Njeno vitko, urejeno telo ne more skriti znakov staranja. Gube na dekolteju in stegnih, rahlo uvele prsi, starostne pege na negovani koži. Samozavestno se preteguje po baldahinasti postelji, udobno se namešča, da ji bom lažje lizal mednožje.Nikakršne zadrege na njeni strani, najin odnos je poslovno urejen, nizek ton germanskih besed daje pečat dominantnosti v smeri denarnega toka. Skozi veliko panoramsko steklo spalnice mi v oči sveti popoldansko sonce, ki se počasi potaplja v ledeniško jezero, vila stoji na prekrasni lokaciji. Starodobna buržujka, ki ji je samoumevnost premoženja položena v posteljo, torej tja, kamor je sedaj nasladno položena sama. Pizde nima obrite, dlake so le rahlo kodraste in svetle, dišeča je in negovana. Vem, da ji bom stregel dolgo v temo, kot vedno, kadar me povabita. Moža, ostarelega intelektualca, ki v celoti sprejema muhavosti svoje Frau, še ni doma.

Ko sem mož vrne, oba že dremava.Prva intenzivna igra je za nama, tudi večerja, ki jo je postregla filipinska strežnica. Večerjala sva pol gola, si govorila opolzkosti, strežnica ne sme sodelovati, niti opaziti ničesar, to bi jo hitro stalo službe, v hiši vlada strog in dobro definiran red.

Frau je muhava mrha, včasih ob mojih obiskih možu dovoli le opazovati, včasih niti tega ne. Tokrat ga povabi zraven. Uglajeni gospod je prijeten, prefinjenega duha, vodi prestižno galerijo, iz čistega veselja do umetnosti. Z gospo sva fizično sicer nasitena, vendar možgansko razbrazdana v razuzdanost, najboljše izhodišče za perverzije. Uleže se poleg nje, ona je na sredini. Začne jo ljubkovati, ona pa ga dokaj trdo prime za lase ni potegne navzdol. Na njegovo in moje presenečenje, ne proti njenemu, temveč mojemu mednožju. Oblizovanje mojega kurca je prijetno, takoj me prebuja, medtem ko se zalizujem z gospo. Oba pogledujeva navzdol, opazujeva kako se trudi in ukvarja zdaj že z zelo nabreklim kurcem. Frau ga zopet ga odstavi in me suvereno zajaha. On se namesti zadaj, poskuša lizati moj vstopajoči kurac in njene sramne ustnice obenem. Če čas ga odpokliče od tam, stoji poleg postelje, kurac ima lep, a poltrd, leta mu ne omogočajo več popolne erekcije. Frau ga potegne ga bliže, igra se z njim. Hoče, da ga izmenično liževa in sesava, moji občutki so mešani, vsekakor bi lagal, če bi dejal da neprijetni. Hočem da mu pride v tvoja usta, pravi. Ne rečem nič, vendar se čuti, da mi je neprijetno, kar njeno vzburjenost prestavi za eno stopnjo navzgor. Od samega užitka se pozabi nabadati na moj kurac, drka njegovega v moja usta. Mlačno mu izbrizga spermo, mislim le na to, da ne pogoltnem. Oblizuje ga, jaz pa z njegovo spermo starčevskega okusa v ustih, da ne pozabim, plačilo je potrebno zaslužiti, nisem na počitnicah. Nato ona se zalizuje s menoj, njegova redka sperma se nam meša po ustih, pride mi vanjo.

Mož odide spat v svojo sobo, spita ločeno. Zjutraj nama filipinka postreže popečene kruhke, kavo, sok, mehko kuhano jajce zame, kako pomenljivo. Frau želi biti še enkrat pofukana, to ji pripada. Liže mi kurca, ga vzpostavi, nato se uleže na hrbet. Obvezno ji podložim blazino pod rit, tako vitka je, da je brez tega misionar komajda smiseln .

Visoko vzdigne noge, pusti se nabijati, tišči mi dolge nohte v rit, tole bo zagotovo pustilo sledi. Ko ji pride, dobim celo hvaležen, skorajda srčen poljub. Pri plačilu je zopet drugače, popolnoma uradno. Nalašč odšteva bankovce počasi, vsakega položi z nekim nedvoumnim pomenom. Pospravim in se zahvalim. Skopa ni, oziroma zna oceniti pravo vrednost stvari.

 

Vreme se je preko noči spremenilo, zunaj je turoben in vlažen dan. Na ulicah ni ljudi, ljudje so v šolah in službah, upokojenci lepo notri ali morda na sindikalnih izletih. Skratka, popolnoma deterimiran svet, kamor pa Frau ne sodi. Niti jaz, ki sem itak tujec v tej deželi. Zamišljen in izpraznjen se odpeljem proti jugu.

 

Anan

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!