Ni se zgodilo

Ta ponedeljek bi se morala dobiti. Ampak se nisva. Ker ima punco. Če bi to prej omenil, se v to sploh ne bi spustila in ne bi privolila v najino srečanje. Tako je pa to povedal dan prej. Vsaj povedal je, slabo vest bi imela itak jaz.

Ampak preden sem izvedela za njegovo punco, sem v glavi izdelala načrt. Potek najinega srečanja. V bistvu sploh ne vem, kako tip zgleda in mi je bilo vseeno, imela sem samo en cilj . Srečala naj bi se v eni izmed gostiln v mestu. Spila kavo in še kakšen kozarec vina ali piva in nato bi šla k meni. Kaj bi se pogovarjala, mi je bilo praktično vseeno. Imela sem en sam cilj. Biti pofukana.

Napadla bi ga že v dvigalu, potisnila bi ga nase in ga zalizala. Globoko. V kolikor njegova roka še ne bi bila na moji riti bi jo sama dala tja. Ne na hlebček, ampak med hlebčka. Tako da bi s prsti stisnil obe moji luknjici, tako kot mi je všeč. Moja roka bi bila na njegovem premoženju, ga božala in drgnila, da bi čutila, kako raste v hlačah.

Peljala bi se v najvišje nadstropje, čeprav sem doma v šestem. Potisnila bi ga na požarne stopnice, počepnila in odprla njegovo zadrgo. Verjamem, da bi me pričakal čudovit kurac, ki bi ga v tistem trenutku vzela v usta in pofafala, kot da je to zadnja stvar na svetu, ki bi jo naredila. Vzela bi ga globoko v usta in drsela po njem z močno stisnjenimi ustnicami. Poigrala bi se z njegovimi jajčkami, medtem ko bi z jezikom drsela po celotnem kurcu gor in dol in obdelovala glavico kot da je lizika. Če bi vmes dal roko na mojo glavo in diktiral tempo bi bil to dodaten plus.

MORAŠ PREBRATI  Košček čokolade

Dvignila bi se, ga ponovno zalizala in se s hrbtom obrnila proti njemu. Dvignila bi krilo, da bi se pokazala moja okrogla ritka v tangicah, za katere vem, da naredijo mojo ritko še bolj sexi. Tangice bi umaknila in predvidevam, da bi do takrat že razumel namig. Da ga da noter in me nabija, kot še nobene prej. Da ga čutim, kako drsi noter in vem in kako njegova jajčka udarjajo v moj ščegi. Z ritjo bi se še bolj naguzila, hrbet bi še bolj ukrivila. Zahtevala bi, da me prime za lase in me potegne nazaj, še bolj. Predstavljam si, da ima tako velik kurac, da bi ga vsakič čutila na koncu svoje pičke. Da bi me z njim vsakič zadel v magično točko na koncu, ki mi prinese neverjeten užitek. Da bi me porival, dokler se ne bi mogla več zadrževati in bi začela na glas ječati od vsega užitka. Takrat bi mi zamašil usta z roko in začel še močneje porivati, vse do tistega božanskega krča, ki bi mi preplavil telo in me vsaj malo zadovoljil.

Nato bi se oblekla in odšla v stanovanje….

Rating: 4.7. From 19 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

5 Comments

 • lejla says:

  Lahko bi bilo tudi malo drugače: recimo, da bi jaz bila ti, ti pa – njegova punca… Bo že prav, da se ni zgodilo… 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Flash says:

  Hudo dogaja v glavi!!! Zelo všeč!

  No votes yet.
  Please wait...
 • Baron says:

  Glede na celo filozofijo v glavi bi se oz bi ga ze morala dobiti… Mas pa en velik plus pri meni, ker se nista dobila zaradi punce! 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • krEna says:

  …njami jajčka na fotki… 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • mirko says:

  jaz bi ti umaknil tangice, samo malo k strani in bi ti zarinil kurca v razmoceno picko do konca. Trdno bi te prijel za joske in te nabijal nase do konca in naprej do eksplozije.
  Nasprical bi te po celem hrbtu, potem bi ga polizala do cistega, oba se obleceva in brez filozofiranja odideva vsak k sebi…

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *