Sedim na troli, se dolgočasim in opazujem ljudi. Oko se ustavi na mladeniču, ki sloni na oknu in se nežno pozibava v ritmu vožnje. Njegovi lasje so kratko pristriženi, rahlo počesani na stran, na nosu mu počivajo RayBan sončna očala. Njegova majica je široka, vendar kljub temu razkriva mišičasto postavo mladeniča. Njegove ozke črne hlače poudarijo in privzdignejo njegov kurac, vidim, da je lepo obdarjen. Ne morem ga nehati opazovati, moje misli bežijo k scenam, ki bi se lahko zgodile, moja pička postaja vlažna in vroča, čutim neizmerno potrebo po velikem kurcu v sebi.

»Doma me čaka fant, k njemu grem, ne smem…« bežijo moje misli.

Postavni mladenič se naenkrat znajde na sedežu zraven mene. Počasi sname očala in s pogledom potuje od mojih oči vse do mojih beder, ki se bohotijo pod mini krilom. Nato se nagne k meni in pogled zasidra globoko v moj dekolte. Od vzburjenja globoko vzdihnem, prsni koš se mi dvigne, on se približa še bolj in me poljubi na hlebček. V moji mokri pički podivja cunami. Čutim moje hlačke premočene, čutim vročino pičke, ko rahlo razprem noge.

»Kam greš?« me vpraša.
»Domov, k fantu.«
»Kje greš dol?« čutim njegovo sapo na ušesu.
»Vič,« izustim. Bilo je dovolj.

Svojo roko položi na moje bedro, prste skuša čimbolj približati moji pički, da bi začutil mokroto, ki se vali po zraku. Z mezincem se dotakne mojega hribčka, občuti mokre hlačke in njegov kurac v preozkih hlačah se začne premikati. Umakne roko, se nerodno prestavi na sedežu, jaz pa globoko vzdihnem, se zbistrim in mu rečem: »Pojdi z mano.« Obrne se k meni in se mi nasmehne. Vem kaj to pomeni.

Vstane, vstanem jaz. Drživa se za držala, najini prsti se čisto narahlo dotikajo, svoj kurac pa nalahno prislanja k mojim riti. Stojiva na postaji, željna drug drugega… obstaneva.

»Kam greva?« vprašam.
»Tja.« Pokaže na cerkev.

Ja veš da, si mislim. Zgrabi me za roko, stečeva čez cesto proti cerkvi in se ustaviva tik pred vhodom.

»Zdaj bova fukala. Brez obveznosti, brez strahu in morda se nikoli več ne bova videla. Drugače hodim vsak dan na šestko ob isti uri, ker grem iz službe. Samo, da veš…« nato se obrne, še bolj prime za mojo roko, naredi korak proti vratom, se obotavljajoče še enkrat obrne proti meni, vendar ve, da ni več poti nazaj. Odpre vrata. Izbereva prva vrata na desni. Stopnice. Stopiva na prve tri stopnice. Zapre vrata. Dotaknem se njegovega hrbta, njegove močne roke, težko začnem dihati, med bedri čutim vročino in mokroto, mišice se mi tresejo, želim si ga. Stopi k meni, me potisne k steni, njegova roka pa srdito zagrabi mojo mokro pičko. Mane mi nabrekli ščegetavček. Z roko potujem po njegovem trebuhu navzdol. Njegov kurac je že čisto trd. S težavo mu odprem sedaj čisto preozke hlače. Njegov kurac ves trd bolšči vame. Sredinec mi zarije v vročo pičko in od presenečenja mi uide glasen krik. Z drugo roko me zagrabi za usta in mi potisne v pičko še en prst.

»Kako si mokra, prasica«

»Ja, prasica sem. Pofukaj me!« ob teh besedah moje telo ponori. Ne morem več. Slečem mu hlače do kolen in si njegov ogromen kurac prislonim na ščegetavček. Glavica je že čisto mokra od drgnjenja. Tudi on se ne more več zadržati. Močno me prime za ramena in me obrne z glavo ob steno. Moja rit se mu bohoti pred kurcem. Vsak hlebec posebej močno stisne nato razpre mojo mokro, vročo pičko in pusti kurac, da zdrsne vanjo. Njegova velikost mi vzame dih. Čutim ga celega, kako se nabija in drgne moje vroče meso.

»Hočem te gledat, prasica,« mi zašepeta na uho.

Sunkovito me obrne in me posadi na stopnice. Njegov kurac je hitro spet v meni. Majico si sleče in pred mano se bohoti njegovo telo. Strastno ga pobožam po hrbtu, moji prsti potujejo čez njegove nabite prsi. Nabija me. Paše mi. Čutim mokroto moje pičke. Neizmerno mi paše. Glavo vržem vznak, moji lasje pometajo po umazanih stopnicah on pa me prime za boke in me celo natika nase. Moji nohti se zarijejo v njegovo roko, to ga še bolj vzburi. Najino dihanje je sedaj enako. Oba sopeva, moji nohti se sprehajajo po njegovem hrbtu in rišejo sledi, njegove roke so ovite okoli mene. Čutim, da mi bo prišlo. Pogledam ga v oči, ugriznem se v ustnico, se zapeljivo nasmehnem in ga povabim naprej. Z eno roko me prime za tilnik, me poljubi po vratu in me silovito nabija. Njegov kurac sedaj s hitrim tempom masira moje vroče, razmočeno meso pičke. Sliši se sočnost moje pičke. Slišijo se najini vzdihljaji. Prihaja mi. Telo imam v krču. Ne slišim več. On pa nabija. Nabija. Čutim ga tako zelo. Moje roke zagrabijo njegovo kožo, nohte zarinem globoko. Prihaja mu. Zadnja dva sunka sta res globoka. Pride mu.

Meni popustijo krči v rokah, on pade name, oba komaj dihava. Njegov kurac še zmeraj počiva v meni in sperma se cedi po stopnicah. Še minuta, zbistrijo se misli. Vzamem robčke iz torbice, obrišva se, se oblečeva in tiho obsediva na stopnišču. Orgazem je bil tako silovit, da nimava energije za hojo. Tiho sediva drug ob drugem in se posmehljivo gledava. Poljubi me na ramo.

»Jaz sem Oskar.«

»Maja. Me veseli.«

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 5

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!