“Raztrgal me je.”

Eden tistih dni. Šefico bi najraje ubil. Domov sem se vračal v poznih urah. Zunaj je bila že noč.

Bejba je ležala na postelji in listala skozi svoje knjige. Opazila je, da sem slabe volje. Hotela me je objeti in potolažiti, jaz pa sem jo nehote zagrabil za lase in jo grobo potegnil vstran. V zameno za dejanje sem pričakoval klofuto, a se mi je samo nebogljeno zazrla v oči in mi dala vedeti, da bo moja lutka. Nisem pomislil dvakrat in potisnil sem jo nazaj na posteljo.

Majčko in spodnjice sem strgal z njene kože. Tiča sem ji zaril globoko v usta. Skušala me je odriniti, pa sem jo prijel za roke in jih zvil na njenem hrbtu.

Klofnil sem jo po licu in potisnil na stran. Z nohtim sem se zaril v njene boke in jo potegnil k sebi. Zabil sem ji ga v njeno tesno pičko in od presenečenja je zakričala. Udaril sem jo po njeni popolni ritki, koža pa je zavalovila po njenem ukločenem hrbtu, vse do konic njenih prstov, s katerimi je trgala odejo pod sabo.

Grabil sem jo za boke, grizel po ritki in pljuval v njeno pičko. Hotel sem ji ga zariti globoko, kot še nikoli. Odkrival sem nove razsežnosti njene globine in ji trgal muco od znotraj. Ščipal sem jo po ščegetavčku in bradavičkah. Potila sva se in dvigovala temperaturo v sobi.

Zagrabil sem jo za lase in potegnil k sebi, da je vstala iz pasjega položaja. Slišal sem, kako od bolečine škriplje z zobmi. Privil sem jo k sebi in jo ugriznil v vrat. Ustnice sem pomaknil k njenim ušesom: »A uživaš, psica?«, sem rekel in jo stisnil za joške in trebuh. Bila je preveč otopela, da bi kaj izjavila. Potisnil sem jo nazaj na na tla in še bolj vneto drsel vanjo. Njen svilnato gladek hrbet se je spreminjal v risarsko platno živo rdečih prask izpod mojih nohtov. V rokah se mi je mesila kot mačka, a stokala kot psica, kakršna je bila.

MORAŠ PREBRATI  Da se malo zamotim

Prihajalo mi je. Spodnesel sem jo in jo obrnil k sebi, zagrabil za lase, tiča pa sem ji zaril med zobe. Nima rada, ko ji pridem v usta. Niti me ni zanimalo. Iz kotičkov ust ji je curljala sperma, ko sem ji ga nabijal do grla.

Dobila je svojo porcijo. S skuštranimi lasmi in žarečo kožo se je privila k meni in zaspala kot pridna punčka, kakršna drugače je. Gledal sem njen speči obraz in jo božal po njenih krhkih dlaneh. »Jutri bom nežnejši«, ji zašepetam, ko se mi v polsnu nasmehne …

 

Rating: 3.6. From 11 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

9 Comments

 • Wiba says:

  Ko sm pa tole brala…me je pa kr zaščemel, pa čeprav sm na šihtu:D tole bi pa probala z veseljem…tud tko spontano in nepričakovano bi pasalo:D

  No votes yet.
  Please wait...
 • Kate says:

  Dobra zgodbica….dejansko je res….Čist premal je takih ki bi si nas kar tako vzel. Dobr sej nežnost je ql ampak rata preveč rutina.

  Rating: 2.5. From 2 votes.
  Please wait...
 • Lev says:

  torej, če spremenim šefa v šefico, bi zgodba dobila svoj rep in glavo?

  No votes yet.
  Please wait...
 • nikz says:

  haha BoneR +1 😛

  No votes yet.
  Please wait...
 • pridna sem says:

  To izvedema v petek? 😛

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  Bejbi, to nič ne moti, da je tip v bistvu fukal svojega šefa? 😀

  No votes yet.
  Please wait...
 • nikz says:

  To to to ! 😀

  No votes yet.
  Please wait...
 • Ela says:

  Mmmmm, jaz bi tud. 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • maycheee says:

  Grarrrr, hot ;>

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *