Ne bi si mislil, da lahko tako nedolžna reč kot je pitje kave v enem izmed kafičev na trgu Oliveira sproži tako jebeno kompliciran tok dogodkov, kot je bil brodolom najine zveze in dopusta.

Saj se dedci ves čas gonimo, a tudi mi imamo “tiste dneve”, ko se še posebej. Takrat jutranja erekcija traja do večera, kot besni žrebci pa trzamo za vsako vsaj približno mikavno nimfo, ki svoje obline zvalovi mimo našega obzorja.

Ko nasproti tebe sedi tvoje čudovito dekle in vzneseno prebiraš o zibelki Portugalske, lagodno srkaš kavo in je nasploh vse točno tako kot mora biti in je prav, najmanj pričakuješ, da boš v naslednjih petih minutah doživel bolečo erekcijo, kurca napolnjenega do roba razpočenja in nikakršnega signala, da bo to kmalu minilo.

Izmena osebja in k mizi pristopi novo dekle, neverjetnih proporcev … pa kaj nam to delaš Vesolje, Bog ali Star Wars Force … Lahkotna poletna oblekica razkriva ravno prave dele, nežno prepotene čokoladne prsi in vrat, razporek iz katerega uhajajo čvrsta olivna bedra, na levi ima majhno brazgotino, ki se mi zdi blazno sexy. Zagrizel bi se vanjo.

A bi šlo še krajše in bolj razprto … Mislim, ni ravno neka delovna obleka tole … Temni lasje, zvedave oči, polne ustnice in neko sproščeno, neobremenjeno gibanje in občutje. Izžareva neverjetno seksualno energijo. Od kod se to jemlje? Ali samo name tako deluje ali je pač takšno posebno seksualno bitje?

Ko se mi nasmehne pomislim, da me osvaja. Neeeee … nehaj fantazirat. Delam se hladnega ko špricer in naročim še eno pivo … huda kombinacija, najprej kava sedaj pa pir … Moje dekle si zaželi čokoladno tortico s sladoledom.

Skrito opazujem kako se z najinim naročilom odziblje nazaj v majhen kafič. “Jebozovna” privzdignjena ritka me hipnotizira s svojim pozibavanjem, perfektna vdolbinica za kolenom pa kar vabi, da položiš kurca v njo … Pa od kod mi take misli … Prav vsak del njenega telesa bi POFUKAL … V grlu me stiska, polasti se me taka sla, da mi hoče raztrgat hlače.

Sredi dneva sediva na trgu, na romantičnem dopustu, meni pa se meša zaradi ene kelnerce? A si normalen? Z roko sežem v hlače in se skrivaj božam po razbohotenem mesu. Pomirja me, a ni dovolj. Pogledujem proti šanku v notranjosti kafiča in vidim kako pripravlja najino naročilo. Ne morem več, fantaziram kako bi šel mimo nje, ji pomignil, da pride za mano in bi se brutalno pofukala na stranišču.

Zares vstanem, “Na stranišče moram.”

“OK.”

Odpravim se do nje kot v fantaziji. Ko grem mimo jo v svojem deliričnem stanju dejansko pogledam neposredno v oči in jo povsem neprikrito premerim. Prav očitno buljim v njene perfektno oblikovane polne prsi, ki skoraj padajo iz tanke poletne oblekice. Povesi pogled in zardi. Tako sem razvnet, da niti ne morem skriti nabrekline v hlačah. Še dobro, da niso povsem oprijete, a vseeno se lepo vidi, da nekaj sili na plano. Ne skrivam, da mi je všeč.

“You need a key for the toilet, sir!” mi poda ključ za WC in namerno se dotaknem njene roke. Ničesar ne opazi, pač nehoten dotik, a zame iskra, ki mi požene še dodatne mravljince po telesu.

WC je majhen in soparen. Takoj ko stopim noter se spotim. Končno lahko vzamem kurca iz hlač in se skoraj prestrašim kakšen je … Tako velikega se še nisem videl … “Opa, to bi moral fotkat za sms rajcanje z mojo …” kot zmeraj pomislim na največje bedarije.

Pa saj… pravijo da Bog vse vidi in ve, ostali pa ne morejo v mojo glavo, pa tudi če lahko… Vem, da smo prav vsi krvavi pod kožo. Vsem nabrekajo kurci, pičke, joški, bradavice, pospešeno bitje srce, delirij orošenih pizdic, glavičev … Dovolj! Ja, vsi smo seksualna bitja, a kaj je to s teboj? Koga še ena kelnarca pripravi do tega, da skrivoma drka sredi turističnega trga in se gre do konca obdelat na WC??

Za trenutek še postojim in uživam v osvobojenem občutku, ko mi zrak hladi razgreto nabreklino. Vzamem ga v roko in si v misli prikličem vse pravkar poskenirane slike mikavnega portugalskega dekleta! Noro mi paše. Čeprav je kafič mini in je WC skoraj improvizirano pregrajen od šanka, se ne zadržujem, globoko diham in sproščeno divje drkam, da se slišijo zvoki cmokanja vlažne kožice preko glaviča in drsenja dlani po suhi koži mojega pretirano nabreklega uda … Tako divjam, da mi zelo hitro pride in izbrizgam se v polnem loku. “Fak, malo pa smo ponečedili tale prostor, kajneda?” humorno pomislim. Količina sperme je vzburjenosti primerna. Civiliziran občan v meni z brisačo v grobem pobriše za sabo in sprehodim se nazaj do najine mize. Pravkar nama streže in ko prisedem me pomenljivo pogleda, očitno je slišala … a najbrž ne ve, da sem “salutiral” prav njej v čast. Ponovno jo brez zadržkov premerim od prikupnih prstkov v sandalih do majhnih vročinskih izpuščajev na čelu. Še ti so mi na njej noro sexy. In ta pogled, kot da se ne zaveda svoje seksualnosti ali pa prav nasprotno, dobro ve kaj povzroča in se pretvarja, da je povsem brezbrižna.

Punca opazi, da sem si dodobra ogledal najino strežajko in me zbode “Luštna, ne?” “Ja, kar OK”, se zlažem. Tič pa je še kar v nekem na pol nabreknjenem stanju. Popijeva, pojeva, pustim konkretno napitnino, nenazadnje si jo je nevede zaslužila in odpraviva se proti apartmaju.

Očitno se gonim, ker me spomin na najino “kofetkanje” spet predrami. V sobi pričnem objemati in poljubljati svoje dekle, a se mi nejevoljno izvije “Saj veš, da imam “tiste” dni …”

“Aja, saj res, ampak jaz imam očitno tudi “tiste” dni, le malo drugačne …”
, pomislim.

Kadar je imela menstruacijo je seks zmeraj odpadel!

“OK, razumem, ampak saj božava in ljubkujeva se lahko, pa mene ne moti malo krvi … saj ni treba da grem v tebe …”

“Ni mi zdaj do tega!”

“Veš, meni pa JE kar precej …”

“Ja, si ga boš zdrkal?”

To sem že velikokrat slišal in zmeraj mi je vse “padlo”, a kadar je bilo vzburjenje preveliko, sem si moral pomagati sam tudi v njeni prisotnosti. Ona hladna kot Aljaska, jaz pa zraven nje fop fop fop fop …

“Ne bit taka, no. Če bi bila ti vzburjena in meni ne bi bilo do seksa, bi ti pomagal. Polizal bi te ali pa s prstki …”

Preslišala me je in nadaljevala z branjem neke angleške modne revije, ki si jo je kupila v trafiki na trgu.

Niti naval jeze ni ublažil moje sle, zato sem si nagajivo slekel hlače in paradiral pred njo v polni bojni erekciji.

“Ja vidim, da boš moral …” je z roko simulirala drkanje po zraku in s ciničnim nasmehom nadaljevala z branjem.

Preplavila me je mešanica razočaranja in žalosti. Da se niti malo ne bi potrudila, ko vendar vidi, da me je pograbila taka sla. Glede na moje stanje vzburjenosti tako ne bi rabila dolgo.

Usedel sem se na stol nasproti nje, kljub vsej potlačeni jezi še zmeraj pohoten kot seksualno sestradan plemenski bik, ki so mu nastavili godno telico. V spominu sem imel še zelo živo sceno s trga, punci pa je v ležerno zleknjeni pozi ušla polovička češpljice iz hlačk … Namerno? Mešalo se mi je. Da je bila sproščeno razkrečena na kavču samo v hlačkah in spodnji majčki ni prav nič pomagalo umirjanju moje napetosti. Videl sem kako pri strani hlačk visi vrvica tampona. Groooza, kaj mi dela vse to!

Začel sem se božati in jo povsem odkrito gledal. Drkal sem na svojo punco, ki bere revijo na kavču!

Juhu! What fun! Luzersko do kraja, ampak kaj naj zdaj …” in si ga močneje, skoraj jezno, stisnil.

