Verjetno tu ne bo pisalo to, kar bi vi radi slišali: “Zato, da bi bil Quicky še hitrejši:)”.   hehehe

V resnici gre za to, da nošenje spodnjega perila ponoči omogoča ustvarjanje optimalnega okolja za mnoge neprijetnosti, še zlasti pri ženskah, vključno z večjim tveganjem bakterijskih in glivičnih okužb.

Običajno ga ne nosimo iz preprosto estetskih in osvobajalnih namenov (tudi brezšivne spodnjice še vedno čutimo na sebi). Ginekologi pravijo, da obstajajo še drugi razlogi zakaj jih ne bi smeli nositi. Razlaga je predvsem enostavna. Tako kot ostali deli telesa ne funkcionirajo najbolje, če so ves čas prekriti z nečim, enako velja tudi za intimne predele. Seveda obstajajo trenutki, ko je to malce tvegano, na primer če nosiš krilo in zunaj piha burja:).

Ženske nosijo spodnje perilo že od nekdaj, ampak danes, ko je na trgu na voljo veliko spodnjega perila, ki je izdelan iz koži neprijaznih materialov, to le povečuje tveganja za okužbe. Seveda pa je ob vsem tem potrebno paziti, da zaradi tega, ker se boste odrekli spodnjemu perilu ne boste na drugi strani naredili več škode s tem, da bi prišlo do vnetja zunanjega dela nožnice zaradi drgnenja z neprijetnimi materiali (jeans itd). Še vedno pa so ginekologi mnenja, da so kljub tem neprijetnostim koristi, če spodnjega perila ne nosite, večje kot škoda, ki si jo s tem povzročite. Da o lažji dostopnosti v trenutkih neobvladljive pohote sploh ne govorimo:)

brez hlačk

Seveda pa tu ne gre samo za ženske, saj naj bi nošenje spodnjih hlačk vplivalo tudi na plodnost pri moški populaciji.

Skratka, morda je najbolje začeti korak za korakom, in se najprej odreči nošenju spodnjih hlačk ponoči in potem od tam naprej, kot pa reagirati impulzivno in nemudoma sprazniti vaš predal spodnjic 🙂 Če že, pustite vsaj tiste erotične kompletke:)

 

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!