Vožnja iz mesta je bila naporna. Na cesti je bilo nekaj več norcev kot ponavadi. Verjetno so, podobno kot midva, poskušali izkoristiti podaljšan vikend. No, vsaj niso šli v “najin” gozd. Pred kakšnim mesecem sva od prijatelja kupila majhno kočo. Potrebovala sva namreč prostor, kjer bi bila lahko sama, skupaj. Skrita v gozdu je koča nekako izolirana. Najbližji sosed je oddaljen približno pol kilometra skozi gozd. Ko sva prišla do tja, sva raztovorila avto ter pospravila stvari v hišo. Potem, ko sva si razgledala okolico, sva razglabljala o najinih načrtih tukaj. Nisva se zavedala, da bo to vikend, ki ga ne bova pozabila.Čeprav utrujen od vožnje, sva bila navdušena, ker sva prišla sem. Odločila sva se da sedeva pred vhod za nekaj časa, zato sva prinesla stole in majhno mizico. Tako sva sedela, njena glava je počivala v mojem naročju, blizu skupaj, kot sva le mogla biti.

Nočni zrak je povzel skozi drevesa, in preko verande, prenašal vonj njenega parfuma ter naju dražil z vonjem borovcev. Sem ter tja so se zaslišali zvoki noči: ritmično čričkanje čričkov, plahutanje kril in tiho prasketanje vejevja. Svet okoli naju se je pripravljal k nočnemu počitku in tudi najine misli so se počasi nagibale k temu.

“Pojdiva na sprehod,” je predlagala.

“Kam bi pa rada šla?”

“Ne vem. Zakaj ne bi šla k jezeru?”

“Seveda, zakaj ne.”

Prijel sem jo za roko in odpravila sva se na pot. Jezero je bilo le streljaj oddaljeno od najine koče, zato sva kmalu prišla na plano in do vode. Tam pred nama je ležalo mirno, samotno jezerce. Njegova tiha lepota odraža čas, ki je pretekel ter tiste, ki še ohranjajo pristne kvalitete življenja okoli njega. Nebo je bilo prekrito z nekaj oblaki, luna pa je bila skoraj polna.

Držal sem jo tesno ob sebi, medtem, ko sta najina pogleda drsela preko gladine. Mesečina je poplesavala po jezeru in nežno osvetljevala okolico. V njenih očeh se je videl odsev dreves v okolici. Privil sem jo še tesneje k sebi, in približal usta k njenim. Srečala so se v nežnem poljubu. Vonj njenega parfuma in nežnost njenih ustnic so povzročile začetek trdote v hlačah. Ko sva se stisnila skupaj sem čutil toploto njenega telesa in odtis njenih prsi na svojih. Nežen poljub je postajal vse bolj strasten, prav tako pa je bilo v mojih hlačah že prav pošteno neudobno. Moja roka se je nežno sprehajala po njenem telesu in zdelo se je kot bi proučeval njeno telo kot slepec – v Braillovi pisavi – kajti občutil sem vsak delček posebej. Njeno telo poznam že tako dobro kot svoje, pa vendar vsakič znova ko se je, dotikam občutim to, kot da bi bilo prvič.

Pritisnil sem svoje mednožje k njej, ona pa se je odzvala tako, da je rahlo razprla noge. Iskrica v njenih očeh pa se je razplamtevala bolj in bolj.

“Le kdo potrebuje obleko?” je rekla in se začela slačiti.

Znebila se je obleke in stala pred menoj popolnoma naga. Njene prsi so čvrsto stale, njeno telo pa se je odsevalo od gladine jezera. Še celo njena senca, ki jo povzroča mesečina je vznemirljiva.

“Kaj je narobe? Te je sram?” je vprašala. “Pridi!” In krenila je proti jezeru.

Tudi jaz sem se znebil vsega kar sem imel na sebi in jo ubral proti obali. Moj Janez je opletal po stegnih, medtem ko sem tekel. Bila je že v vodi in igrivo me je vabila noter.

