Verjetno je za na blog69 primerna zgodba69 in bilo je že mnogo let nazaj. Za devetimi gorami, rekami in širnimi travniki. Bil sem še pravi mladec. Bil sem vitez na belem avtomatiku. In rekel sem ji, naj se obrne, da poskusiva še pozo 69. Z malo glupim pogledom in jasnim namigom, kaj vsega se boš ti prašiček nemarni še spomnil, se je pač obrnila. Bila je zanimiva ženska. Zaljubljena vase. Ni se pustila jebat, razen v postelji pa še tam sem bil bolj suženj kot pa domina. Sama je rada dobila, dala pa malo manj. Saj je bila pridna miška, a vse skupaj je bilo bolj iz sile in slabe vesti. Na, no, če je ži men pršl, nej pa še teb no, če ži moriš, či ži siliš, če ga ži ne mislš pospraut, ker me nervira, ker me žoka v križ. Potrebnež sitn.

Tista rit je od daleč izgledala okusna in slastna, videl sem jo v vsem njenem blišču najstniškogladke riti, komaj sem čakal, da mi jo prisloni na obraz. Tudi breskvica se ji je lepo svetila zaradi predhodnega rajca in občutek jezika na moji glavi jr. je bil idealen. Ko je tista rit tonila proti meni pa me je njena ritna luknja začela počasi ogrožati. Bila je vedno večja in ustrašil sem se, da jo bom dobil direktno na nos. Če bi tesnobnost trajala še dolgo, bi mi lahko vojak še zaspal na dolžnosti, to bi mi pozo zamerilo do konca. Počasi, počaaasi sem rekel. Ko sva se le naštimala in pričela to znamenito 69-ko izvajati pa se mi je vse skupaj pričelo zdeti prav neumno, nisem vedel na kaj naj se koncentriram. Lizanje rožice je delo, to ni golohitrifuk, to ni drkanje na joške. Ženske ne moreš več poslušat, ne veš za kaj gre, svinjarij ne more govoriti nihče. Nič od nič. Ena sama matra, delo v prazno. Farsa. (Konstrukt! se zadere zadaj eden iz desne.) Po moje so ga poveličali mediji, zafustriranke, ki jim možje nočejo nos pomočiti v zaspanko in zafustriranci, ki se jim uné gnusi. Sicer so pa ideje, ki jih širi splet in časopisje v resnici velikokrat komične, svinjsko boleče in še najmanj užitkarske. Čez čas sva se nekako s telekinezo sporazumela, da izgledava idiotsko in končala klasično. Z lulekom pri luliki. Fuk je fuk. Preveč je člankov. Preveč misli in teorije. Poze pridejo same od sebe in ne s študijo. Važno je, da fantke naučijo, da se v luknjico ne piha in kje je tisti grahek z imenom ščegetavček. Punčke pa, da faf na kolenih še ne pomeni, da so se ponižale in priznale poraz ter tako zjebale mamici sanje o zmagi žensk nad moškimi. Fuk je fuk, je igra dominacije in iskanja raznoraznih lukenj.

Blog69, oprosti, všeč si mi in moj namen ni tvoja diskreditacija. Rad te imam,

Tvoj pušlc

P. S. Verjetno je nauk ena naše zgodbe, da punco z imenom Marjana in fantka Franceljna, kakor kmečko se že slišita, ni kar za obsodit. Mogoče pa obvladata tantrični seks in skadita minimalno tri džojnte na dan. Ime ni nič, ime je le forma. In nauk 2: fantje, zaboga, ne pihat lubicam v žemljice, če tudi zna biti smešno za popizdit, ko panično skačejo po sobi in vam jebejo svetost, ki vas je spravila na svet.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!