A je to prav nič ne zrajca? Če bi se ona božala zraven mene, se ne bi mogel dolgo zadrževati.”

Misli so mi uhajale nazaj na trg in erotične slike mične Portugalke so se spajale v nevarno eksplozivno zmes erotike z vizualno predstavo, ki sem jo imel pred sabo.

Opazila je, da si ga mečem na roko medtem ko jo gledam in me očitajoče pogledala “A ne bi šel to opravit na WC?”

“A še ta udarec? Lepo, lepo.”, sem pomislil.

“Še pogleda mi ne privoščiš?”

Očitno jo je moj očitek omehčal ali sprožil vsaj kanček razumevanja, saj je nadaljevala z branjem in se ni več menila zame.

“Kaj bereš?”

“Eh, nič, en intervju …”

Skoraj me je že minilo, a ko se je premaknila ji je iz nekoliko prevelikih hlačk zazevala špranjica, da sem ugledal njen lep suh ščegetavček in kako ob steni rahlo razprte sramne ustnice iz notranjosti visi roza vrvica tampona. Miniaturna skulptura pohote! Ko je iskala udoben položaj, mi je pred nosom razpirala svojo pičkico, da se mi je čisto mešalo.

Potegnil bi ji ven ta čepek in jo napolnil do korena svojega ponovno boleče nabuhlega kurca!

“Ej, pikica, oprosti, ampak meni je vse to res preveč, veš! A te lahko prosim za nekaj?”

Počutil sem se kot najbolj beden “fukfehtar”.

“Ja, kaj bi rad?” je zdolgočaseno odložila revijo.

“Te lahko malo gledam, mislim, se mi malo pokažeš in če bi iztegnila noge, bi te, recimo, no, ja, mislim, pof.., dal tička med tvoje podplate in si malo pomagal?”

“Ti bi torej footjob zdaj, al kaj?” je neposredno prebrala mojo idejo.

“Ja, nekaj takega, ja.”

Spreletelo me je, da me je moja potreba spravila v tako patetičen položaj, da bi se zgražal in posmehoval karakterju v knjigi ali filmu, ki bi se tako obnašal.

“Naj ti bo.”, je ležerno iztegnila svoje lepe tačke. Res je imela lepe dolge noge in majhna sexy stopala.

Podplate je imela malo grobe od hoje v poletnih odprtih obuvalih. Prijel sem jo za noge, stisnil podplate skupaj, da se je ustvarila “nožnica” in z velikim olajšanjem zaril kurca noter. Niti najmanj ni sodelovala, samo “posodila” mi je svoje noge. Lepo … “Odlično! Carica!” Skoraj jezno sem jo “fukal” med podplate in se počutil precej bedno.

Smejala se mi je … “Si pa res potreben danes! Eh …”

Z eno roko sem ji poskusil vzdignit majčko … “Kaj ti je?”, je poskočila in mi skoraj “zlomila” tiča, ko je besno odmaknila tačke.

“Malo sem te hotel videt.”

“Ej, dost mam, idi si ga zdrkat v kopalnico al nekaj, sam daj mi mir! Saj sem ti povedala, da mi ni do tega.”

Razžalitev je bila prevelika, da bi lahko tisti hip kakorkoli pametno odreagiral, po svoje sem jo celo razumel, kakšen bednik … Valjda da jo nervira, če ji ni do seksa, jaz pa jo nekaj naskakujem, po drugi strani pa ni pokazala niti najmanjše pripravljenosti razumeti mojih potreb in vsaj malo pomagati.

Z mrtvim glasom sem ji rekel “Prej sem si ga zdrkal na kelnarco v kafiču! Zdaj grem nazaj in bom še enkrat. Adijo!”

“Pa ti si čist fukjen! Kaki prasec, kreten, saj te sploh ne poznam! Kaj je s tabo?!…”

Po hodniku sem zmeraj manj slišal njeno tirado žaljivk in vprašanj kaj je to za en kreten, ki ga je imela za svojega partnerja in je mislila, da je inteligenten in uglajen in sploh in oh in a je to res, da ne more verjet da se to dogaja, pa ti si čisti perveznjak, bolnik …

Povsem vseeno mi je bilo kaj si misli, zame je bila v tistem trenutku “hladna prasica”.

Ko sem zagledal kafič me je takoj preplavilo isto razpoloženje kot prej, videl sem da “moja” streže starejšemu paru. Počasi se je že večerilo in trg je bil že veliko bolj poln turistov, od nekod se je slišal fado. Aha, bandi že igrajo. Za hip sem vse pozabil in padel v ležerno počitniško vzdušje, dokler se niso pred mano zasvetile tiste oči in sem zavonjal sladkobno rezek vonj mešanice parfuma in celodnevnega potu mladega dekleta. Živalsko me je privlačila.

