To ni prispevek o incestu! Le o zanimivih razmerjih, v katera nas pripelje življenje, natančneje seks. Bratstvo in sestrstvo po luknji in/ali tiču.

Baje so izraz “brata po luknji” izumili Japonci. Kjodai. Dva moška, ki sta že bila v isti luknji, torej občevala z isto žensko. Sploh ni nujno, da hkrati.

Hvala bogu, da moški niti ne vemo za vse, ki so se veselili v istih luknjah. Tako imamo za tovrstne brate lahko samo tiste, za katere smo izvedeli tako ali drugače: nam je povedala ona, se je pohvalil on, smo se bahali sami in si je ob tem nekdo od navzočih ravno zlil požirek piva v sapnik … Informacija o bratstvu marsikdaj pride do nas tudi po ovinkih, ne da bi prinašalec vedel, da jo predaja “bratu”.

Čisto tapravi bratje po luknjah smo pa tako ali tako le tisti, ki se lahko temu skupaj nasmejimo, si pogledamo v oči in nazdravimo.

Ne glede na to, kdo je bil prvi … To prvenstvo lahko koga tudi muči. Velika razlika je seveda, če je šlo za ljubezen, zvezo, le fukaško prijateljevanje ali kaj še bolj mimoidočega. Pri enem prvo, pri drugem slednje?! Kdo ob bratov je bil tu sploh v prednosti? Kateri je spoznal pravo – prvi jo pomni kot romantično mucko, s katero je potoval po svetu in je sanjala o treh otrocih, drugi kot pohotno plenilko, ki je v gostilniškem veceju hotela tiča v rit in spermo po obrazu!?

Se ti je že kdaj zgodilo, da si od nekoga preveč zgovornega ujel delček na videz povsem nepomembne informacije o njegovi ženski (aktualni, bivši, enkratni …), pa si ga nisi mogel zbiti iz glave? Mina je pa prava nimfomanka, Tanja ima čisto prevelike sramne ustnice, Vesno smo na žuru vsi fukali … Domišljija ti potem ni dala miru, dokler nista postala brata po luknji.

Pretok informacij o bratstvu je neenakomeren. Nekateri razglašajo vse svoje dosežke, drugi potihem namignejo o kakšnem, tretji molčijo kot grob o vseh.

Če pobrskam po svojem spominu, se za številne od svojih intimnih prijateljic spomnim kakšnega modela, ki je prišel za menoj in se poznava. Za nekaj se spomnim tudi kašnega, ki je bil na vrsti pred mano. Vse brez večje drame in brez bratenja in nazdravljanja. Morda od nje kakšen: “Sem mu povedala zate, ker se poznata.”

Izstopali pa bi naslednji bratje:
– Zelo dober prijatelj, kateremu sem omenil, da se dobivam z njegovim dolgoletnim dekletom, ko sta bila že kar nekaj časa narazen in še preden sva midva seksala. Pozneje, ko sva že, je pogovor nekajkrat želel usmeriti v najino bratstvo, pa je bilo očitno, da punca obema veliko pomeni, zato sva vedno končala s šalami.
– Znanec me je povabil, da sva poskušala skupaj nasititi njegovo nenasitno. Ja, tudi to se dogaja. No, morda je bil še najbolj nenasiten on. Super, ampak to je res drugačna kategorija bratstva po luknji.
– Prišel sem na vrsto pri seksi žrtvi lastnih hormonov, za katero sem vedel, da je razmaknila noge že pred nekaj mojimi prijatelji, za še dodatne pa jo sumim. Nikomur od njih ne oznanjam bratstva, ampak mi je zanimivo.
– V posteljo sva se zvrnila z bivšo ženo mojega prijatelja. Dvomim, da mu kdaj povem.
– Vsi, ki ste tako blizu Kaji, da boste poleg, ko ji bomo uresničevali fantazije 😉

Sestre!

Nekako se mi zdi, da ste ženske večinoma bolj občutljive glede delitve svojih žrebcev oziroma kar se tiče predhodnic in naslednic. Sem bil kar presenečen, ko sem od ene slišal, da je prišlo do nje, da je moja bivša prijateljici rekla, da sva ves čas seksala. Morda je tudi njo zagrabil ta učinek, omenjen nekaj odstavkov višje, in je hotela postati njena – sestra po tiču!

Boste že drage dame v komentarjih povedale, kako je to med vami. Jaz vem, da sem imel v grlu vsaj majhen cmok, ko sem nekoč pri klepetu zagledal aktualno uporabnico mojega tiča in dve njeni sestri po njem. Niso bile prijateljice, a so vse tri vedele, kaj jih druži. Si nisem drznil niti vprašat, kaj so se pogovarjale …

Neskončne možnosti

Če bolje pomislim, imamo tudi istospolne brate po tiču in sestre po luknji. Pa biseksualne, kar pomeni, da ima lahko moški sestro po tiču ali luknji, oziroma ženska brata po luknji ali po tiču … Po kakšni bivši biseksualki utegnem imeti kakšno zanimivo sestro po luknji, za katero ne vem, saj se nisem nikdar spomnil, da bi tole malce raziskal. Kar me navede na vznemirljivo razmišljanje: bom moral vprašat, če dve mačkici, ki sta sestri po (mojem) tiču in dobri prijateljici ter je ena od njiju odkrito biseksualna, nista kdaj eksperimentirali med seboj. To bi pomenilo, da bi mi bili obe tudi sestri po luknji.

Kombinacije so neskončne! Tudi za prenos bolezni. Pa pardon, če sem ti za konec pokvaril navdušenje …

Nemo

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!