Pozdravljeni. Moje ime  je BoneR in sem skrajen čudak.

Če to rečem, oziroma napišem, pomeni, da izstopam tudi izven svojih meril čudaškosti in sem bržkone tudi malce zaskrbljen zaradi svojega mentalnega stanja, saj se mi ob določenih ženskah, ki se vsem ostalim zdijo v über prasice in skrajno vredne greha, meni kurac niti ne dvigne. Pa ne govorim o nobeni znani osebnosti, tam je tako ali tako vseeno, ali bi jo, ali je ne bi,  ali bi jo nosil po rokah, branil pred paparaci ali pa bi ji zabil kurac v goltanec in izpulil čop las, ko bi ji brizgnil v grlo.

Govorim o ženskah inu dekletih, ki kar izžarevajo seksApil ( hvala @katjusa) in surovi magnetizem, ki privablja vse tiče v radiju desetih metrov, lastniki le teh pa se potem slinijo ob njej, ji naročajo pijačke in se skoraj stepejo, kdo bo njen. Oziroma čigava bo. Sem tudi sam nekajkrat nabasal na tako lepotico, ob kateri mi je čeljust skoraj padla na tla. Še dobro da mi je štrlel in se je ustavila tam. Po uvodnih nekaj stavkih pa se mi je prej izpahnjeno spodnje zobovje premaknilo v prvotno lego in se začelo drgniti ob zgornje zobe.

Škrtal sem z zobmi in jih tiščal skupaj, da nisem bevsknil vanjo:” Pa ne moreš biti tko jebeno gLupa!” Seveda, ji nisem tega rekel. Žentlemen, kakršen sem, sem se izgovoril na bolečino v ušesu in odšel na urgenco.

Pizda, srečati žensko, ki dobro zgleda in ni totalna kokoš je, kot bi na gasilski veselici ob treh zjutraj iskal nekoga, ki je trezen.

Dekletom, ki ste sedaj dvignile ročice, češ ‘ej kreten, tukaj!’ namenjam iskreno opravičilo in globok priklon, med poravnavanjem v pokončnega homosapiensa, pa si bom obrisal solzo iz očesa, saj imate najbrž tipa. Pa totalna kokoš in samo kokoš je eno in isto. Če si le butasta in ne povsem zabita pa zgledaš k Charlize Theron pri meni sicer vzbudiš poželenje, ampka že pred fukom bom na steni poiskal kje je znak za izhod, da lahko potem čimprej spizdim in mi ne bo treba poslušat o najnovejši Vittonovi kolekciji ali pa o – ne vem, jebote – o kakem resničnostnem šovu, čigar  goreča oboževalka si.

No potem pa je tu moja čudaškost. Blazno me rajcajo brihtne babn’ce! B – fakin – lazno! Kar pa ne pomeni, da grem pa potem povsem mimo zunanjega izgleda. A če je to dvoje nekako usklajeno, dobiš na moji bizarni lestvici privlačnosti zagotovo tam nekje osem in pol, če ne več. “Pa za koga se pa ta model ima!?, se zdaj sprašujeta nadvse lepa bralka in bralec, ki si hkrati mislita:”Prav vidi se na pogled ali pa na fotki, koliko si pameten …”

Res je. Prav imata. Ne vidi se. Ampak tudi opice lahko gledajo slike, govorijo pa pač  ne. Ok, v Planetu opic govorijo, ja, sorry.

“Ziher je model grd k svina!”

Ej, mislite si kar hočete. Lahko si me predstavljate k Quasimodota zaradi mene. Ampak tako kot nekateri ne bi fukali grde babe, jaz ne bi fukal butaste babe.

A vam je pa vseeno?

 

BoneR

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!