Rojstni dan

Odprem oči, pogledam na uro in se nasmehnem sama pri sebi. 12 ur skupaj sem spala. Le kako ne bi, praznovanje rojstnega dne je bilo dolgo in mmmmm.

Včeraj dopoldne, med pitjem kave, zažvižga moj telefon, pogledam in preberem:

“Tebi poljubček, tvoji pohotnici pa liz.
Ps: ob 19h pridem po tebe, bodi sexy.”

Uhhh, mi je švignilo skozi misli, razvajal me bo, za rojstni dan.

Dan sem namenila razvajanju, kopel z dišečo soljo, svečke, veliko božanja … Seveda iskanja in brskanja po omari, za najbolj sexy cunjicami. Po nekaj urah sem bila ob sedmih zvečer top in vznemirjena od pričakovanja. Evo zvonec, še zadnji pogled v ogledalo, hja všečno, pomežiknem si. Odprem, te pogledam, se ti nasmehnem in cmoknem, seveda mi ne uide tvoj iskrivi pogled in: “Opa si hot danes, pridi greva” . Sedeva v avto, ti potegneš svilen šal iz žepa in se nasmehneš: “Saj veš, presenečenje.” Smejem se in ti mi ga zavežeš čez oči. Vznemirja me in skozi misli mi gre mnogo stvari, le kaj bo, kaj mi pripravlja? Čez nekaj časa ustavi avto in mi pride odpret vrata, prime me za roko: “No pridi lepotička moja, danes bo tvoj večer, samo prepusti se, uživaj, zaupaj mi jaz bom ob tebi.”

“Kaj se dogaja?” vprašam z drhtečim glasom. Ti pa samo: “Pssst.”

Pelješ me za roko, pozvoniš, slišim da se odpro vrata, vse poteka v tišini, slišim samo svoje srce kako mi razbija. Vodiš me po prostoru, zavijeva levo in ustaviš se. Takrat me začneš poljubljati in božati, še vedno sem zmedena, ne vem kaj se dogaja, vendar me njegovi poljubi sproščajo. Tako omamno diši, da se mu ne morem upreti. Začne me slačiti, in ko ostanem samo v samostoječkah, mi sname prevezo. Šok je bil moja prva reakcija, ko so moje oči preletele sobo. Okoli naju je stalo osem moških, z nabreklimi kurci v roki, pogled na to me je res šokiral, a v naslednjem trenutku sem začutila, kako se je moja pičkica zamedila.

MORAŠ PREBRATI  Savna kurac

Pogledala sem te, ti pa si me spet začel poljubljati in med poljubi šepetati: “Sexica moja,to je moje darilo za rojstni dan, tvoje vroče fantazije se ti bodo sedaj uresničile, prepusti se in uživaj.”

Zaprla sem oči in vzdihnila od pohote ki se je sprožila v meni, moje sanje bodo postale resnične. Začutim roke, neznane, vendar nežne, vse več jih je, božajo me po celem telesu. Čutim kako je moja pičkica mokra, čutim kako mi teče iz nje … Že so tam prstki, jeziček, joj kako sem zrajcana, roke in usta imam zaposlene, kako lepi trdi kurci. Želim se nasaditi, na vsakega posebej, na več skupaj, na več načinov, do norih ogazmov. In to so tudi bili, nori orgazmi, ko sem bila zapolnjena v vse luknjice, in ko sem imela dva debela, žilava kurca v roki, me je odnašalo v ekstaze, kričala sem od sladkosti orgazmov, do onemoglosti …

Noč je bila dolga, nepozabna, skoraj epska, bila sem v stanju blažene okajenosti. Predno sem zaspala, sem se stisnila k svojemu dragemu in mu zašepetala: “Hvala za najlepše darilo v mojem življenju.”

Rating: 4.0. From 14 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

9 Comments

 • palči says:

  seveda smo 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • metod says:

  me prav zanima ,če ste res toliko korajžne 😀

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • tamara says:

  Jaz bi tudi takšen rojstni dan 😀

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • pokerface says:

  zadnje čase sem zlo potrebn in kokr gledam tu gor je tud pri puncah tko, in sem se odloču da uprašam če je kera za (po njeni želji) anonimen sex? pač da se zmenima in se dobima le za sex, kot avanturo?:) več info: pokerface1338@gmail.com

  Rating: 1.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • sinead says:

  NoMercy,si spet duhovit sam sebi ? Pri tvojih skoraj 60-ih letih,bi od tebe in tvojih samoopevanih izkušnjah pričakovala mnogo več.

  No votes yet.
  Please wait...
 • NoMercy says:

  a ni imela Sneguljčica samo sedem curakarjev ☻ … aja, to ni pravljica, je fantazija, pa ni treba neko pravljično število 😛

  No votes yet.
  Please wait...
 • sinead says:

  ohh,maycheee 😉
  ti samo šepni; če bo želja 😀

  p.s.hvala za popravilo vseh slovničnih napak,hvaležna 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Me too, me too!!! O fuck, me too!!!
  😛

  No votes yet.
  Please wait...
 • maycheee says:

  Hvala ti, sinead, da si držala obljubo!
  Foušija ni lepa čednost, vem, ampak si ne morem pomagat 😀

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *