Spet midva

Živjo blogerji in blogerke! Sem nova pri vas, no ne tako zelo – zgodbice berem že od samega začetka in ob tem dolgočasnem večeru mi je prišlo na misel, zakaj pa nebi tudi jaz dodala kakšne zgodbice…  Zaželeni so komentarji, da vidim če imam potencial…

Sedaj sva skupaj že skoraj 1 leto, pohotnost pa med nama ni še niti slučajno izginila. Z vsakim dnem me rajcaš bolj in bolj, vsak fuk je bolj slasten, bolj nor, bolj umazan…

Bila je dolgočasna, deževna nedelja… Odločila sva se, da greva pečt muffine. Že med mešanjem testa sem na moji ritki ujela tisti tvoj pogled, ki ga ni mogoče spregledat… V očeh ti piše “fuku bi te do onemoglosti!” Vendar moja pokvarjena stran se je odločila da te malo muči, delala sem se kot da nič ne vidim, tu pa tam pobrala kaj iz spodnjega predala, obliznila čokolado iz prsta… Jooj kako zabavno te je gledat in ti delat lušte! Hja kaj čes, malo pa sem poredne narave.

Muffini so pečeni, tebi stoji, moja pička pa je že itak cela premočena. Prijela sem te za roko in odpeljala do kopalnice. Slekla sem ti hlače vama pa je pogledal tvoj trd kurac. Prijela sem ga, nežno obliznila in ga začela počasi požirat, vem da ti je všeč ko ga počasi obdelujem, grizeš si usnico, globoko vzdihuješ… Nato se začnem nabijati na njega, zarijem si ga do grla, in ga fafam kot da me bo konec.

Kmalu ne zdržiš več, potegneš me k sebi, globoko zaližeš, obrneš, dvigneš eno nogo na umivalnik in si me vzameš celo. Nabijal si me do jajc, čutila sem tvoj kurac globoko v sebi in to obožujem. Ta filing, ko me fukaš na hard in mi ga daješ celega…

MORAŠ PREBRATI  Galerija: Plug, Butt Plug

Ko mi je prvič prišlo, si ga izvlekel iz mene in mi jo pričel lizat. Od ritke do pičke, lizal si oboje, tvoji prsti so bili povsod v meni, obnorel si me. Ko mi je prišlo že drugič, si me odpeljal do postelje, se ulegel in mi ukazal naj se nasadim na tvoj kurac.

Usedla sem se in zapredla od užitka, “mmm obožujem tvoj kurac!” sem mu rekla on pa me je pogledal in rekel “ga imaš rada v sebi,a prasička!?” Malo me je privzdignil in spet začel nabijat v mojo mokro pičko, kar teklo je od mene.

Ko je obema prišlo, sem se obrisala, se ulegla poleg njega, nato pa sva gola in oba prekleto dobro potešeno zaspala v objemu.

Je še kaj boljšega?

-Upam da ste uživali, če vam je bilo všeč, dobite še kakšno! 😉

Rating: 4.3. From 25 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

10 Comments

 • Anonymous says:

  @badone – vsebina je super in komentar je absolutno dobronameren. Sam pisem zgodbice v tujem jeziku, ker zivim v tujini, tako da so zal samo v anglescini….

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  Ne morem da ne bi …
  Final fantasy, se strinjam s tabo .. mene tudi motijo ti preskoki, ko zgodbo pripoveduje njemu (kot bi hudirja ne bil poleg, ko jo je fukal), nakar začne zgodbo pripovedovati bralcu. Sploh pa tale zgodba ni edina taka, jih je več,zato se nikar ne drži nazaj pri kritiki, sploh če je konstruktivna in ima neko osnovo.
  Le poglej komentar za teboj … tudi sam je spisal nekaj ne ravno briljantnih zadev, pa ga nihče ni pol tako zelo grdo spljuval, kot on pljuje po slehernem prispevku, če le utegne.
  @badone, ne ženi si k srcu, komentar od @final fantasy se mi zdi dobronameren in nikakor ne škodoželjen.
  Kar pa se tiče ostalih kritik, ki jih še znaš dobiti pa takole – al te bojo strle al pa boš ravno zaradi njih, preden daš zadevo v branje preverila še v kak slovar, mogoče dala komu še prebrati, ampak, a veš, saj predense objavi, se malo pregleda pa to, ne moremo pa tudi cele zgodbe predelat, to pa potem niti ne bila več tvoja zgodba, kajne? 😉
  Pa verjela ali ne, slovenščina tudi tistim čigar je materni jezik povzroča nemalo preglavic in tegob. 😀

  No votes yet.
  Please wait...
 • badone says:

  @finalfantasy
  Če ti povem da slovenščina ni moj materni jezik in da sem stara 17 let, potem boš verjetno še bolj zgrožen/a… Čeprav se strinjam da mi manjka še veliko izkušenj in znanja, bi te prosila za link do kakšne tvoje zgodbice, da me razsvetliš. Moj namen je bil opisat mojo izkušnjo postati del bloga69 in razburkat kakšne misli, ne pa razjezit koga z mojim osnovošolskim pisanjem… Še enkrat ponavljam, da bi bila zelo vesela kakšne tvoje zgobice!

  No votes yet.
  Please wait...
 • NoMercy says:

  @finalfantasy – zelo sprejemljiv komentar (pa tudi zelo mila opomba/kritika – glede na ves spis) … ampak tukaj pišej(m)o tudi osebe brez minimalnega znanja strukture, logike, vedenj … o pisanju “spisov” ☺ — še manj pa s kakšnim certifikatom iz seksologije ☺
  Kot razumem bloge kot www fenomen – gre pač za izraz avtorja … bralci smo samo voajerji … ne pa po dr. Francetu: “le čevlje sodi naj kopitar” “umetnostni/literarni … kritiki”

  No votes yet.
  Please wait...
 • finalfantasy says:

  Vsak lahko napise zgodbico in v njo namece nekaj socnih besed povezanih v celoto, ampak tej zgodbi vec kot ocitno manjka konsistentnost. Ali pises zgodbo ki je namenjena njemu ali pa pises svojo izkusnjo, vsekakor pa ne mores zamenjati sredi zgodbe stil pisanja: “si me pogledal” in potem “sem mu rekla”.
  Ceprav pricakujem razjarjene komentarje, kako le si drznem kritizirati, je eroticno pisanje vec kot samo metanje besed skupaj.

  No votes yet.
  Please wait...
 • badone says:

  Hehe, mufini se na najino srečo nisi zažgali, na koncu so izpadli zelo dobri 😀 na koncu je eden končal na meni 😛 ampak pustimo to za drugo zgodbico 😛

  No votes yet.
  Please wait...
 • erocne says:

  huda zgodbica

  No votes yet.
  Please wait...
 • Thunder says:

  Kaj pa muffini? 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • NoMercy says:

  sedaj pa veselo v prvo petletko, pa potem 10let, 25, 40 … saj bo šlo 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • sinead says:

  všeč 🙂 in bog ne daj ,da po skoraj enem letu že izgine pohotnost.
  Stopnjevati se mora 😉

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *