Pozdravljeni. Nekaj časa se že nisem oglasil. Je kdo pogrešal kak moj prispevek?
Po črnki, ekshibicionizmu, odvisnostih in ostalih peripetijah iz prejšnjih zgodb, sem se tokrat odločil stipkati tri krajše zgodbice o …seksu v rahlo omotičnem stanju. Danes je pred vami prva zgodba. O imenih seveda ne bi, saj dogajanja vključujejo tudi kako (medijsko) znano osebo, naša deželica pa je tako zelo majhna…Pa pojdimo lepo po vrsti.

Novinarka

Ob morju sva se spoznala. Pravzaprav je šlo za klasično poletno morsko romanco. Saj veste kako gre to v toplih poletnih nočeh – zagorela telesa v cunjicah, ki več odkrivajo, kakor skrivajo, hormoni, želje in prvinska potrebnost, pa se dva z enakimi željami hitro najdeta. Zadeva, ki vam jo bom opisal, je vključevala podmizno otipavanje v večerni družbi na neki terasi, z obveznim bendom preigravajočim mediteransko-hrvaško-grški melos. K sreči so bili na mizah prti, ki so vsaj za prvo silo zakrivali poglede, pa vseeno verjamem, da naju je »prečital« kdorkoli je hotel. Moji prsti, s katerimi sem masiral njeno vroče mednožje pod minikrilom (packi, vem da vas zanima, če je bila spodaj brez) najbrž še danes dišijo po njej. Vstopal sem s prsti v tisti tempelj naslade, masiral skriti gumbek in sanjal o tem, kako tja notri vstopam najprej s svojim jezikom, potem pa še…saj vemo s čim. Precej časa je trajalo, da je moj kurac uplahnil preden sem se lahko dvignil od mize, ampak lahko vam zaupam, da si je pošteno dala opravka pod mizo z njim. Kar tam, vsem na očeh se seveda nisva mogla dati dol. Kakor najbrž pričakujete, sva našla nek izgovor (kaj pa vem, lulanje?) in se s tiste terase po hitrem postopku umaknila. Kaj smo tistega dne večerjali, se sicer ne spomnim, se pa spomnim, da je ob najinem odhodu terasni bend prepeval ono znano Dragojevićevo »Danijelo«. Pa recimo tudi tej moji morski deklici Danijela.

Razgreta kakor sva bila, pa s kako kapljo alkohola v krvi preveč, bi se najraje popadla kar takoj pod stopnicami na tisto teraso. Tako seveda ne gre, pa sva šla dol do obale. Z roko v roki sva se sprehodila ob morju, kramljala o nepomembnih rečeh (vreme in podobne zadeve, saj veste), ter seveda iskala kak primeren kotiček za…hmm…za več akcije. Ste že kdaj poskusili seksati na obali? V vodi? No, tistikrat tega v vodi nisva počela. No, boste videli v nadaljevanju, pa sami ocenite. Obsedela sva na pomolu, se poljubljala, otipavala. Noč je že dodobra legla na pokrajino, zdelo se je, da v bližini ni nikogar. Glasba se je še vedno slišala s terase, Danijela pa je nenadoma zdrsnila s pomola (tam na začetku sva bila), se znašla do kolen v vodi, me prijela za kurca in pohotno zahtevala:

»Daj mi ga!«

Kaj pa sem hotel, kaj pa sem mogel? V takih trenutkih sem v resnici paraliziran. Kurac je bil že trd, nekoliko sem dvignil rit in dol potegnil kratke hlače. Z rokama sem se naslonil nazaj, s pogledom objel zvezde in svetlo, polno luno in užival. Danijela je kurca nekajkrat prav počasi podrkala, potem pa sem na glavici začutil njene ustnice. Obilo sline je uporabljala, tako se spomnim. Okamenel kurac se je utapljal v njenih ustih, drsela je po njem gor in dol. Zdelo se mi je, da prav dolgo ne bom zdržal. Milo sem prosil naj preneha, Danijela pa se ni dala. Ko moški takole milo prosi, laže sam sebi. Najraje bi seveda kar špricnil v tista ljubka usta, ampak…treba je biti kavalir! Kar nekoliko odločneje sem Danijelo tako moral sneti s premočenega kurca, ki je stal pokonci kot kak obmorski svetilnik. Mokra, žareče rdeča glavica pa je najbrž tudi svetila tam naokrog…
Potem sem bil na vrsti jaz. Skočil sem v vodo, kratke hlače (prej na enem kolenu) so nemudoma padle v morje, ampak tisti trenutek se mi to zares ni zdelo pomembno. Dvignil sem Danijelo za boke, jo posadil na pomol in en, dva, tri sem bil z glavo med njenima nogama. Hlačke sem z nekaj težavami snel, ne gredo namreč prav lahko dol, če sta nogi narazen, pa moja glava vmes. Kakorkoli, čez nekaj trenutkov sem – po še parih vmesnih doooolgih poljubih in otipavanju njenih trdih prsi z našpičenima bradavičkama končno lahko polizal tisto vročo špranjo. Kakor bralci že dobro veste, v tem početju zares uživam. Tokrat je bila Danijela na vrsti, da se nasloni nazaj…pravzaprav je kar legla na tisti neudoben pomol. Razširila je nogi, sam pa sem oblizoval, vtikal jezik, prste in užival v vonju njenega premočenega spolovila. Tu in tam sem na hitro parkrat potegnil gor in dol kožico na svojem strumno stoječem tiču. Stal sem v pravzaprav tistikrat precej hladni vodi, kratke hlače so plavale ovite okrog ene noge, a nimam v spominu, da bi me tisto kaj dosti motilo…
Potem pa sem poskušal tja, kamor po neki logiki vsi pričakujete. Dvignil sem glavo, stopil bližje, podrkal okamenelega kurca in želel vanjo.

»Ne moreva tukaj, no…« je zavzdihnila.

Še sem poskušal. Ni pustila. Da se magičnost trenutka ne bi povsem izgubila, sem se z glavo vrnil tja dol, med njeni lepi nogi. Razprla je svoj cvet in se prepustila spretnostim mojega jezika. Nisem čisto dobro razumel zakaj ližem lahko, tisto drugo pa ne, ampak….bolje vrabec v roki, kakor golob na strehi, mar ne?
Za trenutek se mi je zazdelo, da slišim neke glasove, morda hihitanje. Pogledal sem naokrog, a ni bilo videti nikogar. Najbrž se mi je samo zazdelo. Danijela se je ponovno naslonila nazaj in čeprav sumim, da je imela oči precej časa zaprte, se je najbrž ravno tako, kot sem se malo prej jaz – zazrla v zvezde in polno luno…
Čakaj malo, me je prešinilo! Zvezde, polna luna? Glasovi? Jaz pa stojim z žarečim kurcem ob začetku pomola in jo ližem naključni Danijeli? A ni ob nočeh s polno luno povsem svetlo? Ves tisti preveč spiti alkohol je v trenutku izpuhtel iz moje glave. Nekaj magičnosti trenutka je očitno izpuhtelo tudi iz Danijeline ljubke glave, kar naenkrat me je odrinila in rekla:

»Nekdo naju gleda!«

Skenirala sva okolico tam naokrog, a je svetloba zgoraj s terase ravno toliko motila pogled, da nisva videla ničesar. Kakorkoli, Danijela je vstala, si dol potegnila tisto kratko krilce in majico. Priznam, pogled na samostoječi bradavici me še danes preganja v kakih vročih sanjah. Tudi jaz sem moral iz vode, na tiča sem si nataknil popolnoma mokre kratke hlače. Koliko se taka erekcija, kot sem jo imel sam, vidi skozi mokre kratke hlače, je najbrž vsakemu jasno. Sicer pa, zadeva je šla nepovratno po zlu. Hihitanje (ja, tokrat sem bil siguren, šlo je za hihitanje) se je po malem še vedno slišalo. Nazaj v družbo na terasi nisva mogla, vsaj jaz s helebardo v mokrih hlačah ne. Pa sva poskušala zadevo nadaljevati v mojem apartmaju, a…žal, ta ni bil več prazen, tudi drugim je tisto noč pač dogajalo. Kaj pa vem, vpliv polne lune morda?

V prihodnjih dneh do konca dopusta ni bilo več prave priložnosti. Po malem sva se z Danijelo še otipavala in poljubljala. Obveznosti in preprek, v katerih podrobnosti se na tem mestu ne bi spuščal, pa je bilo za kaj bolj konkretnega vseeno preveč.

Takale zgodba seveda ne more imeti nesrečnega konca. Po končanem dopustu sva se vrnila vsak v svoj kraj, v prihodnjih dneh pa izmenjala nekaj sporočil. V prvih dneh so bila dokaj pogosta, potem pa je spomin na zamujeno priložnost preprosto počasi začel bledeti. Tudi v domačem kraju se dekleta sprehajajo v mini krilih, bradavičke štrlijo izpod majčk, pa tudi kurac neprestano stoji v pozor, Danijela gor, ali dol…

Nekega dne pa je pri vratih pozvonilo. Odprl sem in zunaj je stala ona. Pojma nimam, kako me je našla in po pravici povedano – to niti ni pomembno. Kar tam na vratih je iz torbice potegnila steklenico s travarico in rekla:

