Rajcaš me. Rajcaš me z vsako svojo besedo, z vsakim stavkom, s svojo pojavo. Rajcajo me tvoji maili, tvoja sporočila. Rajca me tvoja postava, tvoja zmedena duša. Rajcaš me.

Naj se oglasim pri tebi? Bo prav? Človek nikoli ne ve. Otroci so v šoli, žena je v službi. Moža nimaš več, priložnost je prava. Poltiho pridem, odpreš mi. Oči ti žarijo. Objamem te, zreš mi v oči. Žarim tudi sam, pa ne samo v očeh. Kurac mi žari. Utripa mi, meša se mu od pričakovanja. Stisneš se k meni in praviš:

»O, a imaš že trdega?«

Seveda ga imam, trdega in pripravljenega na vstop v nebesa tvoje vroče, mokre, potrebne notranjosti. Primeš me za roko in odpelješ naravnost v spalnico. Prijetno toplo je, samo malce svetlo. Ne popadeva se kakor potepuška psa, ampak se stiskava, objemava, poljubljava. Vohava se. Z roko te primem za čvrsti ritnici in te prižemam k sebi. Gnetem ju, stiskam in razmišljam o tem, kako lepo ritko imaš. Primeš me za tiča, gneteš skozi kavbojke. Heeeej, bejba moja, počasi!

Ležeš na posteljo, za trenutek si na trebuhu. Tista tvoja lepa, seksi okrogla zadnjica za trenutek prav štrli proti meni. Oh, kako bi ti ga zabil! Obrneš se, razširiš roke in me z gesto povabiš naj se ti pridružim. Kaj pa vem, tudi takole je v redu, ko te z viška opazujem. Kratka jutranja halja se razpre in pokaže se pogled na tvoj venerin griček. Seksi hlačke mojo željo po tem, da bi se zaril tja notri samo povečujejo. Ležem poleg tebe, z roko ti sežem med nogi. Toplo je, mokro. Hlačke so prepojene s tvojo vročo, pohotno tekočino. Zatrepetaš, uide ti glasen vzdih. Pobožam jo dvakrat, trikrat; odzivaš se na moje dotike kakor violina pod virtuozovim lokom.

»Daj mi ga!« prosiš.

Kurac mi skoraj trga kavbojke in počasi odpnem zadrgo. Sežeš z roko noter in objameš batino. Zvlečeš ga ven in počasi drkaš. Megli se mi od ugodja in najraje bi te naskočil tako,da bi kar vpila od ugodja. Najbrž bi lahko porival le kako minuto, zabijal bi ti ga tja do sredine trebuha, potem pa bi našprical vse svoje seme vate. A tako pač ne gre; rad bi ti namreč polizal tisto seksi špranjico. Želim in hočem, da je ženski nebeško lepo, šele takrat si tudi sam zaslužim užitek. Nekaj trenutkov tako ti počasi drkaš mojega kurca, moji prsti pa drsijo v tvojo mokro pohoto. Draživa si že tako napete živčne končiče in se poljubljava da nama zmanjkuje sape. Lepo dišiš!

Vzamem ven prste, si jih primaknem k obrazu. Kako omamno dišijo! Obliznem si mokroto; ja, tja dol hočem! Ti še vedno počasi drkaš mojega kurca, predeš od ugodja kot mačka. Z roko objameš moja polna jajca in praviš:

»Oooo, koliko zaloge! Je vse to zame?«

Ne odgovorim. Poljubljam te, grizljam tvoje ustnice, s prsti ti grem v usta, da okusiš svoj sok. Z roko grem pod haljo, nežno stisnem tvojo oblo dojko. Nedrček mi je v tistem trenutku resno odveč, saj sem štorast ljubimec. Človek bi se zagrizel v slastno joško, pa se mora boriti z modrcem! Z dlanjo grem pod tkanino, otipam nabreklo bradavico. Objamem celo joško, jo gnetem in božam, prepletava se z jeziki. Še vedno počasi drkaš mojo nabreklino. Spravim se na kolena, slečem majico in snamem kavbojke. Perila ne nosim. Kurac se izstreli izpod jeansa, ti pa ležiš, se božaš po joških in me pohotno gledaš. Podrkam še sam. Potegnem kožico dvakrat, trikrat, ti me opazuješ.

»Si ga dostikrat drkaš?« me vprašaš.

»Zadnje čase ne,« odvrnem, »šparam spermo zate.«

Vstanem na posteljo, z glavo se skoraj dotikam luči. Stojim nad tabo z naperjenim kurcem in počasi drkam. Prav rad bi te pošprical, rad bi videl kako vsa tista sperma šprica z moje trdote tja na tvoje lepe joške, na lica in ustne. Sklonim se k tebi, te poljubim in počasi odpnem jutranjo haljo do konca. Ohh, kakšno telo! In vse to zame!?

»Drkaj si ga nad mano!« zahtevaš. »Me boš pofukal?«

Oja, brez dvoma te bom. Če bom zdržal pritisk seveda. Toliko dni si te želim, da je pritisk sperme že nezdrav. Izviješ se izpod mene in rečeš naj ležem. Neodločno protestiram, pravzaprav ti nisem nudil še nobenega užitka. Prevrneš me na hrbet. Primeš me za kurca, nekajkrat podrkaš in…prosim če ga daš v usta. V tem trenutku bi za dober faf naredil vse! Ne pustiš se prositi. Tvoj jezik je vsepovsod, na moji notranji strani stegen, obritih jajcih in po vsej okolici. Še vedno ga drkaš. Sled tvoje vroče sline na mojih jajcih je pravzaprav osvežujoča, saj sem sam neskončno razvnet. Oblizneš ga. Zaprem oči; nebesa. Daš glavico v usta, umiram. Je sploh res lahko tako lepo? Spustiš se po kurcu, narahlo, nežno. Oblizuješ ga z jezikom, fafaš najlepšo pesem. Nežno mi gneteš jajca, nežno mi ga fafaš. O kako rad bi ti špricnil v grlo! Pa nočem, ne smem! Hočem še tebi predati užitek. Pod glavo si dam dodatno blazino, roki prekrižam za vratom. Res šefovski občutek – ležim tam in vzdihujem, trpim najlepše muke v življenju, tvoja božanska usta pa se dvigajo in spuščajo po kurcu, oblizujejo vsak njegov del. Z usti objemaš glavico, se s kurcem potrepljaš po licu medtem ko mi drkaš. Zabiješ si ga globoko v grlo in to ponoviš večkrat. Od ugodja se mi meša. Prosim, če lahko prenehaš preden bo prepozno, preden izbruhne vulkan.

Prenehaš. Poredno me pogledaš, se nekoliko premakneš, sedeš okobal name in se podrgneš. Čutim vso tvojo mokro toploto skozi hlačke. Spretno jih umakneš, primeš mojega kurca in si ga parkrat podrgneš po premočeni pički. Noter moram, noter moram, je moja misel. Počasi sedeš. Najprej je notri samo glavica. Spet se mi megli od ugodja. Kako lepo! Kako toplo! Kako mokro! Počasi drsiš navzdol, milimeter za milimetrom raziskuješ užitek. Končno sem cel v tebi. Dodatno sunem z boki navzgor, temu rečem »do jaja«. Ne gre globlje. Dviga te kakor bi jezdila na rodeu, jaz pa suvam. Sunem nekajkrat in potem obmirujem. Spet se počasi dvigaš in spuščaš ti. Pritisk v jajcih se za silo umiri in postanem pozoren na mokroto na mojem kurcu, na mojih jajcih. Je sploh možno, da si tako mokra?

»Ti paše?« vprašam.

»Mhm.« zamomljaš, medtem ko se počasi dvigaš in spuščaš po moji trdoti.

Nekako uspem odpeti modrček in ti sneti naramnice. Zagrizem se v tisti dojki kot bi bila to moja zadnja priložnost v življenju. Morda tudi je, človek nikoli ne ve. Dvigneš se, se nagneš nazaj in gibaš samo z boki. Mislim, da mi bo kurca odtrgalo. Zgrabim te za joški, primem te za vrat in te potegnem k sebi. Zaližem se v tvoja usta. Trdno te držim okrog vratu in divje nabijam. Nikamor se ne moreš umakniti, ujel sem te v past. Nabijam, nabijam in nabijam, ti pa poskakuješ na meni, kolikor je to sploh možno v takem objemu. Čutim, da mi bo prišlo in počasi preneham. Nočem še tega! Takrat pobudo prevzameš ti. Divje se začneš nabadati, skačeš po mojem kurcu, kakor da je zadnjič. Morda tudi je, človek nikoli ne ve. Nisem se še umiril od svojega nabijanja, pa je tu že nov pritisk. Dvignem zadnjico, globoko grem vate. Stisnem zadnjične mišice in prosim:

»Nehaj. Nehaj, prosim.«

Ne poslušaš. Natikaš se na tega kurca, nabijaš se kot za stavo. Zamižim, spustim tvojo joško, se primem za usta in…špricnem. Špricam svoj sok vate, špricam in špricam. Ne vem če je bilo že kdaj prej toliko. Nekaj trenutkov lebdim špricajoč v vesolju, potem pa izdihnem. Duša uide, mišice se sprostijo in mlahav obležim pod tabo.

