Dragi Božiček,

 

Vem, da letos nisem bil priden, ravno nasprotno – bil sem zelo, zelo poreden. Vseeno ti pišem v upanju, da mi boš izpolnil mojo željo.

Želim si… Samo v božičkovo opravo odeto črnolasko, ki bi me pogledala z zapeljivim, igrivim pogledom, si grizljala ustnice in si navijala dolge lase na prste, se razkoračila pred mano, in počasi, res počasi, odprla svoj plašč. Kot darilo na božično jutro, ki ga odvijamo, moj kurac pa bi stal pokončno in zravnano kot božična jelka.

Kamin za njo bi oddajal ravno dovolj toplote, da bi ji bilo že od tega malo vroče. Počasi bi si gladila obline in se s prsti vedno bolj približevala svoji že mokri čakajoči muci in se igrala z magičnim gumbkom. Cela bi se tresla od pričakovanja, in ko nebi mogla več zdržati, bi med svoje ustnice porinila najprej en, nato dva in na koncu tri prste. Igrala bi se sama s sabo, nato pa bi si obliznila prste in se mi počasi približala.

Spustila bi se na kolena in s svojimi sočnimi ustnicami objela mojega korenjaka. Lizala bi ga celega, od vrha glavice pa vse do korena. Izmenično bi mi ga vlekla in sesala jajčka, občasno pa bi njen prstek zašel tudi v mojo rit. Dražila bi me, in tik preden bi mi prišlo, bi se umaknila, se vlegla na kavč in si potisnila mojo glavo v njeno mokro mednožje. Lizal bi ji ga in se igral z njeni gumbkom, jo fukal s prsti in jezikom dokler ji nebi prišlo. Ko bi mislila da je konec, bi jo nasadil na mojo čakajočo batino in jo najprej počasi nato pa vedno hitreje fukal do onemoglosti. Fukal bi jo, da bi kričala in me prosila za še… Nato bi jo obrnil in ji ražširil ritnici, njene ravno prav zaobljene in sijoče ritke, lizal bi njeno odprtino in jo fukal s prsti dokler me ne bi prosila za kurca. Potiskal bi ji ga notri, vedno dlje z vedno hitrejšimi sunki, dokler ji ga nebi zabil do korena, še jajca bi spravil notri, če bi šlo. Tako bi jo fukal, dokler ne bi oba omagala… No vsaj do druge runde.

 

Le kateri moški si ne želi takšnega božičnega darila, ali pa mogoče ženska moškega?

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!