»Poglej kaj sem prinesla v spomin na morske dni!«

Nekoliko osuplo sem gledal. Kako travarico, ali dve, smo na morju res spili. To je pač nekako tradicija. Priznam pa, da v domačem kraju še v življenju nisem spil požirka te pijače. Danijela se ni pustila dosti motiti. Kar tam na vratih se mi je ovila okrog vratu, mi pritisnila globok poljub, porinila jezik v usta in me prijela za…uganili ste…trdo stoječega kurca. Potegnil sem jo k sebi, zaprl vrata in z rokama že raziskoval območje pod njeno majico. Žal je tokrat imela na sebi moj večni problem – modrček. Prepletena sva se nekako pririnila do kavča v stanovanju in…porinila me je, da sem – podobno kot nogometaši, ki hlinijo prekršek – padel kot pokošen. Že sem si misli, da bom vsak trenutek deležen spet tistega božanskega fafanja, ko je rekla:

» A pol bova enega?«

Kaj pa sem mogel, ženska želja je zame ukaz. Ves otrdel sem stopil po dva kozarčka. Danijela je nalila dve travarici. Na eks sva ju spila, potem pa me je rahlo odrinila. Končno, sem si mislil. Legel sem na hrbet, prav po moško dal roki za vrat in se prepustil njeni obdelavi. Tudi tokrat sem na sebi imel kratke hlače, konec koncev je bilo še vedno poletje. Perila nikoli ne nosim in kurac je seveda napel tisto tanko tkanino do konca. Danijela me je poredno pogledala, obliznila kurca kar skozi hlače in ga narahlo ugriznila. Meglilo se mi je pred očmi od ugodja in komaj sem čakal na tisto, kar bo sledilo. Z roko je šla skozi mojo hlačnico in odobravajoče vzkliknila:

»Uuuu, a samo zame?«

»Mhm…« sem zamomljal, že čisto v transu.

» A bova še enega?« je rekla Danijela.

Pa sva spila spet vsak po travarico. Postopek se je z vmesnimi fazami poljubljanja, fafanja in gnetenja njenih jošk ponavljal kakih 20 minut. Potem je Danijelo prijelo lulat. Ves »napaljen« sem ostal na postelji, ona pa se je gola, nekoliko majajoč se, odšla v WC. Dolgo je ni bilo nazaj. Mislim…reeees dolgo. Po 10 minutah sem jo začel klicati, odgovora pa ni bilo. Po 15 minutah sem šel trkat na vrata WC-ja, pa tudi ni bilo nobenega odgovora. Odprl sem vrata in Danijela je sedela na školjki, naslonjena na steno in…spala, pijana kot čep. Kaj pa sem hotel, dvignil sem jo, jo nesel nazaj do kavča in jo položil nanj. Naj se punca naspi. Mene želja sicer še ni minila, pa tudi kurac je bil še strumno stoječ, pa sem se malo igral. Položil sem ji ga na ustnice, jih malo razprl in počasi drkal. Ni reagirala, spala je kot top. Položil sem ji kurca na lepi dojki, se z glavico igral po njenih bradavičkah in se pošteno rajcal. Bradavici sta sicer bili povsem trdi in štrleči. Oslinil sem si prste in ju pomalem vrtel, kot bi na kakem starem radijskem sprejemniku na vsak način »na fino« poskušal najti postajo. Pomalem sem drkal ob vsem skupaj,a…Danijela je spala spanje pravičnega. Poskušal sem še s tretjo taktiko – zlezel sem ji med nogi, seveda sem ju prej moral postaviti v stanje »narazen« in jo začel počasi, nežno, z vsem znanjem, ali pa pač talentom, ki ga premorem, kakor hočete – lizati. Danijela pa – uganili ste – ni trznila.

Jaz pa sem potrebna baraba. Končno sem ugotovil, da tudi tokrat s seksom ne bo nič. Z mrtvo klado pač seks ni ravno razburljiv. A ves pritisk tistih dni se mi je nakopičil v jajcih…kaj pa sem mogel…lepo počasi, z užitkom…sem si ga podrkal na njen obraz. Curek je zarisal lepo črto od desne strani brade, čez usta, levo lice, pa vse mimo levega očesa gor v lase. Danijela – uganili ste – ni trznila. Rahlo pijan, a vsaj potešen, sem si privoščil še eno travarico, potem pa sem se zrušil na kavč poleg nje.