“Verjetno sem nor,” sem pomislil in se ji pridružil v vodi. Voda je bila toplejša kot sem predvideval in tega sem bil zelo vesel. Pogledala je v moje mednožje, očitno jo je zanimalo moje stanje. Ulegla se je na hrbet, telo pa je lebdelo v vodi. Njene prsi so štrlele iz vode, kot par čudovitih otočkov v mesečini. Njene noge pa so bile razprte, ter čakale mojo ladjo da pristane v njeni luki. Narahlo sem se dotaknil njenih prsi, kar je povzročilo, da so se njene bradavičke napele. Narahlo sem poljubil vsak vršiček otočka, roka pa je ostajala v nenehnem kontaktu z njo, ko sem se premikal navzdol po njenem telesu in proti njenem mednožju. Ko sem prišel do tja, sem potopil svoje telo, vse dokler ni bil obraz tik nad gladino vode ter se počasi začel premikati proti njenemu pristanišču, ki so ga tvorile njene razprte noge. S prvim poljubom je zaprla oči in nasmeh se ji je prikradel na obraz. Položil sem roko pod njeni ritnici ter jo rahlo privzdignil, kar mi je omogočilo boljši dostop. Začel sem se poigravati z jezikom. Narahlo sem pljuskal vodo po njej, medtem ko sem krožil po njenem mednožju. Bila je mokra od vode, pa tudi od njenih naravnih sokov, ki so pritekli na plano. Krožil sem okoli njene odprtine, včasih sem tudi potisnil jezik v njo, tako da sem zajel še več njenih sokov. Začela se je odzivati na moja dejanja, ter me spodbujati naj nadaljujem. Iskal sem med njenimi ustnicami ter našel njen gumb ljubezni. Jezik sem potiskal gor in dol preko njega in njena vzburjenost je močno narasla. Naravnost obožujem okus njenega telesa in lahko bi jo lizal cel dan. Na srečo ji je všeč kadar jo ližem, zato bi mi to tudi pustila, vendar tudi ona rada zadovoljuje, prav tako kot jaz.

Nadaljeval sem s svojimi podvigi na njenem telesu in izmenično porival jezik globoko v njo ter napadal njen klitoris. Ko sem posvetil pozornost le temu, se je odzvala s tem, da se je pritiskala na moj raziskujoči jezik. Naprej, nazaj, levo, desno in na koncu še v krogih. Nobene smeri nisem izpusti in približeval sem jo proti orgazmu. Odziv njenega telesa na moja dejanja me je samo še spodbujala k nadaljnjim napadom. Imel sem samo en cilj. Priti ji mora! Težko mi je bilo kontrolirati njene gibe zato sem vedel da je že zelo blizu vrhuncu. Znova in znova sem krožil po njenem mednožju, dokler le tega ni mogla več prenašati. Njeno telo se je začelo tresti ko jo je zadel orgazem. Pritisnila je svoje mednožje k mojem obrazu, jaz pa sem potopil svoj jezik globoko v njo ter občutil kako se krčijo njene mišice. Hočem okusiti njen sok! Lizal sem in sesal in tako lovil sokove, ki so tekli iz nje. Počasi se je sproščala, vendar sem še zmeraj nadaljeval z lizanjem. Ko sem j končno popolnoma izsesal sem jo postavil pokonci. Moj kol je stal stran od telesa in ko se privila k meni ga je popolnoma vsesala.

“Hočem te, hočem te globoko v meni!” je rekla.

Mesečina je odsevala od vode ter osvetljevala njen obraz in strmel sem v njeno toplino. Oba sva se smejala od zadovoljstva in strastno sva se poljubila.

Njena notranjost je bila topla in mehka in počasi sva se začela ritmično premikati. Dvignila je boke, razširila noge ter se z njimi ovila okoli mojih bokov. Vzdihnila sva in pritisnila je svoje telo močno k meni. Narahlo sva obstala, nato pa nadaljevala z ritmom seksa. Najini telesi sta delovali skupaj, in moja trdota je drsela ven in not iz njene notranjosti. Prijel sem jo za rit, stisnil in jo potegnil še bolj na sebe, ona pa je dvignila nogi iz vode, kar je še olajšalo njeno natikanje name. Jezero je začelo valoviti, kot odgovor na najino ljubljenje. Nekoč mirne vode, so špricale okoli naju. Potegnil sem svojega junaka iz nje, tako da se jo je dotikala samo še glavica, nakar sem jo spet močno nasadil in ga porinil do konca v njo. ven…not…ven…not.. Znova in znova sem se vračal globoko v njeno notranjost. Malo je spustila noge, kar je še povečalo pritisk na mojega junaka, in mi jih znova ovila okrog bokov. Poskušala sva povečati hitrost najinih gibov, a nama je voda to preprečevala. Počasni gibi pa imajo tudi svoje prednosti, omogočajo mi, da čutim stene njene vagine, ko prodrem v njo, ona pa ga lahko čuti celega v sebi. Začel sem čutiti, kako se nabira pritisk v meni in tudi ona se je ponovno bližala robu. Vedno močneje se je natikala name in vedel sem, da ji bo vsak čas prišlo. Njeno telo se je spet streslo in napelo, ko jo je zadel orgazem, ki je bil silovit. Čutil sem kako se njene notranje stene ovijajo okoli mojega količka in ga stiskajo, medtem ko ji prihaja. Še par udarcev v njo in tudi jaz sem eksplodiral ter špricnil globoko v njo, znova in znova, dokler nisem porabil vseh “nabojev”

Ko sva se počasi umirila, sta se najina jezika spet strastno srečala. Verjetno nisva bila prva, ki sta se ljubila v teh vodah, vendar sva bila trenutno najboljša. Nad jezero se je vrnil mir in nočni zvoki, voda pa je tiho oblivala obalo. Počasi sva šla iz jezera in vzela obleke, vendar jih nisva oblekla. Šla sva proti koči, gola in se držala za roke. Najini telesi sta še zmeraj rahlo trepetali po eni strani od ljubljenja, po drugi pa od hladnega zraka, ki naju je obdajal.

Ko sva prišla do koče, sva odložila obleki na stol blizu kamina. Ona se je odločila, da se tušira, zato je odšla v kopalnico.

“Kaj praviš še na požirek pijače?” sem vprašal na poti v kuhinjo.

“Sliši se lepo,” je odgovorila, medtem ko je zapirala vrata od kopalnice.

Natočil sem nama “wiskey on the rocks”. Stenska ura je odzvonila deseto. Tukaj sva bila šele dve uri, pa sva se že obnašala, kot divje zveri v vročini. Moram priznati, da mi je to prav všeč! Naenkrat me je zmrazilo, kar je prekinilo moje razmišljanje. Zavedel sem se, da sem še zmeraj popolnoma nag, zato sem vzel pijači in se odpravil proti toplemu tušu. Odprl sem vrata kopalnice in vame je puhnil val vlažnega, toplega zraka. Bila je še zmeraj pod tušem in komaj sem razločil njeno telo, zaradi zarosene steklene kabine, ki jo je obdajala. Ko se je para razkajala, sem začel zaznavati njene obrise. Nežna linija njenih nog, rahlo zaobljen trebušček, ter napete prsi. Pogled na njeno telo, je začel proces dvigovanja v meni. Postavil sem kozarec na rob umivalnika. Gledal sem jo skozi steklo tuš kabine. Njena roka je nežno drsela po vsem telesu. Zaustavila se je, ko je dosegla prsi. Vzela jih je v roko ter počasi zdrsela čez njih, pri tem pa si je nežno pobožala bradavičke. Nagnila je glavo nazaj tako da ji je voda zalila sprednji del telesa. Videl sem, da je začela prestavljati noge, kar je pomenilo, da je vzburjena. Medtem ko se je moja moškost dvigala, sem se komaj premagoval, da nisem skočil k njej pod tuš. Še naprej sem jo opazoval. Eno roko je pustila na prsih, druga pa je sledila vodi, ki ji je tekla po telesu. Počasi je šla roka čez trebušček in se približevala mednožju. Ko je izginila med nogama, sem slišal rahel vzdih izpod tuša. Po zvoku sem sodil, da je našla tisto, kar je iskala.

Kljub temu, da steklo onemogoča natančen pogled, sem videl, kako je drgnila svoje telo. Spolzke roke so drsele čez obrise telesa in izginjale v skritih dolinah. Nežne roke, ki so vzburjale njene prsi in zadovoljevale notranje dele njene muce. Moj junak je stal popolnoma pokonci in videl sem ga kako se premika z vsakim udarcem mojega srca. Nisem se mogel upreti želji, da si ga nebi začel drgniti, medtem ko sem jo gledal. Še zmeraj ni vedela, da sem v kopalnici. Nadaljevala sva s samozadovoljevanjem, ona na eni, jaz pa na drugi strani zarosenega stekla in se počasi približevala sanjskemu orgazmu. Gledal sem, kako si masira prsi in namaka prste globoko v njen dragoceni zaklad. Glede na zvoke, ki so prihajali izpod tuša, je verjetno šla preko klitorisa. Glede na to, da sem jo dobro poznal, sem vedel, da je tudi od znotraj vsa mokra in da njeni prsti drsijo brez težav v njeno notranjost. Zvoki, so postajali vse glasnejši in vse pogostejši. Vedel sem, da se bliža orgazmu in to brez mene, vendar mi je bilo vseeno, kajti bil sem v svojem sanjskem svetu, na drugi strani stekla. držal sem svojega junaka in se tudi sam bližal svojemu orgazmu. Naslonil sem se na umivalnik, zaprl oči in se spominjal najinega ljubljenja v jezeru. Moja roka je nadaljevala s potovanjem gor in dol po junaku.

Ne vem ali me je slišala, ali pa začutila, saj je odprla steklena vrata in me videla, nagnjenega na umivalnik, kako se samozadovoljujem. Zvok odpiranja vrat me je zaustavil na pol poti.

“Ti poreden fant, “ me je dražila, “ si se naslajal, a ne?”

“Ja,” je bilo edino, kar sem lahko izdavil.

“A sem te zrajcala?” Je še vprašala. “Kaj bova pa zdaj naredila glede tega?” Nato je smeje dodala: “Kaj pa če bi stopil sem in bi se nato pogovorila o tem.”

Ko sem stopil v kabino, je takoj prijela mojega junaka in začela tam, kjer sem sam prej ostal. V samo dveh zamahih je spet stal pokonci. Ko sem zaprl vrata tuša, sem takoj segel po njenem gnezdu. Pomočil sem prste v njo i ugotovil da je še zmeraj vlažna in spolzka in moji prsti so brez težav zdrseli noter. Pritisnila sva se tesno drug ob drugega, in moj kol se je pritisnil na njen trebuh. Najina usta so se strastno srečala, medtem ko sta roki še naprej zadovoljevali drug drugega. Njena je čvrsto držala in polzela čez mojega junaka, vse od dlakavega začetka, pa do nežne konice in nazaj, s prosto roko pa je zgrabila jajca in jih nežno stiskala. Kljub temu, da ni bilo dolgo odkar sva bila v jezeru, so bile moje zaloge streliva polne in sem bil pripravljen na strel. Občutek njene roke okoli mojega junaka, ki je drsela gor in dol, mi je povzročala strašanske užitke. Ko sem se začel približevati orgazmu, sem segel po njenem klitorisu, da bi ji vrnil uslugo. Glede na to, da se je samozadovoljevala že dalj kot jaz, je bil njen klitoris otekel od poželenja in brez težav sem jo približeval vrhuncu. Najina ritma sta se ujela. Medtem, ko je njena roka polzela gor in dol, je moja drsela ven in not. Najini gibi so postajali vse hitrejši. Ko sem bil že tik pred tem, da mi pride, je spustila junaka in me odrinila.

“Ne!” je rekla, se obrnila in mi pokazala hrbet.

“Kaj je pa narobe?” sem vprašal, a sem takoj spoznal, kaj hoče, kajti noge je dala narazen, se prijela za pipo ter se nagnila naprej.

Odprl se mi je zelo mamljiv pogled in njena dejanja niso potrebovala razlage. Prijel sem junaka, se ji približal, ga rahlo podrgnil ob njo, nastavil ob vhod ter počasi pritisnil. Začel je drseti v njeno vlažno, toplo notranjost. Drsel je po ozki in prilegajoči se poti, vse dokler ni prišel do dna votline. Ustavil sem se za trenutek, da bi dovolil njenemu telesu, da se prilagodi velikosti vsiljivca, preden sem se umaknil. Držal sem njene boke ter se počasi ustalil v ritmu, ki je bil obema tako všeč. Moral sem čutiti njeno telo čisto ob sebi, zato sem se nagnil naprej, ter prijel njene prsi. Začel sem vzburjati njene bradavičke, dokler niso stale že skoraj pokonci. Medtem ko sem ril po njeni notranjosti, sem med prsti držal bradavički. Čutil sem njihovo polnost in jih nežno stiskal s prsti. Čutil sem, da ni več daleč od orgazma.

Moje roke so zapustile njene prsi in začele potovati proti njeni goščavi ter iskale klitoris. Našel sem ga ter ga začel masirati. Uskladil sem delo rok in svojega junaka, kar jo je potiskalo bliže in bliže k vrhuncu. Čutil sem kako me vsrkava vse globlje in vedel sem da ji bo prišlo zelo kmalu. Vrhunec se ji bliža z veliko hitrostjo, ona pa se nasaja vse hitreje in močneje na mene. Čutil sem kako me je začelo stiskati v jajcih in pripravljen sem bil spustiti vso vsebino v njo. Vse hitreje se premikava, dokler ne doseževa največje hitrosti. Preprosto nisva mogla fukati hitreje. Naenkrat pa ni bilo več poti nazaj. Porinil sem junaka kolikor sem le mogel v njo, in špricnil sem prvi strel v njeno notranjost. Ko je začutila mojo spermo v sebi, je tudi njo zadel orgazem. Timing je neverjeten. Z vsakim strelom čutim, kako se njene mišice stiskajo, v skupnem orgazmu. Z zadnjim strelom so moje noge postale popolnoma mehke. Samo zaradi najinega položaja nisem padel direktno na obraz. Držal sem jo ob sebi in pritiskal njeno mednožje ob moje, medtem ko je orgazem počasi postajal le še prijeten spomin. Potegnil sem junaka iz nje in ji dovolil vstati. Obrnila se je proti meni ter me objela. Nekoč vroča voda se je začela hladiti, vendar ni mogla pomiriti najinih strasti. Z roko je prijela mojega padajočega junaka ter jo nežno božala in stiskala. Trenutno ji nisem imel več česa dati, vendar to ni zmanjšalo užitka, ki je ob tem nastajal. Ko sva spoznala, da voda ne bo postala toplejša, sva na hitro umila drug drugega, zaprla vodo in odšla v sobo. Vzela je par brisač iz omare in odšla proti spalnici. Vzel sem pijačo in ji sledil…

Obrisala sva se in ko sva bila suha, ovila brisači okoli sebe ter se ulegla na posteljo. Premaknil sem se bliže k njej in položil njeno glavo na svoje rame. Tako sva ležala, pila wiskey in se pogovarjala.

“Prav lepo je tukaj v gozdu,” je rekla, “mirno, tiho, romantično,…”

“Ja, res je,” sem odvrnil,” prav to sva potrebovala – nekaj časa sama, skupaj – da se ponovno odkrijeva.”

“In kaj si odkril?”

“To, kar sem že ves čas vedel,” sem odvrnil,” to, da te ljubim in da obožujem seks s teboj.”

“Verjetno je to posledica vode,” se je nasmehnila.

Ko sva se tako smejala, se je njena brisača odvila od nje. Prsi so pokukale čez rob brisače. Imela je prekrasne prsi, mehke vendar čvrste, lepo okrogle in polne. Vedno sem ljubil njene prsi. Rad sem jih božal, jih dražil, sesal in čutil, kako rastejo v mojih ustih. Sedaj so bile rahlo vzburjene, ko so pokukale izza brisače. In nisem si mogel kaj, da jih ne bi poljubil. Rahlo jih je privzdignila proti meni. Poljubljal sem vsako posebej, se dvigal in spuščal od ene proti drugi. Počasi pa sem začel potovati proti jugu. Navzdol od njenih prsi, preko trebuha, proti robu gozda. Ves čas pa sem moral odgrinjati brisačo, ki je pokrivala te predele. Potoval sem po zunanjem robu gozda, preko bokov in proti kolenu, kjer sem se pomaknil proti notranjosti in začel spet pot navzgor. Prišel sem spet do roba gozdička in vse to ponovil preko druge noge, s tem, da sem se vsakič bolj približal središču telesa. Z vsakim obhodom gozdička, je reagirala tako, da je poskušala pritisniti mednožje proti mojem obrazu, a že sem šel mimo le-tega. Ko sem se tako spet približeval središčni točki, sem videl njene sočne ustnice, kako postajajo vse bolj vlažne. Bile so odprto povabilo k raziskovanju tega predela telesa. Nadaljeval sem s poljubljanjem in lizanjem po robovih ustnic ter se počasi približeval osrednji tarči. Ustnice so se dvigale in spuščale, da bi mi olajšale iskanje, a vsakič sem se umaknil stran, samo da bi jo čim bolj dražil. Končno pa sem ustregel njenemu poželenju in ji dovolil da je svoje boke naravnala tako, da je bilo središče usmerjeno na moj jezik. Pri prvem kontaktu je spustila nekontroliran vzdih in se pritisnila močneje na moj obraz. Svoj jezik sem uporabljal kot žlico, ko sem potoval po dolžini njene odprtine, zraven pa sem zajemal njene sokove, ki so mi bili tako všeč. Ko bi le bil moj jezik daljši. Tako bi se lahko potopil globoko v njo in zajel sam izvor njene sladkosti. Njen okus me resnično spravlja v norost. Začenjam napad na njen klitoris, da bi tako spustila še več svojih sokov. Najprej se skoncentriram na globlje predele njene vagine. Pomočim svoj jezik globoko v njo, nato ga umaknem in začnem krožiti okoli klitorisa in ližem njene ustnice ter jo tako spravljam vse bliže vrhuncu. Spet in spet krožim z jezikom ter ližem, sesam, dražim in okušam njene sokove. Rad bi da ji pride na moj jezik. Rad bi okusil sokove iz njenih globin, rad bi čutil, kako njen klitoris raste in kako se stene ovijajo okoli mojega jezika. Njeno dihanje postaja hitro in lahko čutim, kako se ji orgazem približuje. Krožim z jezikom vse hitreje ter se koncentriram na njen klitoris, ona pa pritiska svoje telo na moj obraz. Z rokami seže proti moji glavi ter me tako usmerja k zadnjem napadu. Njeno telo se zatrese, medtem ko jo zadane orgazem. Dvigne boke direktno na moj raziskovalski jezik in tako odpre vrata ki spustijo na dan sokove iz njene notranjosti. Jaz pa medtem nadaljujem z lizanjem, da bi zbral čim več sokov. Pritisnem svoje ustnice na rob njene vagine in sesam iz te skodelice, dokler se orgazem ne poleže. Ko se dokončno prepričam, da ga je konec, pa poližem vse, kjer je ostalo kaj njenih sokov ter počasi začnem pot navzgor po njenem telesu. Ko pridem do njenih ust, jo nežno poljubim ter se počasi uležem na hrbet. Njene misli se zbistrijo, nakar se dvigne na komolce in mi zre v oči.

“Tole je bilo pa super!” je rekla. “Kaj pa ti?” Pogledala je navzdol in videla mojega junaka, kako štrli izpod brisače.

Nežno me je poljubila, med tem pa ga je prijela. Tudi ona se je začela pomikati navzdol po mojem telesu ter me nežno poljubljati. Ko je prispela do junaka, ga je rahlo privzdignila, nato pa je izginil v njenih ustih. Pogledala me je z njenimi rjavimi očmi in začela počasi potovati po njem gor in dol. Nato ga je izvlekla ter se začela igrati z svojim jezičkom, po moji glavici, nakar ga je spet celega dobesedno vsesala v svoja usta. Pogled na ta prizor me je še bolj vznemiril in začel sem se ritmično premikati. Kot odgovor na to je stisnila mojega junaka, da bi ga držala pri miru ter mi tako dopovedala da je to njeno delo. Pravzaprav mi je tako še bolj všeč.

Kombinacija njene sline in pa mojih tekočin popolnoma olajša njeno delo, saj moj junak brez težav drsi ven in not iz njenih ust. Opazil sem, da me ni več gledala v oči, temveč se je raje popolnoma soncentrirala na svoje delo. Jaz pa sem začel čutiti, kako se je nabiral pritisk v mojih jajčkih. Hitreje in hitreje se je pomikala gor in dol ter ga držala na samem vznožju, da se ne bi premikal.

“Prišlo mi bo!” sem jo opozoril.

Nisem več mogel zadrževati svoje sle, da ji ne bi pomagal, ter začel še sam porivati v njena usta. Začutila je, da je moj junak otekel in se pripravil na strel. Ker mi je nocoj že dvakrat prišlo, je bil prvi špric bolj šibak, ki je nežno pristal na njenem jeziku. Sproti je sesala, kar je prišlo iz mene, zraven pa rahlo stiskala moja jajca, kot bi hotela iztisniti še več. V nekaj trenutkih je bilo konec mojega orgazma. Moj junak je začel počasi upadati v njenih ustih. Polizala ga je, kot bi ga hotela umiti in splezala navzgor po mojem telesu ter me nežno objela.

“Je še kakšna možnost, da bi nocoj spet vstal?” je upajoče vprašala.

“Zelo rad bi to videl, vendar si me popolnoma izsušila.”

“Ni problema,” je rekla, “ saj imava še cel vikend pred sabo!”

++

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!