Želela sem samo fuk!

Bilo je za eno noč. Sicer sva se poznala že od prej, na videz, malo prek Facebooka. Bil si eden izmed tistih, ki sem ga želela samo pofukat. Priznam, da od tebe nisem želela prav nič več. Ja, vem, da sem ti govorila, da bi rada s teboj tudi tekla, šla na pijačo, na koncert v Orto… Daj no, saj nisi tega verjetno verjel. Že res, da sem te peljala v Orto, ampak ta koncert je bil postranskega pomena.

Ko sva hodila domov, sem že imela vlažno. Dober si bil. Zabaven, z mehkimi ustnicami. Sredi poti sem te zalizala, globoko v grlo. Tako globoko, da sem čutila, kako tega nisi bil vajen. Pa kaj? So bile vse tvoje bivše nune? Daj, sprosti se. Bodi žival. Itak bo tole trajalo samo eno noč. Nič več, verjemi.

Doma sem se ti ulegla na trebuh. Želela sem, da me pofukaš od zadaj. Ta brezobraznost me neskončno rajca. Sovpada s tem, da me imaš samo za eno noč. Samo za en fuk. Pofukaj me, kot žival. “U, kako imaš trdega. Daj mi ga v usta,” sem ti rekla. Ne samo enkrat. Večkrat. Dajal si mi ga iz moje mokre pičke, v moja topla usta. Ko sem v ustih začutila tvojo spermo, sem te potegnila k sebi in te zalizala. Ja, prasica sem. To imam rada. Pa saj je samo za eno noč. Res mi je vseeno.

Res si imel trdega. Noro trdega. Všeč mi je bilo. Noro všeč. Še bolj me zrajcalo in do takrat mi je prišlo že drugič. Čisto sem mokra, tvojega kurca bi rada imela povsod. Vem, da je samo za eno noč. Hočem, da del tebe ostane v meni. “Daj, da te popijem,” sem ti rekla. Hitro sem se obrnila na hrbet, prijela tvojega trdega kurca v roke, ga dala v usta in ti ga zdrkala do konca. Deset sekund si še imel, pa ti je prišlo. Čutila sem pulz v tvojem kurcu, med tem ko si zalival moje grlo.

MORAŠ PREBRATI  Galerija: Sexy lingerie

Končal si in ker sem prasica za eno noč, sem te pogledal v oči in se z jezikom igrala s tvojo spermo. Tvoj kurac kar ni in ni hotel uplahniti. Rekel si, da bi me takoj še enkrat. Ne, dragi moj. To je bilo to. Želela sem samo en fuk. Niti zaspala ne bova skupaj. To je to. Hvala za spermo, hvala za fuk, hvala za telefonsko. Je že izbrisana.

 

Rating: 3.5. From 12 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

7 Comments

 • KatjaMala says:

  Ta prava…

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  did not … 😉
  prjatu 😛

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • nik says:

  it , si pozabu prjatu 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  The bitchness is strong in this one … 😉
  Res si prasica. I like …

  No votes yet.
  Please wait...
 • nik says:

  O.O te lah spoznam sam za eno noč? :O

  Rating: 2.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • sedleo says:

  Hvala za trdega tiča in prazne jajce.

  No votes yet.
  Please wait...
  • xxx says:

   😉

   No votes yet.
   Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *