Soparno popoldne je, stegna se mi vlažno lepijo pod tanko obleko, stopala si hladim na kamnitih tleh. Voham dišave iz kuhinje kot pozorna čuječa žival in ugibam, kaj pripravljajo. Potem te zagledam, ko se lagodno pomikaš med mizami z 20 minutno zamudo, smehljaš se: ‘Že dolgo čakaš?’
‘Ja.’
‘Lepo.’
Ni ti nerodno, spretno mi podaš jedilnik, ki si ga vzel nekje med potjo. ‘Ti je tu kaj všeč?’
O seveda, dobro hrano obožujem, lačna sem in če bi mi sedaj ponujal seks, bi verjetno zmagala račka, kuhana z medom in janeževimi zvezdami. Skeniram jedilnik in v 15 sekundah vem, kaj hočem. Skupaj z vročimi borovnicami, ki tečejo po vanilijevem sladoledu. Smehljaš se in ko pride natakar, mu poveš, da žal nisem lačna, ti pa boš … našteješ natanko to, kar sem prej izbrala. Zajamem sapo, a molčim.
‘Zate imam nekaj drugega,’ rečeš in položiš belo škatlico pred mano. ‘Mislim, da moraš na vece.’ Odidem, lulam, odprem škatlico z vibrirajočim jajčkom. Silikonska vijolična površina, daljinca seveda ni zraven. Dvignem obleko, brez hlačk sem, odsotno se božam po muci, vzamem si malo časa zase, konec koncev se ti kratkočasiš s kosilom. Potem v rahlo navlaženo pizdo počasi potisnem jajček, čutim ga med hojo, a ne premočno. Ko me opazuješ iznad dišečega krožnika, kako prihajam, nehote pričakujem vibracijo, a je ne dočakam.

Pogovarjava se o vsakdanjih stvareh, sproščava po službi, pijeva suho vino po tvoji izbiri. Na prazen želodec se me vse hitro prime in alkohol ima kot vedno nadvse prijetne učinke name. Sprostim se. Zbiješ vilico na tla pod mizo. ‘Poberi jo,’ me pogledaš. Nekaj trenutkov se odločam, nato počasi sežem navzdol z roko. ‘Z usti,’ me prehitiš. Začudeno te pogledam, ne rečem nič. Malce se ozrem naokrog, najbližje mize okrog naju so prazne, v sobi sta še dva poslovneža, ki se zdita povsem zatopljena v pogovor in par srednjih let, on se mi ne zdi prav pozoren do svoje spremljevalke. Malce odmaknem stol, spustim se na kolena in izginem z glavo pod prt. Ko opazim, da nosiš sandale, te sproti obliznem po prstih. Izvlečem tisto vilico kot pridna punčka. Saj ne, da ne bi počela že kaj bolj čudnega in malce sem itak pijana, vseeno pa se mi zdi, da sem zardela in srce mi razbija. ‘Pridna,’ me stresejo vibracije globoko v meni. Ošinem par in vidim, kako me on malce nejeverno gleda, ne povsem prepričan, da je tisto kar je videl, resnično. Mokra sem, zaradi razburjenja med stegni in zdi se mi, da zaradi tebe v pizdi.

Smeje se mi podaš žličko sladoleda z vročim prelivom. Vedela sem, da bo božanski. Čutim okus, ki se topi na jeziku in vibracije v pizdi. Zelo na hitro opraviš z ostanki kosila in natakarjem in že se vzpenjava po stopnicah v sobo. Dobim tisti neskončno vzburljiv občutek, ki ga pravzaprav nimam velikokrat v življenju: da nekdo drug vodi mene. Želim si, da bi me povsem uporabil, sebično izrabil zase.

Ukažeš mi, naj odpnem obleko, pokleknem pred posteljo. Z lisicami mi zakleneš zapestja, vendar ne za hrbtom kot bi pričakovala, ampak spredaj. Rečeš, naj klečim in čakam. Ko se vrneš iz kopalnice, si napol gol, v odpeti srajci se uležeš na posteljo. Vzameš v roke svoj kurac, mi rečeš, naj se božam med nogami. Zopet začutim vibracije v sebi. Zaprem oči in se božam z vklenjenimi zapestji. ‘Glej me, prasička,’ praviš in tvoj kurac postaja trši, večji. Kot hipnotizirana opazujem tvoje nežno drkanje, pomaknem se bliže k postelji in sklonim k tvojim stopalom, medtem ko te še vedno gledam. Ližem te med prsti. Všeč ti je, zapreš oči in vidim, kako se bližaš orgazmu. Ne morem verjet, da bi pustil, da ti kar tako pride pred mano, ne da bi te čutila, niti ne po meni …
‘Pofukaj me, prosim.’
‘Ne.’
Poveš mi, da sem pohotna kurba, ki si ne zasluži, da bi jo pofukal. Po tvojem ukazu ponavljam za tabo vse kar ti umazanega pride na misel. Potem ti pride, po trebuhu in v pizdi začutim krč okrog jajčka, povsem sluzasto mokra sem že po stegnih, a preveč sem osredotočena nate in na tvojega tiča, da bi mi kar tako sami prišlo. Odpreš oči in se nasmehneš: ‘Zdaj boš pridno vse polizala. In če bo kaj ostalo, sledi kazen.’

Po kolenih grem okrog postelje do tvojega trebuha in ližem tvojo spermo. Počasi, temeljito. ‘Lepo, a prepočasi. Nasloni se na posteljo.’
Z zgornjim delom telesa se uležem čez posteljo, malce mi razkrečiš noge, zavežeš oči. Čutim tvojo vročo dlan na svoji riti. Začneš me šeškati, počasi, ne premočno, takoj začutim, da si boš vzel veliko časa za kazen. Ko prične boleti, zastokam. Potem me spet božaš, s prsti po golem hribčku pizde med ritnicama, medtem ko znotraj spet začutim vibracije. Povem ti, kaj bi rada, a se samo zasmejiš. Potem začutim drugačen udarec, usnje, verjetno pas. Močno peče, ne morem ostati tiho, razmišljam, da pas gotovo pušča sledove na koži. Ukažeš mi, naj močno izbočim hrbet, privzdignem rit, da me lahko dosežeš tudi po pizdi. V grozi jo poskušam malce skriti, rob postelje se mi zažira v boke. Ko prenehaš, me z eno roko zgrabiš za lase, z drugo pa mi porineš prst v rit. Tiplješ skozi tanko steno po vibrirajočem jajčku in stokam. Samo majhen pritisk na ščegetavček in prišlo bi mi v nekaj sekundah.
‘Poliži mi rit, prasica,’ mi rečeš na vseh štirih. Z jezikom krožim okrog tvoje ritne luknje, nežno potiskam jezik vanjo in z vklenjenimi zapestji drkam tvojega zopet trdega tiča. To počnem zelo dolgo, vmes porinem prst v tvojo gladko, tesno sluznico, všeč mi je fukat te v rit, ko čutim, kako trd si in od znotraj božam tvojo prostato.

Končno lahko vzamem v usta tvojega tiča, čisto nežno ga poližem in posesam vase, počasi, z občutkom. Mislim, da sem se že rodila z mislijo, kako sesam tiča, to me vedno čisto prevzame. Stokaš, s prsti sem v tvoji riti in z usti okrog kurca, po katerem počasi drsim. Držiš me za lase in glavo, porivaš v moja usta, globoko v grlo ter mi obljubljaš, da me boš pofukal v rit. Obrneš me tako, da ležim na boku, pokrčiš mi nogo in se mi z usti prisesaš na rit. Vtikaš jezik vame. Ves čas ječim, popolnoma sem ti prepuščena, karkoli bi si zaželel, bi naredila. Porivaš prste v mojo sproščeno mišico in se s telesom pritisneš k meni, nastaviš glavico svojega tiča na mojo ritno luknjo. Gre nežno in gladko, a vseeno se stisne okrog njega, moraš prodreti vame in skoraj v trenutku mi pride. Ne vem, ali je ta top krč užitka orgazem ali samo tako intenziven dražljaj, da končam v dolgem, neprekinjenem kriku, medtem ko se počasi zarivaš vame. Obrnem se na trebuh, napol na kolenih izbočim rit proti tvojemu trebuhu, od zadaj me fukaš v rit in vse kar si želim je, da ne nehaš.

midori

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!