Dlake na moških so seksi. Na ženskah pa sem vedno občudovala gladke ritke in pičkice pa tudi tiste s črticami so lepe. Vedno ko vidim kakšno takšno, si želim, da bi jo lahko polizala. Po črtici do sladkobe. Kot zemljevid, ki te pelje do skritega zaklada.

Odločila sem se in zbrala pogum, da grem tudi sama na brazilsko depilacijo. Poklicala sem in se naročila. Malo me je bilo strah, vse zgodbice o neznosnih bolečinah in modricah – zakaj bi se sploh matrala s tem? Ampak radovednost mi ni dala miru, zato sem se odpeljala v salon.

Za pultom je stala ljubka rjavolaska, polnih ustnic, oblečena v ozko belo uniformo pod katero pa je imela čipkast modrček, ki je njene prsi stisni, da sta sili na plano in raztegovali gumbek in gumbnico. Nasmehnila se je in me vprašala, če sem naročena ob enajstih. Podala mi je tangice in pomignila k vratom. ‘Tam se lahko preoblečete, ko boste gotovi, me pa pokličite.’ Stopila sem v sobo z mizo na kateri me bo mučila. Med slačenjem sem razmišljala, ali je tudi njena podepilirana in kakšen okus ima, je sočna kot njene ustnice? V mislih sem se zasmejala in oštela, da bom postala mokra še preden se me bo dotaknila in potem bo obema nerodno. Preoblekla sem se do konca in se ulegla na mizo. Skozi druga vrata je vstopla ona in za hip sem pomislila, da je mogoče že ves čas stala tam. Pokrila me je z ogreto brisačo, ‘da vas ne bo zeblo’, potem pa se je obrnila k pultu in začela segrevati vosek. Po sobi se je razširil sladek vonj po tisti roza puhasti sladkorni peni. Poškilila sem k njej in si jo bolj podrobno ogledala. Dolge rjave lase je imela spete v čop, ki ji je lahkotno padal na hrbet. Elastika je imela majhen okrasen sladoled in namuznila sem se ob misli, da me danes zgleda spremlja ideja lizanja. Ozek pas se je razširli v okroglo ritko. Pod belimi hlačami pa so se videli obrisi čipkastih tangic, ki so izginili nekam tja med oba hlebčka. Kot bi vedela, se je sklonila v spodnjo omarico in mi nastavila rit v vsej svoji veličini. Ugriznila sem se v ustico, saj bi drugače spustila glasen vzdih. Lica mi je oblila rdečica in moja pička se je izdajalsko skrčila.

Obrnila se je k meni in njene velike oči so se poredno zaiskrile. Točno je vedela, kaj počne. Zaprla sem oči in se delala, da poslušam tisto grozno glasbo za sproščanje. Moji možgani pa se mantrali: Misli na nogomet, košarko, hokej, karkoli, samo ne na riti in pičke in ustnice.

Začutila sem njen dotik, ki je spodvihal brisačo in razkril mojo pizdo, ki so jo, bolj slabo, prekrivale provizorične tangice. Odprla sem oči in nasmehnila se je: ‘uau tudi spodaj ste blond, tega pa še nisem videla,’ in s prstom potegnila po robu tangic. Polovica krvi mi je bušknila v lica. Kako predrzna je! Ostalo pa se je razlilo okoli njenega bežnega dotika. Čutila sem, kako so se mi napele vse mišice v pički. Potegnila je za tangice, tako da je bil pokrit samo moj venerin hribček, sramni ustnici pa sta bili svobodni. Pomignila mi je, naj primem za rob tangic, ona pa je počasi nanesla vroč vosek. Pekoč občutek je samo pospešil prelivanje krvi v mojem telesu in čutila sem, kako se mi je pocedilo iz pizde. V tistem trenutku je potegnila in sladka bolečina se je razširila po celotnem telesu. S prsti je pritisnila na predel, kjer me je zabolelo in njene hladne roke so samo podžgale občutke. Bradavički sta mi otrdeli in dihanje je postalo hitrejše. Tolažila sem se, da je vse to zaradi bolečine in upala, da tudi ona misli tako. Medtem je nanesla novo plast voska in spet potegnila. Bilo je kot počasno, a sladko mučenje. Mišiče so se mi napele. Čutila sem, kako se mi je skrčila ritka. Izdajalska pička pa se je počasi že utapljala v lastnih sokovih. V mučnem tempu sva zaključili spredaj in rekla mi je, naj se postavim na vse štiri. Čakaj kaj?! Na internetu sem brala, da to ne gre tako. Uležeš se na trebuh, umakneš ritnice in to je to. Moje misli so zbegano iskale izgovor ampak racionalni del mojih možganov je bil podrejen želji po njenih dotikih. Obrnila sem se in se usedla na pete. Pogledala me je z dvignjeno obrvjo in vdano sem se s podlaktjo naslonila na mizo. Rit pa sem pomolila proti njej. Z roko je prijela tangice in mojo ritnico in počasi namazala vroč vosek okoli anusa. Sklonila sem glavo in pogledala proti njej. Grizljala si je ustnico. Gumb na srajčki se je odpel, verjetno od globokega dihanja, ki ga je skušala prikriti. Potegnila je vosek in od užitka sem kriknila. Bolečina se je združila z naslado in pizda mi je utripala od želje po njenih prstih, jeziku. Začutila sem njen dih na ritki, saj je popihala boleče mesto. To je še podkrepilo željo. Spet je namazala vosek. Čakala sem kdaj bo potegnila. Vse mišice v telesu so se mi napele. Slišala sem njeno plitvo dihanje, ki ga ni več mogla skriti. Potegnila je in mi hkrati zarila prst globoko v pizdo. Oprijela sem se roba mize in zaječala. Njen prst je počasi krožil po moji pički. Mehke ustnice so me poljubile najprej na levo ritnico in potem na desno. Prstu sta se pridružila še dva, s palcem pa je krožila po ščegetavčku. Mišice so se stisnile okoli njenih prstov in čutila sem kako me vedno močneje ščemi. Z jezikom je potovala med ritnicami navzdol in me še naprej polnila s prsti. Čutila sem, da mi bo kmalu prišlo in verjetno je tudi ona začutila, saj je njen jezik zaokrožil okoli mojega anusa. Toplota njenega jezika me je pognala čez rob in prišlo mi je v divjih krčih.

Zardelih lic sem se obrnila k njej in sramežljivo se mi je nasmehnila.

Morala sem okusiti te polne ustnice, zato sem s prstom zdrsnila med njeni polni joški, jo prijela za modrček in povlekla k sebi. Prisesala sem se na njene ustnice in njen jezik, oh njen jezik, je bil topel in mehak. Nesramno mi ga je porinila v usta, da sem znova zaječala. Okušala sem jo, sladko kot med, ji grizljala spodnjo ustnico medtem ko sem odpirala še preostale štiri gumbe na srajčki. Kolobarčki njenih bradavičk so že kipeli čez modrček. Obliznila sem jih in zdaj je tudi ona zaječala. S prstom sem odmaknila odvečno blago in vščipnila v bradavičko, da je postala popolnoma trda. Zlezla sem z mize in jo počasi potiskala, da se je z rito naslonila na pult. Počepnila sem pred njo in ji odprla gumbe na hlačah. Neučakano sem jih povlekla dol in s prstom odmaknila njene tangice. Pred mano je bila popolna pizda. Tista, ki sem jo že neštetokrat sanjala, ki je bila v vseh mojih fantazijah. Gladka pizdica, s črtico mehkih dlačic, ki so me vodile do sočnega zaklada. Z jezikom sem počasi drsela preko njih. Nekje nad mano sem zaslišala glasen vzdih. Roke mi je zapletla v lase in me potisnila še bližje. Z nosom sem podrgnila po dlačicah. Dišala je omamno. Zarila sem jezik globoko vanjo in ji zasadila nohte v mehko rito. Lizala in pila sem njene sokove, kot bi bila sladoledna lučka poleti. Čutila sem, da ji bo prišlo, zato sem nežno vzela njenega ščegetavčka med zobe in jo sesala, s prsti pa krožila po topli pizdi. Glasno ji je prišlo.

Obe rdečih lic sva se hitro oblekli, saj naj bi kmalu prišla nova stranka. Ko sem stala na vratih mi je še rekla, ‘čez tri tedne sem vas spet naročila’. Nasmehnila sem se in si mislila ‘komaj čakam’.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 6

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!