Erotična zgodba – sex s pohotno sosedo

Predstavljamo vam eno izmed najbolj branih erotičnih zgodb, ki je dostopna bralcem, ki imajo plačano letno članarino za dostop do novih erotičnih zgodb – sedaj GRATIS.

Običajno sva se srečevala v dvigalu, in čeprav je bil z njo poštirkan tip, ki se je s pogledom namrgodeno zapičil vame, mi je že ob prvem srečanju podala roko. »Ines,« se je predstavila. »Vrata nasproti tvojih.«

»Gaber,« sem ji stisnil dlan. »Si bom zapomnil. Bom potrkal, če mi zmanjka sladkorja.«
Nasmejala se je in njeni čudoviti beli zobje ter kratki črni lasje so mi bili takoj seksi. To pa je bilo vse. Dvigalo se je ustavilo, njen tip jo je zaščitniško objel okoli pasu in že je odklepala vrata nasproti mojih. Naslednjih nekaj tednov sva si ob dvigalu samo pokimala, v tišini vstopila in nato odšla vsak skozi svoja vrata. Nato pa je ob dveh zjutraj pozvonilo. Sem sanjal, ali je res?

Stala je pred vrati, v otročji rumeni pižami.
»Si prinesla sladkor?«
»Ne,« je odkimala in dvignila dve pločevinki. »Pivo.«
Povabil sem jo naprej, prepoten od spanca in zmeden zaradi nočnega obiska.
»Zdelo se mi je, da rabiš družbo. Jaz pa tudi,« je skomignila.
»Samo pod tuš skočim,« sem ji rekel, ko sem se zavedel svojega potu. Tuš in dezodorant. Obvezno.
Odprl sem vodo in skočil v kad. Pustil sem, da mi je voda tekla po obrazu in se spraševal, kaj za vraga se dogaja. Se je res sredi noči pojavila na mojih vratih seksi soseda, na katero sem si ga ravno pred nekaj dnevi vrgel na roke? Se to res dogaja meni?

Vrata kopalnice so se odprla in obstala je med njimi ter me gledala, meni pa je kurac počasi začel trdeti in se dvigovati. Zaprl sem vodo, stopil iz kadi in se obrisal v brisačo, nato pa sem stopil povsem poleg nje. Čutil sem njen dih na svojem vratu in glavico svojega tiča, kako je silila v njeno pižamo. Prijel sem jo za rit, jo dvignil nase in jo odnesel do postelje. Razprl sem ji zgornji del pižame, da sem si lahko ogledal njene čvrste joške z rožnatimi bradavičkami, ki so bile kot majhne vrtnice sredi bele kože. Vzel sem ledeno mrzlo pločevinko piva in ji jo postavil med noge.

Glavo je vrgla nazaj in njene prsi so se napele od ščemenja.
»Ines …«
»Šššš,« me je utišala in me prijela za tiča. »Rabim tole,« je rekla in mi s prsti gladila kožo glavice.
Hlače sem ji potegnil navzdol in se zazrl v njene dlačice, ji z dlanjo potisnil glavo v blazino in z drugo podložil boke. Spustil sem se navzdol in ji poljubil ščegetavček, ji obliznil sramne ustnice in nato iztegnil jezik ter ji ga potisnil v muco. Krasno je dišala. Po parfumu s citrusi. Pripravila se je name in dobro je vedela, po kaj je prišla.

Zmršila mi je lase in me potegnila nase, da sem se zaril v njeno notranjost kot šolarček, ki bi ga rad prvič namočil. Porinil sem ji ga do konca, do jajc, in tudi te bi najraje zbasal v njeno mehko notranjost.
»Sranje,« sem zaklel in se umaknil. Iz predala ob postelji sem vzel kondom in ga hitel odpirati. Z nasmehom mi ga je nataknila, nato pa me ponovno potegnila nase. »Porini me,« je rekla. »Pritisni me do konca.«
Ni mi bilo treba dvakrat reči in ves zmešan sem se začel zaganjati vanjo, da sem v sebi čutil valove naslade, ki so se nevarno stopnjevali in me oblivali z vročico. Ne, prehiter bom, sem si mislil. Prevalil sem se na posteljo in jo dvignil nad sebe. Z rokama sem jo zgrabil za ritnici in jo vodil naprej in nazaj, v lenobnem, počasnem jahanju, da se je drgnila ob mene in s svojo mokro muco drsela po meni kot v transu. Hotel sem umakniti dlan z njene riti in jo zgrabiti za joške. »Ne,« je odkimala in mi dala roke nazaj na svojo rit. »Zgrabi me,« je rekla in drsela hitreje. Plosknil sem jo po zadnjici in jo spodbudil k še hitrejšemu ritmu, in med nama je začelo lepljivo čmokati. Pritisnil sem si jo povsem na svojo kožo, da je moja sramna kost drgnila ob njeno, in lahko sem videl, kako se njen živo rdeči ščegetavček praska ob mojo kožo. »Še,« je rekla in ponovno sem jo plosknil po zadnjici. Ob tretjem udarcu je zavpila: »O, fak, prihaja mi,« in se razletela na milijone koščkov.
Omahnila je name in njena sapa je sopla v moje uho. »Soseda za fuk,« mi je rekla. »Tvoja dobra prasička.«
Nisem še povsem dobro dojel, ko je vstala z mene in se spravila na vse štiri.
»Moja prasička si, Ines,« sem se zavedel ob pogledu na njeno od udarcev rdečo rit, ki se mi je razprta ponujala vsa mastna in vroča. Namočil sem ga v njeno lepljivo muco, nato pa ji ga prislonil ob rit. Smem?
Prijela me je za tiča in ga spretno pristavila k luknjici. Previdno sem ga potisnil, da je usločila hrbet in porinila rit še više. »Prava prasička si,« sem ponovil, ga izvlekel in ji ga ponovno zaril.
»Jaa,« je zagodla in sunila z ritjo vame. »Še,« je ukazala in zdrsnila nazaj. »Še govori.«
»Pofukal te bom v rit,« sem rekel, jo zgrabil za boke in se spet zaril.
»Ja,« je zacvilila.
»Pofukal te bom kot prasico, soseda,« sem bil odločen in jo začel natepavati z vso močjo, dokler nisem več vedel, kje sva in kaj si govoriva. Zakričala je, ko ji je ponovno prišlo, in pritisnil sem jo do konca, da jo je kar prestavilo. Nastrelil sem jo z vsem, kar sem imel, nato pa obležal na njej in še nekaj trenutkov lovil sapo.
Čutil sem, kako moj kurac plahni, a še vedno mi je bilo lepo biti v njej. Ko sem se vendarle hotel umakniti, je segla do moje riti in me pritisnila ob sebe. »Ostani tako,« je rekla.
»Ti si čisto nora,« sem rekel.
»Ti tudi.«
Skoraj sem že zadremal, ko se je odločila, da vstane. Ničesar nisem hotel vprašati.
»Naslednji teden,« je rekla in si navlekla trapasto rumeno pižamo, ki je zakrila njeno vitko telo.
»Pa tvoj frajer? Ga spet ne bo?«
Ni mi odgovorila. »V torek in v petek,« je pokimala. »Bodi pripravljen.«

 

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 4.2 / 5. Število glasov: 283

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!