S Hano sva bila sama doma. Ležala sva na kavču in gledala film, a bil je zelo dolgočasen. Zato sva se oba strinjala, da bova počela nekaj bolj “zabavnega”. Prav hitro sem z roko otipaval njene prsi, ona pa mojega tiča. Nato mi je počasi in zelo seksi odpela hlače in mi jih potegnila dol, da sem ostal samo v gatah.

Začela me je rajcati s svojimi nogicami. Nosila je nizke črne štumfke in ko je nogo položila na mojega tiča, sem kar vzdrhetel. Potem me je začela zelo uspešno rajcati za 5 min, nato je pljunila po mojih gatah in mi ga začela lizati čez gate. Nato sem ga dal ven in ga je še dobro pofafala. Potem pa sva še zamenjala vlogi. Najprej sem ji snel majčko in zagledal sem srednje velike joške v črnem modrčku. Poljubljat sem jo začel vedno bolj navzdol od popka, dokler nisem prišel do hlač.

Odpel sem zadrgo in ji jih dal dol, štumke pa sem ji pustil gor. Nato sem začel poljubljati njeno pizdico. Najprej čez gatke, potem sem pljunil nanje in jo podrgnil, nato pa sem snel še gatke in jo začel sesati in lizati kot nor. Zraven sem jo tudi malo pofingeriral. Videl sem kako ji ugaja in zato sem nadaljeval, dokler ji ni skoraj prišlo. Potem sem ji pustil, da mi tiča še enkrat zrajca z nogo, dol sem dal gate in njen modrček ter ji razširil noge. Moj trd kurac sem vtaknil v njeno tesno pizdo in jo začel fukati. Zraven sem jo poljubljal in ji lizal joške. Potem sem jo tudi obrnil in jo tepel po riti, da se je začela še bolj dreti. Ravno preden pa mi je prišlo, sem ga vzel ven in si ga zdrkal v njena usta.

Ko sem se dotaknil njenega jezika in zob, pa mi je dokončno prišlo. Pošprical sem jo po obrazu, po joškah in po popku, ona pa se je potem polizala. Potem sem jih nazaj nataknil gatke in modrček, nato pa sva odšla spat.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 2.6 / 5. Število glasov: 18

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!