Sex šola

Bilo je v 1. letniku srednje šole, natanko prvi šolski dan, ko sem sedel v razredu. Takrat je prišla skozi vrata učilnice. Baaaam, vsa v belem z očali na nosu. Bog pomagaj, po 15 letih je bila ena bolj hudih, kar sem jih kdaj videl. Priložnosti nism spuščal iz rok in se je hitro lotil, kakor “fat kid cookija”!

Bilo je vsega (od prcanja, do mežikanja, smejanja in ščipanja. Ne, šlatal je nisem, da ne bo pomote), samo da je končno prišlo do prvega pogovora. Potem pa vsi vemo, kaj sledi (bla bla bla, pogovori o kar enih stvareh. Kaj ko bi raje o sexu?). Skratka, naslednje dni so bili že objemi in potem sva začela, ja, hoditi. Bilo je noro. Vsak šolski odmor sva odfrčala v moj blok. Ne, nisva šla v stanovanje. Odneslo naju je naravnost v klet, ki je bila velikosti meter krat meter in povrhu vsega še polna stvari. Toda prostor za naju se je našel … en bolj potreben kot drugi sva se zaprla s tistimi rešetastimi lesenimi vrati. Grabila me je vsepovsod , jaz pa njo prav tako.

Dostikrat se je zgodilo, da sva podaljšala odmor še za eno šolsko uro. Vse, samo da sva sexala … in potem spet vsa mokra in potešena odšla nazaj k pouku.

Kot ponavadi vprašanja učiteljev in sošolcev: “Kje pa sta bila? Zakaj vaju ni bilo?” in podobno. Halo, devičniki moji, a se mi ne vidi na čelu? Slučajno na majci? Ves moker, srečen, nasmejan, dobesedno je bil na meni samo vonj sexa, tako kot pri njej. Bilo je noro …

Zgodilo se je tudi, da mi ga je v zadni vrsti med poukom fafala … in to sredi geografije. 100% sem, da so sošolci to videli, saj je bilo več kot očitno. Njena glava na mojih nogah, jaz nekako čudno pokrčen in cel rdeč v glavo!

MORAŠ PREBRATI  Melodija za seks

Bilo je noro vseh 11 mesecev …

Tale zgodba se mi zdi ...

Poglej rezultate te ankete

Loading ... Loading ...
Rating: 2.2. From 3 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

2 Comments

 • wild says:

  Nikz še 4 sošolci so se našli 😛

  No votes yet.
  Please wait...
 • nikz says:

  Če bo ona to brala bosta 2 vote-a na 100% resnično 🙂

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *