Naslednja dva dni se razen na hodniku na hitro, nisva nič kaj preveč srečevala več. Bolj kot kaj druga je bilo zato krivo moje izogibanje nje. Nisem nek zelo seksualen in odprt tip moškega. Seksal nisem že predolgo in nimam ravno navade se pogovarjat in ubadat s temi zadevami.
Dva večera kasneje, ko sem ležal v postelji in gledal random videe na Youtubu, sem zaslišal trkanje (ja, zdaj ga slišim ja, ko pa je potrebno, pa ne) in se zadrl ‘Ja!’. Vstopla je Barbi. Tokrat zelo previdno, ker se je verjetno bala, da bi me spet ujela s tičom v roki.
‘Hej.’ Je rekla z z rahlim nasmeškom po kakšni sekundi, ko je verjetno se olajšala, da sem tokrat oblečen in v roki držim samo kozarec. ‘Bi gledo film z mano? Že dolgo se enega spravljam gledat pa me je strah, ampak bi pa ful rada pogledala.’
‘Kateri pa je?’ jo vprašam kot, da ne bi šel gledat, če bi bil kateri slab. Jebemu, še kak Bollywood film iz 70ih bi pogledal z veseljem. Je sploh možno rečt ne, če te punca vpraša za gledanje filma z njo? Ne verjamem.
‘Ko jagnjenčki obmolknejo.’ mi odgovori.
‘Super. Nisem še gledal!’
To je bila laž seveda. Kot velik ljubitelj filmov sem pogledal skoraj vse tavečje klasike, ampak se raje zlažem, da ne bi potem zavrnila gledanje.
‘No, pol pa kr pridi, ko boš tak daleč.’
Povoham se po telesu, če mam slučajno kake smrdeče dele, čeprav sem se pol ure nazaj stuširal in se še hitro z deodorantom našpricam za vsak slučaj in grem proti njeni sobi.
Takoj, ko sem vstopil, sem opazil, da je to tipična »girly« soba. Preprosto zato, ker je bla zglancana tako, da sem si mislil sezut copate pred vstopom v njo. Tud dišala je miljonkrat bolje kot moja. Večinoma po parfumu, ki ga je verjetno uporabljala pa še tud po čistilu, ker je blo verjetno malo prej spucano na sveže. V kotu sem tud opazil škatlo s pripomočki za čiščenje. Zelo lepo. Sam nisem glih tip človeka, ki bi veliko čistil svojo okolico ampak mi je pa zelo všeč, če ima punca sčiščeno sobo. Pa ne zato, ker bi si mogoče mislil, da bo čistila za mano, če bi slučajno bila skup kdaj ampak nasploh… Všeč mi je enostavno. Nekatere stvari na puncah so mi všeč brez posebnega razloga.
Ko sem vstopil je še nekaj poklikala na računalniku in mi ga pomolila pod nos.
‘Daj ga na to polico.’ Pokazala je na polico za spodnjim delom postelje. Postavil sem računalnik na njo. Bil je že pripravljen na začetku filma, tako, da je blo potrebno stisnit samo preslednico na tipkovnici, da bi se nadaljevalo. Pomislil sem, da je malo škoda to, ker bi z veseljem videl kak zgleda njen zaslon izpod filma in kaj je imela nazadnje vklopljeno.
Začnem pogledovat po sobi, da bi našel kak stol, a ga očitno nima, zato se počenem zraven postelje in tik preden bi se lahko vsedel na tla se oglasi Barbi.
‘Daj ne nori, vleži se zravn mene. Ne boš sedo na trdih tleh.’ Rekla je sicer v tonu kot, da sem največji idiot, ker sem se hotel vsest na tla ampak mi je za zamerit? Ni mi ravno samoumevno se vležt na tujo posteljo, še posebej, če v njej že leži punca.
Tako sem torej ležal polek noro seksi punce. Ona pod oddejo, jaz na njej. Dišalo je tako, da sem mislil, da bom znorel od divjanja hormonov, testosterona oz. bilokaj te pač nardi potrebnega v bližini punce. Še dobro, da sem imel tiča že takoj, ko sem se vlegel ohlapnega v takem položaju, da se, potem, ko je seveda v nekaj sekundah zrasel v bolečo in utripajočo erekcijo ni preveč poznalo. Pa še hlače so ble bolj ohlapne, za kar sem bil res hvaležen in bi sebe iz preteklosti najraje potrepljal po rami za to odločitev, pa čeprav ni bila namerna.
Po kaki uri gledanja skoraj v popolni tišini slišim, da je Barbi začela globje dihat. Pogledam k njej in vidim, da je zaspala. Uf, kaj pa zdaj? Nekaj fejst premikat se nisem hotel, ker je nisem hotel zbudit, blo mi je pa tud neprijetno kr odit, oziroma bolje rečeno nisem hotel oditi, ker sem užival v vonju in bližini. Ločevala naju je samo ena plast odeje in dve plasti najinih oblačil. Ampak zdaj je vseeno spala za razliko od prej, tako da sem počakal do konca filma, da bi lahko vsaj rekel, da sem ga do konca pogledal in se po koncu počasi in brez šuma zvlekel iz postelje na tla. Računalnik sem se odločil pustiti nedotaknjen, da ne bi mogla rečt, da sem kaj brskal medtem, ko je spala in začel po prstih hodit proti vratom. Takrat sem pa slišal za sabo močan vzdih in premikanje in videl Barbi obračat, v očitno globokem spancu, na bok. Obenem je ob obračanju za seboj potegnila tudi odejo, tako, da sem kar naenkrat imel dober pogled na njen hrbet, rit in noge.
Takrat pa šok! S tem razkritjem njenega zdnjega dela telesa, sem ugotovil, da sem zadnji dve uri očitno ležal zraven gole, seksi punce, ker bila je namreč tako brez modrčka, kot brez hlačk, kot brez vsega drugega kar običajno ljudje nosijo za spanje. Še posebej pa, če se odločijo gledat film z nekom in ga povabijo gledat zraven na posteljo. Nisem vedel kaj naj v tistem trenutku naredim. Nek creepy stalking tip človeka nisem. Tud nisem hotel bilokak izkoriščat njeno spanje za bilokaj seksualnega, ker bi to spet pomenlo, da sem creepy. Zato sem se odločil, da bom stopil k njej in jo – bolje pokril. Ja, kr smejte se ampak enostavno bi se slabo počutil, če bi se jo bilokaj dotikal ali pa poskušal še kaj bolj neprimernega. Pred tem si sicer nisem mogel pomagat in sem kako minuto si dobro ogledal njen zadnji del telesa, ki ga sicer nisem videl prvič, ker sem točno to videl ob padcu brisače zadnjič, potem pa prijel za rob odeje in jo potegnil k sebi tako, da jo je bilo dovolj, da sem pokril zadnji, goli del Barbi.
S to potezo pa sem jo tudi zbudil. Spet je močno zavzdihnila, se obrnila nazaj na hrbet, rahlo zacmokala, odprla oči na četrt, se na rahlo nasmehnila in me vprašala v čudnem zaspanem glasu:
‘Kaj je konec filma? Malo sem zadremala.’
‘Konec je blo ja.’ Ji odgovorim. ‘Kako uro si ziher prespala. Sem te hoto samo pokrit zdaj pa it spat, ker si bla na pol odkrita. Oprosti, ker sem te zbudo, ni bil moj namen.’
‘Ne, ne, saj me nisi s pokrivanjem zbudil. Zbudil si me prej, ko si šel iz postelje.’ Je rekla medtem, ko si ji oči šibale gor in dol od mojih nog do oči pa spet do nog in nazaj do oči.
Ok čakaj, čakaj! Mi je ravnokar povedala, da se je obrnila na bok in mi razkrila svojo goloto v budnem stanju? Spet nisem vedel kaj naj odgovorim na to, zato sem nekaj časa samo stal in jo gledal kot tele v nova vrata.
Nadaljevala je: ‘Oprosti, ker sem zaspala. Ful mi je pasalo, ko si ležal zraven. Topel si tak, da si kr oddajal toploto. Kot pečica si.’
Malo mi je blo lažje, ker je delovala res sproščeno zato ji odgovorim: ‘Sem vido ja, da ti je blo vroče glede na to, da nimaš nič oblečeno’. Probal sem sfejkat nek nasmešek, da bi pokril kak mi je blo neprijetno, ko sem ji to rekel.
Nasmejala se je in rekla: ‘Oh, upam, da te ne moti. Vedno spim gola.’ Verjetno se ji ni zdelo nič drugače od tega »vedno«, če bi takrat, ko je ona gola, njen cimer z njo gledal film.
No, pa imam. Spet se mi je začel zbujat moj nepotešen frajer med nogami in zdaj tako stoječ in seveda spet celi otrpel, nisem imel varnega zavetja ležanja in tako se je erekcija pošteno vidla čez hlače.
‘Am, saj si ga lahko popraviš.’ Je rekla in pokazala proti mojem mednožju. Obraz ji je krasil prešeren nasmešek.
Pogledal sem, se nerodno še sam nasmehnil in segel v hlače ter si kurca popravil v bolj prijeten položaj, ko več nisem imel občutka, da mi ga bo zlomlo od pritiska.
‘Kaj te je spravlo v to stanje?’ me vpraša s še vedno istim nagajivim nasmeškom.
‘Ti to resno sprašuješ?’
Malo sem se začel sproščat od prvega šoka in se odločil, da se začnem malo nazaj igrat.
‘Ja, povej. Zanima me. Iz čistega mira verjetno ne dobiš erekcije’. Ko je to rekla je mela obraz že bolj resen, zgledala pa je tudi veliko bolj zbujena kot pa minut nazaj.
Za trenutek pomislim kako bi najbolje oblikoval stavek, potem pa rečem:
‘Že sama misel na to, da sem ležal zraven tebe, medtem, ko si bla gola, bi bla dovolj, da bi imel erekcijo naslednjih nekaj dni.’
‘Si mislim, ja’ reče, medtem ko ji obraz več ni ne v nasmešku, ne resen ampak bi ga že z lahkoto lahko opisal kot… potrebnega. ‘Ti je blo všeč kar si si ogledoval preden si se odločil me pokrit? Ne bi bla nič jezna, če bi se me dotaknil. V bistvu ti priznam, da sem skoraj umrla od pričakovanja tisto minuto in sem bla kr razočarana, ko si se me odločil samo pokrit.’
Trenutek, ko sem še verjel svojim ušesom, da res slišim kar slišim je že itak odletel nekaj minut nazaj tako, da me sploh ni več presenetlo kar je govorila. Prijela je za rob odeje in se nazaj odkrila. Prvič sem videl tud njeno sprednjo stran telesa. Brezhibna bela, napeta koža, ne preveliki in zelo lepi joški. Pobrita je na črtico, kar me veseli že zaradi tega, ker pač ne maram gozda na teh mestih in izgledala je res popolno. Čisto malo se ji je pička tud svetila kar je pomenilo, da je vlažna in potrebna.
Z roko si je zato šla od spodnjega dela joške, preko trebuha in se pobožala po pički. Roko je pustila na njej in začela na rahlo krožit z dlanjo. Čisto počasi. Ves čas me je gledala s tem njenim potrebnim pogledom. Točno v oči. Skoncentrirano.
‘Ti je všeč kar vidiš?’ Pogled je ostal zapičen v moje oči, ko so skakale od njenih oči do pičke pa spet nazaj do oči pa spet do pičke. Odgovoril nisem nič, ker verjetno ničesar ne bi spravil iz sebe zato sem samo čisto na rahlo prikimal.
Na rahlo se je ugriznila v ustnice in me še enkrat vprašala:
‘Ti je všeč? Hočeš, da malo hitreje?’
Oh, punca, se tebi sploh sanja kaj vse jaz v tem trenutku hočem? Ker govorit itak ne morem, se odločim, da ne bom samo stal tam kot lipov bog z bolečo erekcijo in se spustim na kolena ob njeno posteljo in jo začnem na rahlo božat po telesu, medtem, ko ona vse hitreje kroži po pički in si si vsake tolko še potisne prste v svojo vlažno notranjost. Pa spet ven, pa spet kroženje, pa spet not. Samo enkrat in spet ven pa do ščegetavčka.
Nekaj časa jo še gledam, potem pa se sklonim in ji na rahlo poljubim nabrekle bradavice. Z roko ji odločno držim za joško, da lažje ciljam lizanje. Z usti zapustim bradavico in se stegnem k njenim ustom ter jo poljubim najbolj strastno kar sem do takrat bilokatero poljubil. Tako ali tako lahko rečem, da še nikoli do takrat nisem bil tako potreben tako, da je strast prišla sama od sebe.
Erekcija je bila že precej boleča, potlačena v hlačah, zato sem se odločil malo sprostit. Odpel sem zadrgo in potegnil tiča na plano, ter si ga začel narahlo drkat. Nehala sva se poljubljat, dobil pa sem gorečo željo probat kakšen okus ima njena do zdaj že tako vlažna pička, da je od nje že teklo. Zlezel sem na posteljo in se namestil med njenimi nogami. Takrat se je Barbi že nehala božat in je bila v polnem pričakovanju mojih ust in prstov. Nisem ji hotel dat takojšnjega zadovoljstva, zato sem najprej poljubil eno notranjo stran stegna pa potem še drugo in se z vsakim poljubom bližal njenemu veličanstvu na koncu stegen. Barbi je začela vse močneje vzdihovat in vedel sem, da je že zdaj blizu orgazma. Ker sem dober dečko, sem se odločil, da je ne bom več pustil dolgo čakati zato sem se kot lačen volk spustil na njeno pizdico in začel divje lizati in sesati ščegija, medtem, ko sem s prstom hotel sprobati, če je od znotraj tako topla kot sem prej predvideval, da more bit. Kaj topla?! Bila je vroča! Gorela je.
‘O fak!’ se je zadrla. Do takrat sem prst v pičko porinil samo kakšnih desetkrat ampak je bila očitno tako močno vzburjena, da je že začela drgetat in udarjat z bokom ob moj obraz in spuščat glasne krike. Še dobro, da sma bila to večer sama doma. Prijela me je za glavo z obema rokama in me skoraj zadušila. Nisem popustil lizanja in pa tud s prsti sem še vedno izvajal not-ven gibe dokler me ni izpustila in počasi prišla k sebi od očitno zelo močnega orgazma.
Pogledal sem proti njenemu obrazu in imela je zelo zadovoljen izraz. Nasmehnila se je, dvignila telo, me poljubila in rekla: ‘To je blo več kot odlično. Morem vrnit uslugo.’
Prosim lepo! Sem pomislil in se vlegel na mesto kjer je prej ona ležala. Blo je rahlo vlažno od vročine in njenega rahlega potenja ampak me ni nič motlo. Prej nasprotno. Mešanca njenega dišečega telesa in potu je naredila tako noro fukiš vonj, da sem se samo vstrašil kak mislim sploh eno sekundo zdržat, ko mi bo dala kurca v usta.
Ampak očitno so te težave njej ble dobro znane, ker je točno vedla kaj more naredit, da mi ne bi prehitro prišlo. V bistvu tako sploh nisem hotel, da mi pride, ampak verjetno ne bom mel nekega problema z nadaljno erekcijo tudi, če bi mi, vsaj sodeč po izkušnjah pri samozadovoljevanju, ko mi včasih ni problem večkrat zapored pa so to porniči, kaj šele s tako seksi in s tako potrebno punco kot je zdaj Barbi.
Začela je najprej s kratkim pobljubom na usta, hitro potovala dol prek prsi, po trebuhu, mimo tiča in se ustavila na jajcih. Ob tem lahko rečem, da sem res vesel, da se vsake tolko spomnim in čeprav sem čist brez seksa zadnje mesece, si redno pobrijem jajca in vso okolico. Zadnje britje je blo staro komaj kak slab teden tako, da ni blo nič katastrofalnega in je bilo lepo urejeno. Nežno je lizala najprej eno, potem še drugo jajco, medtem pa je meni prva sila v tiču minla in občutek sem mel, da bi lahko zdržal vsaj kako minuto ali dve intenzivnega fafanja. Potem, ko je kako minuto lizala jajca, se je odločila potovati z usti proti vrhu mojega sicer ne prevlkega tiča, ampak tud ne premalega. Lahko bi mu rekel, da je glih prav.
Ko je prišla na vrh, je še vedno brez rok pobasala tiča v usta in ga kakih 10 sekund tako držala in medtem z jezikom plesala po glavici. Mislil sem da bom znorel in bil že takoj spet blizu orgazma. Kot, da bi vedla ga je spustila in spet na rahlo lizala celo dolžino tiča.
Takrat pa je popolnoma nehala.
‘Počakaj malo. Ta tišina me ubija!’
Nisem točno vedel kaj misli s tem, ker v bistvu sploh ni blo tiho, ker sma oba ves čas kr glasne seks zvoke spuščala, ampak očitno jo je motla splošna tišina, ker se je obrnila proti računalniku preko postelje, verjetno zanalašč z dvignjeno ritjo, da sem tam leže na postelji imel res izjemen pogled in najraje bi takrat zamrznil čas in večno tako ležal in gledal to najbol popolno izgledajočo pičko na svetu. Dvignil sem nogo in jo s prsti na nogah rahlo pobožal po njej in na rahlo je skočla, me pogledala čez ramo in se mi nasmejala. Ti nagajivka, ti! S tem nasmeškom… sem si mislil in nadaljeval božanje medtem, ko je ona narahlo zamigala z boki.
Iz zvočnikov so se zaslišali Kings of Leon kar me je seveda zelo razveselilo, ker jih obožujem! O tem sma se že pogovarjala enkrat ob kavi in ugotovila, da jih oba obožujeva.
Obrnila se je nazaj proti meni in se spet spustila z glavo proti tiču in ga zdaj končno prijela tud v roke in si ga spet pobasala v usta. Začela ga je kr takoj hitro fafat kot, da bi vedla, da ji je zdaj to dovoljeno, ker se mi je zdelo, da mi bo ratalo kr dolgo zdržat po vsem tem zadrževanju in prenehanju za to, da je vklopla glasbo.
‘Yooouuu, your sex is on fire!!’ se je slišalo iz zvočnikov medtem, ko je Barbi divjala z ustnicami po tiču in z eno roko rahlo gnetla jajce. Začutil sem, da mi je začelo prihajat in enako je izgleda ugotovila tud ona, zato je v ustih pustila samo še vrhnji del glavice, po ostalem delu pa je drkala z roko do silovitega orgazma, ki je iz mene izvlekel glasen jokajoč krik. Krči orgazma so bli res močni, sperma je pa butala iz globin tiča v njena usta. Niti kapljice ni izpustila. Vse je pristalo v njenih ustih in sproti jo je goltala.
Ni me pustila dolgo počivat, ker se je kr takoj očitno lačna mojega tiča v sebi spravla na mene, si ga nastavla na vhod v pičko in se vsedla nanj. Jahala me je v dobrem ritmu, ki ni izzval nekega premočnega vzburjenja in tudi sam sem jo nabijal nazaj vsakič, ko se je spustila. Spet je po nekaj minutah najboljšega jahanja v mojem življenju začela z ‘O fak! O fak!’ in vedel sem, da se spet bliža orgazmu zato sem jo prijel za boke in jo začel nabijat kolko hitro sem jo lahko, da ni mela priložnosti več jahat ampak je še samo obstalaz ritjo na miru medtem, ko jo je začel preplavljat orgazem, da je noge in boki niso več držali pokonci in se se je mogla spustit name, medtem, ko sem jo jaz še vedno nabijal in se tud samo bližal novemu orgazmu. Nisem vedel, če lahko spustim v njo, zato sem vzel tiča ven in vroča sperma je udarila po njeni riti in delu hrbta, nekaj pa jo je steklo nazaj na mene.
Medtem ko sma tako ležala in sta se najina telesa počasi umirjala od orgazmov me je še pogledala, usta spet razširla v ta njen jebeno nagajiv nasmešek (le kako ji ga rata nardit tako nagajivega zdaj, ko pa ni vedno nagajiv??), me močno poljubila, potem pa kr ostala v tem objemu na meni za kakšno minuto verjetno utrujena od orgazma, ki je še ne dolgo nazaj stresal vsak del njenega telesa, da ji je jemalo dih. Nisem nič ugovarjal. Njeno dišeče telo bi lahko vohal do konca življenja pa se ga ne bi naveličal.
Ko je popolnoma prišla k sebi, je stopla dol iz postelje in se šla v kopalnico umit. Za njo sem šel tud jaz. Po umivanju nisem šel v njeno sobo ampak kar direktno v mojo kjer sem presenečeno ugotovil, da je Barbi v moji postelji. Spet z nagajivim nasmeškom. Vlegel sem se ob njeno še naprej golo telo in kmalu utrujen, a zadovoljen zaspal. Z njo v objemu.

The Book Thief

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!