» Je bilo dobro?« vprašaš.

Pofukala si me kot še nobena doslej, si mislim. Brezsramno si me poseksala. Si si tega tako želela? Sediš na mojem utripajočem kurcu, najini sokovi se mešajo.

»Čutiš kako utripa?« rečem.

Prikimaš. Stisneš se k meni. Pustiš da se počasi vrnem na zemljo, ljubkuješ moje ušesne mešičke. Tresem se. Tresem se od pravkar minulega vesoljnega orgazma, ti pa sprožaš nove impulze ugodja v meni. O Bog, kako mi je lepo! Počasi migaš z boki, čutim kako se moj kurac mehča. Še vedno je notri, ves poplavljen od najinih sokov. Naenkrat pa zleze ven. Neee, si mislim, še hočem biti notri. Primeš ga in si ga vtakneš nazaj. Uspe. Še parkrat pomigaš z boki in kurček dokončno pade ven.

Ležeš zraven mene. Poskušam te objeti, a se izmuzneš. Objameš ti mene. Še poljubljaš moja ušesa, moja ramena. Še vedno se tresem. Zdi se kakor bi me tolažila. Počutim se varno, počutim se kakor prestrašeni mali fantek v varnem objemu mame. Lepo mi je. Dokončno se umirim in začnem božati tvoji dojki. Vem da še nisi dobila svojega. Prav gotovo si uživala, to se je konec koncev tudi videlo. A odneslo v vesolje te še ni. Izvijem se iz objema in zlezem med tvoji nogi. Bom lizal lastno spermo, me prešine?! Nič zato, to ti dolgujem. To ti dolgujem po tem nebeškem orgazmu….

Razmakneš nogi, potopim se tja. Z jezikom grem čez ščegetavček, streseš se od užitka. Okušam tvojo mehko kožo, okušam tvoj sok. Z glavo grem levo, pa hitro desno. Gor in dol. Jezik kroži po poplavljeni pički, lica imam popolnoma mokra. Mmmm, kako lepo diši! Božam te z lici, ližem z jezikom, rad bi se naužil te lepe, mokre, gladke pičke. Objamem te okrog nog, s prsti razmaknem sramne ustnice. Z jezikom ves čas obdelujem tvojo točko naslade. V užitek mi je! Ti se izvijaš, stokaš, napeta si kot struna. Primeš me za glavo. Dvigneš boke in mi ponudiš tvojo notranjost. Zarijem se z jezikom vanjo. Krožim po tej češplji kot da gre za življenje. S prsti se dotikam ščegetavčka, božam in ga dražim.

»Kako je lepo, kaj mi delaš!« vzdihneš.

Z vedno hitrejšim tempom suvaš navzgor in kaže, da se bližaš vrhuncu. Vse dam od sebe, z jezikom te prav pošteno obdelujem. Naenkrat se usločiš, za kratek hip obmiruješ, potem pa eksplodiraš. Premetava te po postelji, jaz pa poskušam slediti z usti tvoji uhajajoči pički. Izmakneš se, kaže da ti dotiki v tem trenutku ne pašejo. Gledam te, čudovita si. Pobožam te po tisti mehkobi, vročina kar puhti iz izvira naslade. Prišlo ti je, lebdiš nekje drugje. Srečen sem.

Prav počasi se umiriš. Tudi jaz poskušam s poljubi po ramenih in vratu, siloviti tresljaji se vrnejo. Lepo ti je. Brez besed leživa objeta, srečna, potešena.

Razmišljam o vsem skupaj. Je prav? Je narobe? Pojma nimam. Vem pa, da s teboj nebeško uživam. Vem tudi, da nikoli ne vem, če se bo še kdaj ponovilo.

Človek nikoli ne ve.

Benjamin Twinklemin Kelsson

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.6 / 5. Število glasov: 5

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!