, je rekel po poljubu, še vedno prižet na polne ustnice vedno bolj voljne Afrodite.
Ni mu povsem verjela, saj je vedela kako rad ima njeno slastno medično in ona ni imela njega nič manj rada tam spodaj.
Spustil se je k razmočeni pičkici,se zalizal med njeni ustnici in si z jezikom utrl pot v njeno notranjost, da je zaječala, ko ji je potisnil jezik koikor globoko je mogel.

Oboževal je njeno sočno pičko, ki se je pod njegovimi dotiki medila, da je bil vedno znova osupel nad njeno mokroto.
Ni mogla verjeti, da bi lahko zakopan v njeno mednožje prebil ure in ure, ne da bi pomislil nase, medtem ko je njo trgal orgazem za orgazmom in je vedno znova umirala pod njegovim jezikom, ki je neumorno segal v njeno slastno sladko pizdico, krožil po ščegetavčku in jo nagajivo ošvrknil po ritni luknjici, kar jo je še dodatno vzburjalo.

Lizal ji je pičko, spuščal grgrajoče, mljaskajoče zvoke ugodja in medtem skoraj pozabil dihati, ona pa se je božala po svojih bujnih joških, ko ga je na lepem zgrabila za lase in potegnila kvišku.

‘Dihaj, dihaj …’, mu je velela ter ga pogladila po licu. Nasmehnila sta se en drugemu, zlezel je do njenega obraza in jo poljubil. Strastno. Goreče mu je vračala. Med poljubljanjem jo je dražil s palcem po ščegetavčku, dva, tri prste pa je imel v njeni špranjici in jo nagajivo cuknil za kratko pristižene dlake na hribčku njene sočne pizde.

Hotela je njegovega kurca globoko v sebi. Prav nič se ni obotavljala izreči svojih želja. Blazno se mu je dopadlo, da od njega ne pričakuje, da ji bo bral misli. Da zahteva.

‘Daj mi ga noter! Hočem te!’

Naperil ga je proti mastni pički, ga počasi vsega porinil vanjo in obstal. Niti premaknil se ni. Legel je na njo in jo objel. Vrnila mu je objem. Z rokama in z nogama se ga je oklenila.
Počasi ga je potegnil ven, in ji ga zopet počasi vtaknil. Roki je položila na njegovo rit in mu narekovala tempo.
Vedno hitreje in hitreje, glasneje in divje sta se predajala en drugemu, se poljubljala, z dlanjo ga je nekajkrat usekala po riti in ga skorajda roteče spodbujala.

‘Daj, daj, daaaj …!’

Prišlo ji je v nekaj sunkih, ščipaje se v trde bradavičke, on pa je nabijal, nabijal, nabijal …

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!