S kolesom se peljem iz službe, ko me pokliceš in povabiš na kosilo. Prikolesariš nekaj minut za mano, oblečen v seksi črne lanene hlače, v katerih imaš dovolj prostora, da ga lahko neopazno skriješ, tudi kadar ti stoji. Vedno in brez izjeme se ti dvigne, ko sem v tvoji bližini, dovolj je že samo da me vidiš. Še preden dobiva hrano, začneš s svojimi stopali drseti po mojih nogah. Redko začneš predigro v javnosti, zato te rahlo presenečeno pogledam, a z izrazom, ki razkriva začenjajoče ščemenje med mojimi nogami.

Vprašam te: »Dolg teden?«.

Hitro pojeva nekaj sushijev, preskočiva kavo in odkolesariva do mojega stanovanja.
Na balkonu zvijam joint, ko opaziš mentolovo barvo mojih nohtov in mi rečeš: »Barva laka se ne ujema z barvo tvoje obleke.«

»Mogoče pa se ujema z barvo mojih hlačk,« ti odgovorim.

Prižgem joint, naredim globok dim in se končno sprostim po napornem tednu. Noge stegnem do vrha balkonske ograje in se začnem božati. Pridem do muce, umaknem rob hlačk, jo razprem in vanjo potisnem filter jointa.

»Boš dim?«

Po vseh štirih se priplaziš do mene in vdihneš vonj moje potrebne muce. Z jezikom oblizneš moj nabrekel ščegetavček, zagrabim te za lase, noge oklenem okoli tvojega vratu in te potisnem k sebi. Tvoj jezik se zapiči vame, kmalu se mu pridružijo še tvoji prsti.
Ko mi preližeš celo muco, te odrinem in odidem proti postelji. Še preden uspem odpeti zadrgo obleke, na svoji riti začutim tvoj trd kurac. Primeš me za vrat, me potisneš navzdol in ga od zadaj neusmiljeno zabiješ vame.

Zastokam od bolečine pomešane z užitkom in ti rečem: »Prasec, nabij me!«

In me, nabiješ me je z vso močjo, od zadaj, na vseh štirih, leže na meni, od strani, z dvignjeno nogo, nad mano, v kleče. Večkrat mi pride, bolj sem potrebna. Ko po dveh urah izmučen obležiš na hrbtu, te zagrabim in zajaham še sama. Z vlažno muco se drgnem ob tebe, nato se nasadim nate in skačem po tebi dokler se ne zviraš v krčih užitka. Tik preden ti pride, me je vržeš iz sebe in me pošpricaš po celem telesu. Obliznem tvoj vroč kurac in potešena obležim ob tebi.

 

Mistress

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!