Post festum

Odložila je torbo na polico in obesila jakno. Vstopila je v dnevno, kjer jo je napol zleknjen v sedežno čakal mož. Nasmehnil se ji je.

”Živjo bejba. Kako je bilo? Naporno?”

Stopila je proti njemu.

”Mah, v bistvu res…”

Vsedla se mu je v naročje, prijel jo je pod brado in poljubil. Vrnila mu je poljub, lačno, strastno.

V njej je vrelo, prekipevalo. V trebuhu jo je stiskalo, počutila se je, kot bi se trop podivjanih zveri skušal prebiti na plano skozi njeno drobovje. Res je bil naporen dan. Kar nekaj težkih besed je padlo, preko sporočil sicer, pa vendar. Naredila, izrekla je vse, kar se je zaklela, si prisegla, da nikoli ne bo. Vendar kot bi se njen lasten organizem zarotil proti njej, deloval proti njej. V kaj se je zapletla….o mater! S človekom, ki ga je videla enkrat, za…mogoče pol ure? Čeprav po vsem, kar sta si povedala, bi si težko rekla tujca. Pa vendar….neumno. Neumno. Neumno!

Vedno je bil najmočnejši nagon po preživetju, po samoohranitvi, po zaščiti. Tole pa je bilo močnejše, kar vleklo jo je in požiralo, v pogubo najverjetneje. Vnesel je zmedo v njen sistem, totalni kaos v njeno varno življenje. In čeprav je bila besna, razrvana, zmedena, je imela popolnoma premočeno pičko v trenutku.

Takoj ko je zagledala tisti:” Veš kaj bi ti sedaj naredil?”

In zdaj je sedela v naročju moža in pod ritjo je čutila kot kamen trdega kurca. To je bilo vse, kar je potrebovala. Kurca, da ji napolni pičko in sprazni glavo. Vsaj za trenutek…

Prijela je njegov obraz med dlani in dahnila: ”Pofukaj me…”

MORAŠ PREBRATI  Moja Marjetica

Ni bilo treba še enkrat reči. Všeč ji je bilo, kako je delovala nanj. Še vedno. Po vsem tem času. In on je točno je vedel kako ravnati z njo, kaj hoče, kaj si želi. Ni nasprotoval, ni ji ugovarjal. Pa tudi če je hotel, ga je z lahkoto ukrotila. Z utripajočim kurcem v njenih toplih ustih ali z gladko, voljno pičko na dosegu jezka se pač ni zmogel pritoževati.

Zagrabil jo je in jo položil na kavč. Povlekel ji je hlače do sredine meč in jo obrnil na trebuh. Pobožal jo je po napeti riti in zaobljenih stegnih in ji segel med noge. Zdrznila se je in mu grobo odmaknila roko.

”Ne dotikaj se me!” je zasikala. ”Samo pofukaj me!”

Molče je potegnil kurca iz hlač, ji malo privzdignil rit in ji ga zarinil, v enem sunku, do jajc. Zvila se je pod njim in zaječala. Obraz je zakopala v blazino, z dlanmi se je uprla v mehko podlago in zamešala z ritjo. Trdo jo je zagrabil za boke, počakal trenutek in sunil vanjo. In še enkrat. Všeč ji je bilo, kako jo je napolnil, všeč ji je bilo ščemenje v trebuhu, ki se je stopnjevalo, vse do točke, ko je bil orgazem le še za dober sunek kurca stran. Sunila je z ritjo nazaj, se nasajala na utripajoče meso, on pa jo je držal za boke in vlekel nase, vedno bolj grobo, vedno bolj divje, globoko je dihal in sopel, za trenutek obmiroval, pa mu je zarinila nohte v stegno.

”Ne nehaj!” je skoraj zarenčala. ” Samo ne mi zdaj mečkat…”

MORAŠ PREBRATI  Galerija: Pussy licking & co

Prišlo jima je skorajda istočasno, ugriznila se je v ustnico, zagrebla prste v tkanino in izustila samo pridušen stok, medtem ko so ji mišice trzale in se ji je telo zvilo v močnem prijemu. On ni izpustil niti glasu, samo z nekakšno ihto je še zadnjič zabil kurca vanjo in ji brizgnil toplo seme v pičko. Ko sta obmirovala, se je vlegel poleg nje in jo pobožal po hrbtu. Upala je, da ni čutil, kako se je napela pod njegovo roko. Najverjetnje pa tako sploh ni več reagiral na njena čudaštva.

Zaprla je oči in čakala, da se ji telo umiri. Za misli je vedela, da se nikoli ne bodo.

MoodyBlues

Rating: 3.7. From 25 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

6 Comments

 • MoodyBlues says:

  You sure are sweetheart! 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • maycheee says:

  MoodyBlues, dokler boš pisala tako dobre zgodbe, si brez slabe vesti privoščiš tudi take brez naslova. Se bom že jaz spomnila kaj trapastega, ali v tem primeru … Več kot primernega. 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • MoodyBlues says:

  Ni kaj za dodati, komentirati.

  Razen, ooh! Maychee (oz. kdor je zaslužen za to) hvala za naslov 😉 Ti so mi nočna mora, vedno naumim kaj trapastega, tule sem ga celo pozabila 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • K says:

  še kako zelo znano… nedolgo nazaj bil v podobni situaciji. čisto naju je obrnilo. po eni strani upam, da se ona počuti kot MoodyBlues, po drugi pa ji ne bi kompliciral življenja…

  ata čas bo povedal, če se misli kdaj umirijo.

  No votes yet.
  Please wait...
 • adam says:

  in življenje je vedno trenutek, trenutek orgazma, trenutek veselja, žalosti, depresije, vzhičenosti in treba je žvet tukaj in zdaj, včasih je dobro hitro pozabljat in delovat kot je junakinja….

  vse ostalo je eno tako in drugačno sranje k ni vredno polnokrvnega bivanja, je narobe, če si upa vzeti, kar ji pripada?

  No votes yet.
  Please wait...
 • Palčica says:

  ….po moje se vsak kdaj znajde v takem trikotniku in izkoristi partnerja da si vsaj malo opere svojo vest …

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *