Naroči se na VIP zgodbice

Poslušaj me ;)

Z uporabo spletnega portala Blog69.si se strinjaš z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji ter potrjuješ, da si star/a več kot 18 let.

Erotične zgodbice

1/8
Galerije

Za vsakega nekaj 

Zanimivo je opazovati, kako se lahko isti ljudje ob določeni fotografiji zgražajo na polno, že ob naslednji pa so povsem navdušeni, zrajcani. No, kakorkoli že, vsakomur svoje, mi na Blogu 69 pa smo za vse.

Dekleta, Sex

Tvoja grimasa, tvoj krč in krik 

Pestrost je začimba življenja. Lahko rečem, da ženske rad intimno spoznavam zaradi njihovih tako različnih značajev, pa tudi velikosti, oblik in barv. Kako plitko, površinsko, kajne? A res zabavno: kar zmeša se mi lahko, če pomislim na vse različne tone…

Ljubezen

Spletna orgija. 

blog69.si je nekomercialen blog, ki živi samo od spodbudnih klikov in komentarjev naših bralcev. Nihče nas ne upa podpreti, ker smo preveč nazorni, nihče ne upa javno spregovoriti o nas, ker se bojijo govoriti o seksu. Ja, tako je to….

1/9
Galerije

Jagodni S&M 

Razmišljamo o neke vrste srečanju tistih, ki beremo in pišemo Blog69. Nekaj nas vleče na jagodni piknik. Bi prišli? Iskreno. Ker če ne, potem raje ostanimo vsak za svojim računalnikom in drkajmo kurac!

Več erotičnih zgodbic...

Erotična trgovina

Brezplačna dostava
nad 80€

100% anonimna
dostava paketov

Hitra dostava
tudi v 24h

Naroči se na VIP zgodbice!

Bi se rad prvi naslajal nad našimi najnovejšimi zgodbicami? Še sveže, kot tople žemljice, ti jih bomo dostavili na tvoj e-mail.

Kaj je Blog69.si?

Blog69.si, “the place” kjer se predigra začne in nikoli ne konča. Erotične zgodbice te bodo popeljale v naslado fantazij, spletna trgovina z erotičnimi novostmi pa ti bo pomagala, da si jih tudi uresničiš. Je že čas za novo igračko? 🙂

Objavi svojo sliko

Z oddajo slike se strinjate s splošnimi pogoji.

Ime slike
Komentar k sliki in podpis

Sex zvoki

SEX ZVOKI

Ne vrjameš, da te bodo zrajcali? Tukaj se ne motimo 😉

Partnerji

Naši dragi partnerji, ki nam pomagajo, da vas lahko zadovoljimo tako, kot si to želite. Za vsak čut, oblino, borbončico, žep ali luknjico se bo nekaj našlo:)

Več o tem...