Čez čas me je prebudil telefon. No, prebudil je oba. Danijela je imela eno tako seksi, posušeno svetlo liso čez obraz. Javil sem se na klic, ona pa je odšla v kopalnico. Klical me je kolega iz skupne družbe na morju. Povedal sem, da sem naključno naletel na Danijelo, pa naju je oba povabil na žur, ki ga je prirejal tisti dan v njegovi še nedokončani hiši v bližnjem kraju. Seveda sva šla, oba z Danijelo. Že po poti – sedela sva namreč zadaj v avtu – sva ponovila akcijo z one morske terase – moji prsti v njeni mokri pički, njena roka na moje trdem kurcu. Šofer je k sreči bolj opazoval cesto, kakor vzvratno ogledalo, morda pa se mi je vse skupaj samo zdelo. Priznam, tistikrat sem bil bolj osredotočen na druge zadeve, ne na šoferjevo ogledalo…

Žur kakor žur. Srečanje znancev, šale, veliko smeha in…alkohol. Dosti alkohola. Preveč alkohola. Po dopoldanski travarici ga je bilo kaj kmalu zame preveč. Spomini so nekoliko megleni, a spomnim se, da sem v določenem trenutku moral odtočiti nekaj odvečne tekočine. WC je bil v spodnjem, še neizdelanem prostoru, kjer je bila tudi garaža in…kaj pa vem kaj še vse. Vsepovsod je bilo polno gradbenega materiala. Odtočil sem, stopil ven in…pred vrati je stala Danijela.

»Pridi!« je rekla.

Prijela me je za roko in me odvlekla v sosednji prostor. Bilo je temno kot v rogu. Prislonila me je na kup opek, mi slekla (saj veste – kratke) hlače, pokleknila predme in mi ga začela obdelovati. Po kaki minuti je pogledala navzgor in rekla:

»Oprosti za dopoldan.«

»Je že v redu…« sem želel še nekaj povedati, a je s prstom pokazala naj bom tiho. Po stopnicah je nekdo prihajal dol. Danijela je fafala, ponovno uporabljala polno sline, obenem lepo drkala mojega kurca in me z vso hitrostjo bližala eksploziji.

»Kje sta?« se je zaslišalo. Kolega, ki me je povabil v svojo še ne-do-konca-zgrajeno hišo je prišel v spodnje nadstropje in naju iskal. Poskušal sem ustaviti Danijelo,

eš…pazi, nekdo se bliža, ona pa je še z večjo zavzetostjo fafala.

»Halo?!« sem slišal kolegov glas že povsem v bližini. Danijela je divjala z ustnicami po kurcu, se slinila in me dvigala v nebo… Kolega, pa mu recimo Tomaž, se je prikazal pri vratih, pogledal v temo in rekel »hej vidva, a sta tu?«. Držal sem se za usta, Danijela je fafala, fafala, fafala in…meni je špriiiicnil. Kako zelo težko je bilo tistikrat ne spustiti od sebe nobenega glasu, si najbrž težko predstavljate. Tomaž se je obrnil, skomignil z rameni in odšel v WC tam v bližini. Iz mene je še vedno špricalo, Danijela je pridno goltala, a vsega ji vseeno ni uspelo spraviti dol. To sem vedel po tem, ker sem bil kar naenkrat ves moker po stegnih, okrog jajc in…vsepovsod.

»Ti si nora!« sem ji rekel.

Poredno se je nasmehnila in rekla:

»Zato sem ti pa všeč.«

Tomaž je medtem že odšel nazaj gor, Danijela pa je iz WC-ja prinesla nekaj papirnih brisačk. Lepo počasi sem se za silo očedil in ponudil Danijeli kontra-uslugo, torej lizanje.

»Ne moreva tukaj.« je rekla.

Vrnila sva se v družbo zgoraj. Ne vem kdo se je bolj muzal, midva, ali oni. Poleg muzanja smo spili še nekaj pijače in…ostalo dogajanje je precej v megli.

Nekaj tednov je še trajala romanca. Končno sva se tudi poseksala. Večkrat poseksala. Je rekla Danijela, da sem talentiran, hehehehe. Čudno, ampak še danes se mi to zdi zelo lepa pohvala.

Tomaž je danes propadel podjetnik, obtožen goljufij pri nekih finančnih špekulacijah, propadu nekega legendarnega športnega kluba in vpletenosti v nekaj drugih nečednih poslov. Danijela je ugledna novinarka pri eni od komercialnih TV postaj, moja malenkost pa po malem tipka zgodbe, spije kdaj kako kapljo alkohola preveč in še vedno poskuša špricniti bele sledi čez obraz dekletom, ki bi kasneje rekla:

»Talentiran si.«

Takole, tole je prva od 3h pijanih zgodb.Koliko je plod moje domišljije in koliko prevod zgodbe s kake tuje spletne strani – pa seveda presodite sami. Bi še?

Vaš Benjamin Twinklemin Kelsson (a.k.a. Benjamin TK)

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.7 / 5. Število glasov: 3

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!