“You came back? Where is your wife?”

“She is not my wife, a girlfriend. She is resting.”

“Ah, I see, you will sit here?” me je nagajivo pogledala.

A je vedela, kako mi je všeč? Da sem prišel nazaj zaradi nje?”

“Will you have a beer again?” si je očitno zapomnila moje dnevno naročilo.

“No, not beer, I’ll have a glass of Port wine, please! White, dry.”

Prinese mi dobro ohlajen kozarček, paše … in še enega … in še enega … vedno bolj pohotno in očitno jo gledam.

“What do you drink?” štartam s klasično gostilniško.

“Coca cola”.

“Nooo, this is shit! Join me with a glass of Port wine, no?”

“I am working, sorry.”

“Ok, Coke then!”

“Thank you mister.”

“Mister?? C’mon, I’m not so old.”

“No… you’re not!” se zasmeji in pokaže najbolj sexy zobke, ki bi tako lepo grizljali moj glavič … “Pa stari nehaj!!!” , me moj razumni glas skuša spravit k sebi.

Iz ležerne alkoholne meditacije me zdrami zvok sms-a. “Kje si? Jaz grem spat. Utrujena sem od vsega. Mislim res … Daj, jutri se bova pogovorila. Upam, da ne delaš kakšnih neumnosti. Poljubček”

Poljubček?”

Za hip pozabim na jezo in žalitev, a portovec dela svoje, mično dekle pa se še zmeraj suče med mizami in pogleduje k svoji najbolj čudaški stranki.

Naročim še en kozarec in ji šepnem na uho “Did you hear me? On the toilet?”

“Sorry sir?”

Delala se je nevedno, a po izrazu na obrazu mi je bilo jasno, da ve o čem govorim.

Vsa nabrana napetost in alkohol sta iz mene iztisnila najbolj neumestno izjavo:

 

“I really like you. You were so sexy I had to go and masturbate right there! Yes, that was that sound you heard, but you know that, don’t you?”

Kakšno minuto me je samo tiho gledala in ni vedela kako naj reagira.

“You are not some weirdo are you?”

“Ne, verjetno nisem. Ali pač. Sicer pa, kdo pa ni “weirdo” dandanes, vsi smo jebeni “weirdoti”, sužnji sistemov, lastnih mej … v glavah, v družbi … Pa OK stari, kaj tebi mozak ne bi mogel malo konsistentno ostat pri eni temi, ne pa preit vse do jebenega Che Guevare ali kam pač pelje ta tok misli.”

“Yes, I heard you.”

Videl sem da zardeva.

“It made me horny.”

Kaj??? Tega priznanja pa nisem pričakoval.

“And what did you do?”

“Nothing, I am working you know!” je speljala pogovor iz nelagodja v šaljiv ton.

Srce mi je razbijalo, torej je mala vendarle potrebnica, tako kot govori njeno bujno telo.

Resno me je pogledala, “I have a boyfriend”.

Uf, ja, saj nisem pričakoval, da me boš potem naskočila … No, malo sem že upal, da bi bil kak tak scenarij možen …”

“I was thinking of what you were doing in our toilet all day …”

Očitno ni bilo več sramu med nama … ali pa ji je pač bilo vseeno, ker je moja “sramota” bila precej večja od njene.

Razmišljal sem, da po vsem tem lahko res samo še najamem kakšno “delovno dekle”, da me odreši muk, pa čeprav tega še nikoli nisem storil, pa tudi pojma nimam kje in kako jih poiskati tukaj. Ta male pa ziher ne bom povprašal po tem, dovolj je bilo odkritosti.

“Come here.” me je povabila za njo v notranjost.

Aja? Sprememba načrta? Kaj pa “boyfriend”?

Njena kolegica je stregla zunaj, v zatohlem kafiču pa ni bilo nobenega.

Odšla sva do že znanega WCja. Vstopila je v ženski del, slišal sem,. da si nekaj slači, nato je stopila ven in mi pomolila nekaj v roke.

“I can’t use them anymore, you can.” se je skoraj nesramno hudomušno nasmehnila.

“Go, go in.” me je naganjala na WC.

Nič mi ni bilo jasno. Pogledam, kaj mi je dala in bile so njene povsem razmočene hlačke. Nagonsko sem si jih nesel k nosu in prevzel me je rezek kiselkast vonj poln feromonov, da me je kar zarezalo v možgane, tič pa se je hotel od sile ločiti od telesa. “A boš poletel?”

