Rebound?

Saj vprašanje je pravzaprav preprosto. Rebound. Pomaga ali ne? Ne, resno. Ko končaš vezo z nekom, ki si ga ljubil in mu dajal vse, kaj je tisto, kar te pripelje iz tega brezna? Rebound? Je to tisto, kar je preprosto nujno narediti, ali pa je to samo kot aspirin, ki ga vzameš, ko te boli zob, pa nimaš jajc da bi dejansko šel k možiclju v belem. Kakšne so vaše izkušnje s tem?

Rating: 3.9. From 6 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

7 Comments

 • Metuljko says:

  Pomaga. Sploh, če te pusti ona.

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  Stvar je preprosta vsaj toliko kot kvantna fizika.
  Tukaj ni univerzalnega recepta.
  V bistvu je rebound sila klavrna rešitev.
  Z njim nafutraš le svoj ranjeni Ego, ki pri srčnih tegobah prav nič ne pomaga, za nameček si še ena navadna pizda do tistega s katerim se pofukaš, zato, da si dokažeš, da si še vedno poželjiv/a. Čeprav morda nabašeš na osebo, ki je celo bolj primerna zate kot tisti, ki ga objokuješ, a ker takrat možgani itak funkcionirajo za en kurac, to spregledaš in si zajebeš dobro možnost, biti s tem človekom.
  Tudi če oni, ki te je odpikal sprevidi svojo napako, si bo rekel, ‘o, se je pa hitro pobral/a’ in se loh mirno jebeš, da bi se morda lahko vrnil k ljubljeni/enemu.
  So pa tudi primeri, kjer se eni kar malo preventivno nataknejo na kurac komu drugemu, al pa dregnejo kako drugo, čeprav so pogosteje ženske tiste, ki se lotijo te taktike, kadar jim nekako ljubavni čolnič tone, potem pa ah- obžalujejo svojo napako, se vrnejo v objem rogonosca, ki ničesar niti ne sluti, ona mu ničesar ne pove in se razmerje, poglej ga zlomka – izboljša. Navidezno kakopak.
  Razlogi ne izginejo. Le slaba vest jih zasenči.
  Je pa eno nedvomno … za največjo budalo imaš v vseh možnih scenarijih – sebe.

  No votes yet.
  Please wait...
 • sinead says:

  No po mojih izkušnjah ,je tako kot je napisano o aspirinu,trenutno pomaga,pa še to ne ,če je preveč razboleno,ko popusti je navadno kluvanje še večje . Je kr treba k možiclju v belem .

  No votes yet.
  Please wait...
 • Gia says:

  Rebound je nekaj, kar te zamoti. Za par mesecev, par let. Ker se ti ne da razčistit stvari, čustev. Ker misliš, da moraš nekoga imet. Ker ne znaš bit sam. Ker je lažje začet nekaj na novo, kot se potrudit in popravit staro.

  Na konc pa itak s tem prizadaneš nekoga, najbolj pa sebe.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Lmfao says:

  Pomaga do neke določene mere. Tist trenutek ti je fino in pozabiš na grde dogodke, ki so se ti zgodili…ampak čustva ostajajo…

  No votes yet.
  Please wait...
 • Nsx¸ says:

  OOOOOO kakšna slika huda :O

  No votes yet.
  Please wait...
 • peli says:

  po mojih izkušnjah rebound pomaga le kratkotrajno, sploh če je treba zraven še prebolevat bivšega.. 🙁

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *