Fantovščina ne bi smela trajati le od eno do nekaj noči, kateri sledi dnevno sedenje na kavču. Prva prednost biti samski je, da ti ni potrebno nikomur odgovarjati ali se pred kom zagovarjati. Ali resnično želiš izgubiti ta dragoceni prosti čas, s tem, da se lahko pokažeš in redno ješ obroke? Edina oseba, ki ti stoji na poti, si sam.

Potuj sam

Ne glede na to, ali si bolj urbani raziskovalec ali za ležanje na plaži, je potovanje odličen način za doseganje miru, ki ga večina ljudi išče na počitnicah. Velik užitkek je, da si sprostiš nekaj časa na lastnem urniku in napolniš ta čas kakor se ti v tistem trenutki zdi primerno. Prav tako ti daje priložnost, da izstopiš iz tvoje (socialne) cone udobja in spoznaš nekaj prijateljev turistov.

Maraton

Trening za maraton je velika časovna zaveza, ki je lažje stisniti v urnik v samskih dnevih. Ni drugih nadležnih ljudi, z zgodnjimi jutranjimi opozorili ali posebnimi prehranskimi potrebami. Da ne omenjamo pravice po bahanju po preteku teh 42km. Praktično pred komerkoli. Vendar se še vedno prepričajte, da imate ljudi, ki vam za to stojijo ob strani, saj preteči maraton res ni mačji kašelj.

Eksperimentiranje

Veš, da si bil vedno radoveden, da preizkusiš kako je imeti brke, obritega na črtico, popolnoma gol,… Mogoče je brada v stilu Gandalfa vaš adut? To je pravi čas za spremembe, pa ne samo na obrazu. Če se zdi, da videz “ne pali”, britev dokaj preprosto reši to težavo.

Garderoba

Če si vsa svoje oblačila kupil na istem mestu od srednje šole naprej, je čas za nadgradnjo. Tvoja garderoba mora biti zrela, kot ti. Razen koncertnih majic seveda… so brezčasne. Nosi te The Rolling Stones majico srajco s ponosom!

Posvoji žival

Odpiranje tvojega doma živalim, ki čakajo na posvojitev, pomaga ohraniti življenje hišnih ljubljenčkov in tebi ponuja malo druženja. Skrb za te żivali v stiski lahko doda tudi neko strukturo in odgovornost do svojega samskega żivljenjskega sloga. Prav tako ti doda plus točke v tvojem spletnem profilu za zmenke.

Mojster kuhinje

Nikoli ne bo lažje ali bolj preprosto. Nauči se kuhati zdaj, ko si samski! V resnici ni nobenega izgovora, da bi dobil dostavljene vse svoje dnevne obroke. Se ne moreš upreti kitajski hrani? Spravi se po vok in na delo. Z vsaj nekaj ponovitvami v vašem repertoarju boš prihranil denar in zdravje. Prav tako se s tem pripravite ne dan, ko ne boš kuhal le zase.

Samski… uh – Vinski preizkuševalec – Sommelier

Znanje o rdečem, belem in rose-ju je vredno investicije časa, ne le zase, temveč v korist vsakogar, ki te gosti v svojem domu. Dobra steklenica vina lahko zares koristi tvojemu družabnem, romantičnem in morda celo profesionalnem položaju. Torej, dvakrat premisli, preden zgrabiš drugo steklenico cvička.

Zvari svoje pivo

Vsak pravi ljubitelj piva fantazira o tem. To je ena od stvari, ki zahteva malo truda in se ponavadi konča, še preden se začne, ostane pa le fantazija, saj življenje še vedno teži k temu.

Nauči se igrati inštrument

Tudi to je nekaj, kar lahko poskusiš, medtem ko živiš sam in si samski. Igrali ste Guitar Hero, igrali ste bobne na Metailico. Zakaj takega namišljenega talenta ne bi spremenil v pravo stvar? Ni se ti treba pridružiti skupini, vendar je vedno dobro, da raziščš svojo ustvarjalno stran.

Zmenki, zmenki, zmenki…

Vse aplikacije namenjene zmenkom, ponujajo priložnosti za razširitev tvojega socialnega obzorja. Tržišče je večja kot kdaj koli prej, zato bi moral to izkoristiti. Vsak slab zmenek je lahko učna izkušnja, ki te vodi do tistega, kar iščeš.

Oceni prispevek

Oceniš ga s klikom na zvezdico 🙂

Povprečna ocena 0 / 5. Število glasov: 0

Prispevek še nima ocene, bodi prvi in ga oceni!