Vodka za pogum

Bil je eden tistih vikendov, ko sva se šla s prijateljem malo zabavat. Sama. Namenjena sva bila na zabavo motoristov, a ko sva se pripeljala do zabave, sva obsedela v avtu pred parkirišču. S seboj je prinesel dve steklenici vodke in jaz sem odprla prvo. Menila sva se o vsemu in ko se je prva steklenica bližala koncu, me je potegnil k sebi in me objel. Oba sva se zelo rada spogledovala in se objemala. Kaj več med nama nikoli ni bilo, saj je bil on v resni zvezi. Bil je tudi najboljši prijatelj mojega bivšega.

Še vedno sem bila v njegovem objemu, ko sem odprla drugo steklenico. Alkohol je počasi začel vplivati name, zato sem popustila, ko me je prepričeval, da mu nekaj zapojem. Oboževal je moj glas in me vedno prigovarjal naj mu kaj zapojem. Ne spomnim se kaj sem mu pela, a spomnim se, da me je še močneje stisnil k sebi in me poljubil na čelo. Prenehala sem peti in ga pogledala v oči. Nekaj časa sva se gledala in potem je pogovor stekel naprej. Spila sva preostalo vodko in oba sva bila že bolj boga. Vodka mu je dala pogum in spet me je poskusil poljubiti. Vedno sem se spraševala kako se poljublja, zato se nisem odmaknila.

Poljub je postajal vse bolj strasten in divji. Grizel mi je spodnjo ustnico, ko je z roko šel skozi moje lase, po hrbtu, ter se ustavil na moji riti. Sedež je dal bolj nazaj in jaz sem se usedla na njega. Slekel mi je majico in se pošteno namučil z odpiranjem modrca. Ko mu je le uspelo, mi jih je začel gnesti in sesati bradavičke. Stisnila sem se k njemu, mu grizla ušesno mečico in začela migati z boki. Nastavila sem se točno na trdo izboklino in drsela po njem. Bila sem tako vzburjena, da nisem mogla več, zato sem si nerodno slekla hlače, medtem ko si je on odprl zadrgo in ga potegnil ven. Poslinil si je prste in si ga začel drkati. Še dobro, da je v avtu imel vedno zalogo kondomov. Z zobmi sem enega odprla, ter mu ga nataknila. Pomagal mi ga je nastaviti na luknico. Ko je prodrl vame, je glasno vzdihnil. Začela sem ga jahati in on me je prijel za glavo, ter mi jo skoz držal in me gledal direktno v oči. Bilo je kar hitro konec. Še vedno me je gledal v oči, ko mu je prišlo. Obsedela sem na njemu, on me je objel in poljubil. Še nekaj časa sva se objemala in poljubljala, nato sva se oblekla, saj sva se spomnila, da sva na javnem parkirišču in prvi obiskovalci zabave, so že odhajali domov.

MORAŠ PREBRATI  Malo drugače.

Ne vem več točno kako in kdaj sem prišla domov. Je pa ta dogodek spremenil odnos med nama in čeprav mi je bilo lepo, ne želim več ponoviti. Sem izgubila že dva prijatelja na tak način. Na koncu vedno nekdo čuti do drugega nekaj več in je težko spet nadaljevati, kjer si prej končal.

Ste že kdaj seksali z dobrim prijateljem?

Loading ... Loading ...

Če da, ali je to vplivalo na vajin odnos?

Poglej rezultate te ankete

Loading ... Loading ...

Ela

Rating: 2.8. From 2 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

1 Comment

  • Marco says:

    Naj ti povem kaj si mislim iz moškega stališča na tvojo dogodivščino… če ima ženska/punca dobrega prijatelja, je ona v njegovih očeh vedno nekaj posebnega, prepovedan sadež, sorodna duša, pa čeprav on še tako zavzeto zagotavlja da je samo prijatelj. V srcu se vedno skriva želja po poljubih, objemi so kot hrepenenje so njih, po dejanjih kot so se zgodila tebi… To je tista fatalna ljubezen, ki izziva čustva, ki jih ni moč ustaviti.

    No votes yet.
    Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *