Iz vseh strani sem poslušala kako je 12.12.2012 čudovit dan in da naj bi bil srečen dan. Niti ne verjamem v te stvari, če bi pa že rekla, je bil ravno ta dan zame bolj kot ne nesrečen, saj mi je vse šlo narobe. Zvečer sem sklenila, da si ga malo popestrim in sem sprejela ponudbo, ki je bila že dolgo nazaj dana. Saj veste, ni boljše terapije kot seks in seveda nakupovanje. 🙂

Poznava se že nekaj časa in že od prvega trenutka, ko sva se srečala, je bila med nama posebna kemija. Ves čas sem samo premišljevala kako bi ga slekla in kako lepo bi moj jezik drsel po njegovem telesu. Verjetno je tudi on ves čas premišljeval isto, saj sem ga večkrat zalotila, kako mi je gledal v dekolte. Preden sem šla sva si izmenjala še telefonske in za slovo me je močno stisnil za rit. Čeprav sem dobivala skoraj vsak teden kakšno ponudbo od njega, sem ga neprestano zavračala in sva se občasno dobila le na kakšni pijači.

In tako je prišel nesrečen 12.12., ko sem sklenila, da sprejmem eno izmed njegovih ponudb. Poslala sem mu sporočilo, če še velja, da pridem na masažo. Takoj mi je odgovoril, da bo veljala, dokler je ne sprejmem in da bo čez eno uro pri meni, ker jaz ne bom znala do njega. Čez eno uro sem ga čakala na dogovorjenem mestu, ko se je pripeljal. Za pozdrav me je strastno poljubil. Že dolgo me ni nihče tako poljubil in med nogami sem že čutila znano ščemenje. Pripeljala sva se do njegovega doma, nisva prišla niti v stanovanje, ko me je potisnil ob steno. Povlekel me je za lase in me močno ugriznil v ustnico. Ne da bi se menila za bolečino, sem ga prijela za rit in ga povlekla še bolj k sebi. Na trebuhu sem čutila nabreklega tiča in kar sem čutila mi je bilo všeč. Želela sem ga takoj videti, zato sem mu začela odpirati pas. Zaustavil me je, saj sva bila še vedno pred njegovim stanovanjem. Kar naenkrat sva se znašla v njegovi dnevni, še sama ne vem kako in začela slačit drug drugega. Najine obleke so bile povsod in v trenutku strasti je z mene strgal moje najljubše tangice. Navihano se mi je nasmejal in še s sebe povlekel boksarce. Obstala sem in se zagledala v njegovega tiča. Ni bil posebno velik, a bil je resnično debel. Še preden sem lahko odreagirala, me je obrnil in mi ga grobo zabil v pičkico. Ob silovitem sunku, mi je zastal dih. Vsekakor nisem pričakovala tega. Ni se ustavil, le še z večjo silo me je nabijal, ko me je držal za joške.

Potisnil me je ob vrata, mi dvignil nogo, da sem ga objela z njo in ga spet porinil vame. Ko me je nabijal in zraven spuščal živalske zvoke, me je z rokami prijel okoli vratu. Začel me je dušiti. Le s težavo sem hlastala po zraku, a občutek je bil zanimiv.  Intenziven. Nekaj drugega. Novega. Roke je počasi spustil do mojih jošk, stisnil za bradavičke in nato še ugriznil vanje. Zakričala sem od bolečina, a kljub temu mi je neverjetno pasalo. Vsa ta bolečina me je močno vzburjala. On me je vzburjal in ni dolgo trajalo, ko mi je prišlo. Pustil me je, da sem se počasi umirila, me gledal in si ga pri tem drkal. Verjetno sem ena izmed redkih žensk, ki jo samozadovoljevanje moškega vzburja. Šla sem na kolena in ga pričela fafati. Porinil mi ga je globoko v grlo, nato še enkrat in še enkrat.

Počasi je počepnil poleg mene, z roko mi šel med noge in kar ni se mogel načuditi moji mokroti. Teklo je od mene in na podu se je že poznala majhna lužica. Z roko je obrisal lužico in si ga spet začel drkati. Porinil me je, da sem pristala na hrbtu ter se ulegel name. Vzel si me je na trdem podu. Divje me je porival in slišalo se je le glasno ploskanje najinih teles. Ko mu je prihajalo ga je povlekel iz mene in končal na mojem trebuhu.

Bila je nora izkušnja in najino srečanje vsekakor ponoviva. Mogoče v avtu ali kje na javnem mestu. 😉

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 2.5 / 5. Število glasov: 2

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!