Spomini na prejšnje noči in vse kar sva počela zadnje čase so v meni vedno znova prebudili ščemenje in neustavljivo željo po tvojem telesu. Zato sem te tega dne, še pred začetkom službe, povabila k sebi na klepet v večernih urah.

Vse sem imela pri roki za ta večer. Črne hlačne nogavice, čipkaste črne tangice, ujemajoč se moderček, kratko krilo in majico z izrezom ter rdečilo za ustnice. Postelja, soba in morebitni pripomočki so bili pripravljeni.

Kot vedno si malo zamudil, a je tvoj objem in poljub vedno znova vse postavil na svoje mesto. Ponudila sem ti pjačo in te povabila v sobo medtem, ko si odlagal jakno in sezuval čevlje.

Po nekaj uvodnih stavkih v moji sobi si se z ustnicami prisesal na moje, me objel in začel raziskovati telo ter me spravljati ob pamet z drgnjenjem že trdega kurca ob moje boke. Potisnil si me na posteljo, vzel lisice in prevezo za oči iz omare, me popolnoma slekel, ter priklenil moje roke na rob postelje. Tako pripravljeno in potrebno sem te opazovala med slačenjem. Tvoje telo katerega bom ovila s nogami, roke, ki me bodo čez nekaj trenutkov božale, in trdega kurca, ki se bo z vso silo zasajal vame in katerega bom z užitkom obdelala z jezikom. Nato si se spravil name in mi prevezal še oči. Igrala sva se z jezikoma, se strastno poljubljala. Z ustnicami si potoval po mojem vratu, prsih, mi lizal in grizljal bradavički vmes pa s prsti dražil že premočeno in obrito muco. Zvijala sem se od užitka… Končno si se zakopal vanjo z jezikom, ustnicami in prsti. Jo sesal, lizal, porival vanjo vedno več prstov. Vedno bolj grobo in globlje vame. Prosila sem te, da ga zarineš vame, stokala od užitka, ti pa si me še kar pustil čakati. Grrr!

Nato si odklenil lisice, me obrnil na trebuh, ukazal naj iztegnem roke in pokrčim kolena pod svoje telo ter me priklenil nazaj. Od zadaj si me oklenil z rokami, mi dražil bradavički, se z usti sprehodil čez hrbet, do ritke in prepotrebne muce. Kar naenkrat si ga z vso silo zabil vame. Grobo, globoko z vso silo, ki si jo zmogel. Mešalo se mi je, stisnila sem dlani v pest, usločila hrbet, glavo pa zakopala v blazino, da ne bi slišal vseh mojih krikov. S prsti zasajenimi v moje boke si me nasajal nase ter pospeševal tempo dokler nisva hkrati eksplodirala in zakričala od orgazma. Padel si na posteljo, me odklenil, snel prevezo za oči in me stisnil k sebi.

A to je bil šele začetek. Vzela sem te v svoje roke.

Spravila sem se nate, te z rokami prikovala na posteljo in se prisesala na tvoja ušesa, kar te je vedno znova zrajcalo. Z jezikom in rahlim grizenjem sem se sprehodila po vratu, po tvojih prsih, do trebuha in kurca. Zaobjela sem ga z ustnicami in rokami, ga drkala, lizala po celi dolžini, ga fafala in obdelala še jajca in stegna. Vmes pa opazovala kako zelo ti to paše, tvoje premikanje telesa skladno s mojim jezikom. S hrbtom sem se obrnila proti tebi, se oprla z rokami na noge in te zajahala. Z rokami si stisnil in razširil moji ritnici medtem ko sem te jahala. Po nekaj trenutkih sem se ustavila, se s hrbtom ulegla na posteljo pod tebe. Ukazala sem ti, da se uležeš name in me pofukaš do konca. Noge sem stisnila okoli tvojih bokov, z ustnicami in zobmi na tvojem vratu ter se z nohti zasajala v tvoj hrbet medtem ko si me fukal.
Ko ti je prišlo vame, si se potrudil še malo, da sem tudi sama doživela orgazem. Po tem si se ves zasopel in izmučen zrušil name. Objela sem te, te poljubila in pustila, da naju je objeta premagal spanec.

Hvala ti za nepozaben večer.

 

The Demon Girl

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!