Službeni

Spoznala sva se po dolgi prekrokani noči brez spanja. V zgodnjih jutranjih urah smo skupaj odšli na službeno žurko.
Bil ni nič posebnega, a meni neustavljivo privlačen. Od prvega stiska roke sem si ga želela. Želela prisesati nase in nikdar izpustiti. Med vožnjo sva se nekajkrat pogledala. Njegove oči so kar izžarevale strast. In ob vsakem pogledu mi je postajalo bolj vroče. Vedela sem, kaj si želim. Želim si ga začutiti v vsej njegovi veličini.

Nisva govorila, preveč je bilo ljudi okrog. Po kosilu in po nekaj popitih kozarčkih sva se, z buteljko, odpravila en za drugim. V parku sva se usedla na klopco in začel je s pogovorom. Postajala sem vse bolj nestrpna. Moja misel je bila sfokusirana samo nanj, na njegovo telo in užitek. Vedela sem, da bo v trenutku dotika najinih teles eksplodiralo.

Obrnila sem se k njemu, ga poljubila na vrat in mu zašepetala:

»Želim si te!«

Zagrabil me je za nogo, prebrnil nanj, strastno poljubil in dejal: »Kod si hodila do sedaj?«

Vroče sva se poljubljala, najine roke so hitele raziskovati najini telesi. Postajalo je vse bolj vroče in moja sočna pička je postajala vse bolj potrebna. Prijel me je za moji joški, ju trdno stisnil in vzburjenje se je samo še stopnjevalo. Z roko sem mu zlezla pod srajco in grabila njegovo sexy telo. Odpela sem mu srajco, odtegnila pas,.. Dihal je vse bolj globoko. Njegov kurac je bil v trenutku trd. Lizala sva se. Z jezikom sem počasi polzela čez njegove prsi (v vsej toploti je dregetal) in prišla do njegovega bistva. Zaobkrožila sem ga z jezikom in krepko stisnila v roko. Ni mogel verjeti svojim očem. Slišati je bilo samo: »oooo fak«.

MORAŠ PREBRATI  Galerija: Wet dreams

Z jezikom sem pobožala glavico in s krožečim jezikom posesala vase polovico njegove batine. Objela sem ga z ustnicami, naredila rahel vakuum ter se začela spuščati gor in dol, vrteče levo in desno, držal me je za lase, grabila sem njegov trebuh, njegovo rit. Neusmiljeno sem nadaljevala, vedno glasneje je stokal a nisem dopustila, da bi mu prišlo, ne še. Spet sem prijela njegovega kurca v roke in z jezikom nežno prelizala njegova jajčka. Tak lep kurac. Nisem si mogla kaj, da ga ne bi takoj začela spet ljubkovat po celotni dolžini in nato ga počasi spet jemat v usta. Krepko sem ga objela z ustnicami, gibala v vse mogoče smeri, vmes dražila z jezikom… Meni je dogajalo, on je bil že skoraj v ekstazi. Vstal je s klopce, a me ni odmaknil s kurca. Zagrabila sem ga za rit in njegovo telo vlekla na svojega. Moji joški so butali ob njegove noge, nabrekle ustnice so divje obdelovale njegovega kurca. Pogledala sem ga in videla, da uživa, uživa kot prasec. Oči je imel priprte in glavo rahlo nagnjeno nazaj. Z roko sem si šla po krilo in občutila mokro v vsej razsežnosti.

V trenutku mu je zastal dih in je izdavil: »blizu sem«. To sem želela! Pustila sem svojo pičko in se povsem posvetila njemu. Začelo ga je rahlo stresati, glavo mi je začel intenzivno nabijati na kurca in kmalu sem začutila, da sunkovito prihaja. Prijela sem ga v roko in s krepkimi gibi drkala ob jezik. Gledala sva se, medtem ko je šprical po mojem jeziku, obrazu in joških. Uživala sem, kot največja kurba tega sveta.

Prišlo mu je, a ostal je potreben in jaz nepotešena.

MORAŠ PREBRATI  Eno leto Bloga 69 (by mic)

Nadaljevanje opisa sexualne izkušnje iz tega dne se nadaljuje … če bo zanimanje.
Nisem tako dobra v pisanju, kolikor dobro ga lahko povlečem 😉

TaNiSha

Rating: 4.5. From 31 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

11 Comments

 • enTip says:

  Zgodbica je huda, naslovna slikca pa sploh. Vsak dan znova me narajca. KOnčat v tako lepa usteca …. neprecenljivo!

  No votes yet.
  Please wait...
 • adam says:

  …mislim Tanisha, da če imaš občutek za …..imaš tudi za pero, kar si dokazala, boš mela pa precej vrste, če boš hotla vsem, ki smo željni zapisovanja občutkov tvoje vleke dati priložnost, svetujem žensko pomoč, predlagam Kajo…..

  bomo naredili celo raziskavo o fafanju, BOne R bo povzel občutke in statistiko, majči bo našla kake dobre fotke in smo zmagal…………..

  No votes yet.
  Please wait...
 • Horny24/7 says:

  Kaja si za da midva tako zgodbico objaviva a mogoce se z vecimi detajli?
  🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • neznani2011 says:

  Ufff, Tanisha!! nadaljuj, prooooosim;) da vsaj ob branju uživamo, če že ne v tvoji vleki 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Nemo, zakaj ne? Upanje umira zadnje 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  Vsekakor ga lahko potegneš meni, pa se bom jaz izdatno potrudil opisati sleheren občutek, ki mi bo preveval skozi telo, kar se da poetično, vendar pa ne preveč moralno in etično. 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Nemo says:

  Kaja to si napisala tako, kot da fantje lahko upamo, da bomo izvedeli …

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Ženski glas:
  odlična zgodbica, super napisano, definitivno nadaljevanje. A veš, da mi je kr mal žal, ker ne bom mogla nikol vedet, kako dobro ga povlečeš, hehe. Zagotovo ni slabo 😉

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • 7Morpheus says:

  Itak da me zanima nadaljevanje… In mat’ k… ga moraš pa dobr vlečt… Kar tako naprej Tanisha!

  No votes yet.
  Please wait...
 • Nemo says:

  Zanimanje! (če tako dobro pišeš, kako dobro ga šele potegneš)

  No votes yet.
  Please wait...
 • Anonymous says:

  hočem slišat nadaljevanje; dobra zgodbica!

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *