Ljudje se namesto, da bi se kazali taki kakršni smo, skrivamo. Še pred seboj. Nekateri. Drugi se skušamo kazati takšne kakršni smo, v vseh sferah, a spet tako, da bo to družbeno sprejemljivo in ne preveč perverzno. Pokvarjeno.

Tale blog je pravo razkritje za tiste, ki imamo radi perverzije, pohoto, goloto. Fuk!

Obožujem ženske, ki se zavedajo svojega telesa in ga tudi razdajajo. Ne pa da jim je nerodno in ga skrivajo. Le želim si lahko, da bi tako žensko srečal še kje drugje kot le na internetu in bi z njo počel vse te ‘sprijenosti’, ki jih je videti na nazornih fotografijah v The f* good stuff. Kako ste take ženske videti v resnici?

Kako za vraga se vas prepozna? A, Maycheee? 🙂

Življenje je prekratko, da bi ga trošil na prepričevanje naj mi ga pofafa, na spraševanje samega sebe ali naj ji ga zabijem od zadaj in ji končam na obraz, da se ji bo sperma cedila po njem? Krasno je, ko imaš tako žensko, ki ob tem uživa.

Pred časom mi je poročena prijateljica, ki ji zaupam precej stvari, rekla, če bi šel na neke vrste zmenek z njeno prijateljico, ki je prav tako samska in bi si bila najbrž všeč. Imela je prav. Bila sva si. Uro po tistem ko sva se srečala, sva bila v njenem stanovanju. Trgala sva kose oblačil en z drugega, potem pa sva oba hitela z jezikom in poljubi po telesih. Lizal sem ji ščegetavček, obdeloval njeno pičkico, da mi je njen sok tekel po bradi in sem imel duh po njeni pički še ves naslednji dan v kocinah brade. V 69ki sem lizal gladko muco, ona pa mi je sesala kurca, kot bi bil vrelec mladosti in goltala moj topel močefit.

Povsem divja baba!

S postelje je segla v nočno omarico. Ležala je na postelji in se sklanjala vanjo. Rit in noge je imela na postelji, z rokami pa je brskala po omarici. Napaljen ob pogledu na njen hrbet in rit ter mokro pičko, sem ji razklenil noge in ji ga z enim sunkom zabil v drob.

„Počakaj… kondom!“
„Jebeš kondom!“

Zasajal sem ji kurčino v pičko, da so mi jajca opletala sem ter tja. Ko sem po nekaj minutah nabijanja malo prišel k pameti in si sam pri sebi rekel:“ T star, ne se zajebavat!“, sem ga vzel ven in ga pričel drkat pred njenim obrazom. „Harh, harh…“ se je oglašala kot stekla volkulja, mi zrla v oči, medtem ko si je s prsti mencala muco. Ko je videla, da mi bo prišlo, me je polizala po gladkih jajcih, potem pa je z odprtimi usti lovila izbrizgano seme. Zgrabil sem jo za lase, jo cuknil nazaj in ji obliznil spermo z ustnice ter jo zalizal. Nekaj časa sva ležala en ob drugem, božal sem jo po bradavičkah, ona je gledala mojega tiča kako izgublja svojo moč in uplahuje, šla sva na balkon na cigareto, se vrnila nazaj in se zopet lotila en drugega.

Prekleto, da jo, čeprav sva le fukala, pogrešam. Njeno sproščenost, energijo, živalsko surovost, strast. Oba sva nekaj odnesla od te izkušnje. Če ne drugega to, da si ne ona muce, ne jaz jajc, ne bova brila tisti dan, ko nameravaš fukat kot bi bil jutri sodni dan.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 5 / 5. Število glasov: 1

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!