Predigra med vožnjo

Kar nekaj časa nazaj mi je prijateljica rekla, da je zanjo predigra, vožnja do prostora kjer bo seksala. S tem je mislila, da ne mara predigre, meni je pa dala odlično idejo. Kako bi bilo, če bi predigra potekala med vožnjo?

S takratnim fantom sva se ravno peljala na zabavo njegove sestre. Bila sva že pozna, a jaz sem imela v mislih še en postanek. Gledala sem naravnost pred sebe, ko sem ga začela božati po notranjem delu stegna. Šlo mi je rahlo na smeh, ko sem videla njegov zmeden pogled. Še vedno sem gledala pred sebe, ko sem mu začela odpirati pas in kavbojke. Ko sem šla s prsti nad njegovimi boksarci in trdo izboklino, sem začutila, da so že čisto moke. Vzela sem ga iz hlač. Res je bil trd in masten. Polizala sem ga in namignila, da se naj ustavi, ker sem bila tudi jaz že vsa mokra.

Obstal je na parkirišču, direkt pod lučmi, saj nama je bilo tedaj čisto vseeno, če naju kdo vidi. Prestavila sva se na zadnje sedeže, kjer sem ga zajahala. Prijela sem ga za glavo in mu jo porinila v joškice. Trdo sem se držala sedežev, ko mi je prišlo. Še nikoli mi ni prišlo tako hitro. Kmalu za tem je končal tudi on in nadaljevala sva najino pot.

Prišla sva dve uri prepozno in ko so videli njegov nasmeh, so vsi vedeli zakaj sva zamujala.

Ela

Rating: 3.3. From 6 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

3 Comments

 • NoMercy says:

  Krasno je voziti pod omejitvijo v avtu z zatemnjenimi stekli – pa, da ti ga bejba vleče med vožnjo 😛

  enkrat sem eni drkal pičko, ko je ona vozila – komaj je zdržala do prvega parklaca in sva se pofukala tako, da sva stala zuja ona pa je imela glavo in trup v avtu 😛

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • adam says:

  tile blogerji tukaj so…..
  čestitam in pozdravljam, tudi ELO

  Rating: 1.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • you says:

  Noro. Te lahko spoznam? 🙂

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *