A veste, zakaj se tistim intimnim robčkom in milu za intimno higieno reče Chilly?

Zaradi občutka. Kdorkoli je pogruntal ta efekt, je pravi genialec. Chilly intimni robčki ne očistijo nič bolje, nič bolj ne dišijo in niso nič bolj higienični. Enako velja za milo. A so najbolj popularni. Ne samo zaradi reklam. Zaradi občutka.

Oglašujejo občutek svežine … vsekakor, a ta svežina ni posledica svežega vetriča preko pravkar obrisane vlažne pizdice … občutek je rahlo pekoč, a svež in prijeten, tako kot okus močnih mentolovih žvečilnih.

Nekoč sem, povsem naključno, odkrila ta občutek svežine, ko sem si po športni aktivnosti stegna namazala z eno teh grelno-hladilnih krem za mišice. Namazala sem stegna in uživala v pekočem občutku v utrujenih stegnih, in mislila na prešvicane moške postave. Roko je zaneslo tudi med moja stegna in čez nekaj sekund mi je postalo jasno, zakaj kupujem Chilly intimne robčke.

Moja muca se je ogrela hitreje kot sicer, in ta pekoč občutek se je širil v mojo notranjost, da sem vsa utripala. Moji prsti so drseli po vlažnih sramnih ustnicah, po ščegetavčku, in sredinec je kmalu našel pot v to utripajočo mehkobo in toplino. Pridružil se mu je prstanec in kmalu tudi kazalec, in chilly efekt mi je bil tako všeč, da sem prst še enkrat rahlo pomočila v kremo.

Dekleta (in morda tudi fantje, kaj pa vem?), močno priporočam. Deluje verjetno pravzaprav skoraj karkoli, kar se pekočega znajde na prstih – samo pazite, da se ne hecate s kakšno svinjarijo, ki bi lahko pripeljala do kakšne okužbe. In ne pretiravajte – količine, ki

Preizkusite naslednjič, ko boste sekljali čili …

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!