Pogledal sem jo, videl sem, da jo moja sla vzburja. Stopil sem notri in se zaklenil. Hlačke sem si drgnil po obrazu in vohal omamne vonjave pohote, previdno sem stegnil ven jeziček in polizal po sredini, kjer je bila najbolj zgoščena sled razrajcane razpočnice, pravi odtis pizdice v lastnem soku … kiselkast okus, pomešan z intimnim parfumom in vonjem mehčalca iz hlačk me je čisto omamil. Lizal sem mokroto s hlačk in si predstavljal, da jo zares ližem in divje drkal zraven … ker sem že bil tolikokrat na robu mi ni in ni prišlo, a kako je prijalo … končno sprostitev …

Skozi moje globoko dihanje, ki se ga niti najmanj nisem trudil pridušiti, sem zaslišal enako dihanje, le nekaj frekvenc višje, iz sosednje ženske kabine.

“You too, baby?” sem ji zaklical čez steno.

“Yes, I had to.” je kratko dahnila in nasladno zastokala.

“Do you like my wet panties?” je zasopla s pohotnim glasom.

Nisem več zdržal, “boyfriend” gor ali dol, punca ki spi, trg poln turistov, kolegica, ki jo je pustila samo vse shendlat … vse to je postalo megleno in izginilo iz moje zavesti. Planil sem skozi vrata in vdrl v njeno kabino. Sedela je na školjki in se divje fukala s tremi prstki. V deliriju sem se zagnal v to meseno boginjo, ki sem jo ves dan občudoval. Ne da bi prekinil njeno ročno akcijo sem jo pograbil za bujne prsi in vtaknil tiča vmes, kot v najbolj cenenem porniču; a najina sla je bila v tistem hipu živalska, surova. Sama se je nagnila naprej in nastavila usta, da je glavič končal svojo pot med joški na njenih polnih ustnicah. Očitno sva nekoč videla isti prizor in se sedaj odločila, da ga odigrava tudi sama.

Zdivjal sem, prijel sem jo za lase in ga zaril globoko v njena usta. Ni ji prijalo … “Sorry baby, sorry.”, vse je bilo tako hitro in divje, ker sva ves dan zadrževala slo … “It’s ok, it’s ok.”, je sopla, skočila name in se me oprijela z nogami. “Put it in me!”

Naslonil sem jo na steno in zdrsnil vanjo kot po vodnem toboganu. Tako je bila razprta, da je skoraj nisem čutil. Poleg kurca sem vtaknil notri še prstanec, sredinec pa je naravno našel pot do njene ritke. Vse je bilo mokro in sproščeno. Čutil sem, da nisem daleč od eksplozije, a sem jo želel pripeljati do vrhunca. Nisem zdržal, nekajkrat sem globoko sunil in začutil kot da se trgam na pol. Globoko iz moje notranjosti je privrel gejzir in v najglobljem sunku sem se izbrizgal globoko v njeno notranjost. “Shit shit, tako se oplodi samica, sranje!” sem pomislil. A očitno je bila ona še pri drugih “problemih”, saj ni nič protestirala. Za trenutek sva obmirovala, da sem prišel k sebi, a me je takoj nato prijela za glavo in me popeljala k svojemu mednožju. Ni me spustila, vodila je ritem in se fukala z mojim obrazom, kot da ima v roki vibrator. Drgnila se je po mojem nosu, ustih, lizal sem jo in bila je še veliko slajša od njenih hlačk.

Zdaj je že skoraj kričala “Oh my God! Fuck!” Čutil sem prve potresne sunke, ki so napovedovali izbruh, s sredincem sem se poigraval na vhodu v ritko in ji ga vedno globje vtikal, kar jo je pripeljalo preko roba in obraz mi je zalil topel tuš. “No, super, da ZDAJ izvem, da si TISTE sorte … hvala za opozorilo” sem šaljivo pomislil, ves zalit od njenih orgazmičnih sokov.

Utrujena sva obsedela na tleh, vzdušje je bilo kot po kakšnem viharju ali bitki. Namesto dramatične post-kataklizmične glasbe so iz daljave odmevali melanholični zvoki fada.

Umila sva se za silo, utrujeno sem jo poljubil v slovo in se na majavih nogah odpravil “domov”.

“Obrigado.”

“Obrigada.”
Prava bitka pa se bo šele pričela!

Aristej

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!