Nič me ni treba kušvat, samo nabijaj! Tako me je skoraj osorno opomnila ženska pod mano, ko sem za trenutek najin fuk z nekaj poljubi ponesreči hotel spremeniti v romanco. Pogledal sem navzdol, kako moj tič izginja pod njenim kratko pristiženim grmičkom in ji ga nekajkrat močno in karseda globoko zabil.

Če se je najinemu fukanju nekaj let prej lahko reklo zveza, potem je bila moja bivša. Vedno je rada malo ukazovala, nagrajevala in kaznovala. V slogu: “Dobro si mi jo polizal, zdaj ga bom pa še jaz tebi pofafala.”

Slučajno in brez pregrešnih načrtov sem se oglasil pri njej, pa mi je po kratkem klepetu kot Bridget Fonda Robertu De Niru v Jackie Brown predlagala seks. “Would you like to fuck?” oziroma v najini sceni “A bi seksal?” In sva se znašla na kavču na tričetrt slečena, brez odvečnih oralnih uvodov, le malo sem okusil in poslinil njeno simpatično malo pičko.

“Nabijaj, nabijaj,” je ukazovala, čeprav sem se kar trudil in jo še vlekel proti sebi, ko sem se zaganjal vanjo. Pogleda na njeno rit nisem želel zamuditi, zato sem jo obrnil na kolena in ji ga zarinil od zadaj. Tako je lahko skozi zavese kukala, da naju ne preseneti njen mož. Lepo sem drsel v tesno mokro pičko, medtem ko sem jih gnetel rit. Obrat v prvoten položaj in stopnjevanje tempa z njenimi nogami na mojih ramenih. Fuk. Čisti rekreativni fuk. “Not mi špricni!” Želja izpolnjena. Tiča pod pipo, čao, se vidimo. Brez poljuba.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 3 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!