Ne da več. Sploh.

Potrebujem nasvet. Poskušajte upoštevati vse mogoče faktorje, ki se jih spomnite, da nastopajo v vsakem relativno dolgem razmerju. Recimo, da sva skupaj tri leta. Zadnje pol leta seksava enkrat na mesec, morda dvakrat, če so sile vesolja naklonjene. Ne vem, kaj naj si mislim. Pravi, da me ima rada. Da me ljubi. Da bi bila z mano. Ampak, ne vem. Je to normalno?

No votes yet.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

19 Comments

 • Metka says:

  *own.
  Hvala

  No votes yet.
  Please wait...
 • Metka says:

  Po moje je to tako. Seks je najbolj pomembna stvar v vezi. Če ona ni zadovoljna, se ga bo začela izogibat ali pa si bo dobila nadomestilo, če ima on premalo si bo dobil nadomestilo. Če pri seksu ona ne pride do orgazma je mogoče to težava. Verjetno tudi tebi ni všeč, če moraš s trdim zaspati. Če pa v tem ni problem, je čas, da prerežeš in se ponovno vrneš na trg. Predstavljaj si seks 1x do 2x na mesec še 5, 10, 20 let… Prmejduš, da je kje kakšna, ki bo hotela več kot 1x na mesec seksat s tabo. Če pa imata skupaj otroke, zanemari vse kar sem napisala, you´re on your one.

  No votes yet.
  Please wait...
  • blog69.si says:

   Dober zaključek! 🙂

   No votes yet.
   Please wait...
 • girlygirl says:

  očitno je ne privlačiš fizično. Zdej pa zakaj….razlogov je ogromno:
  1. higiena (slab zadah, neredno tuširanje, česen v prehrani…)
  2. kilogrami (špeh je redko komu sexy)
  3. je lezbijka (veliko ljudi je na spektru…mogoče se lahko zaljubi v oba spola, fizično pa jo privlači samo en)
  4. imaš totalno zgrešeno tehniko (v času interneta je to zelo težko verjetno, ampak vseeno jo vprašaj, če delaš prav)
  5. te ne ljubi več – in te ima v bistvu dovolj in jo zato tudi fizično ne privlačiš več. (nimaš kaj nardit)
  6. si izvajal preveč pritiska nad njo, da morata sexat, da se ji je vse zagabilo (nehaj težit in čakaj da da pobudo….če jo bo dala…)

  Druga možnost pa je, da ima sama zelo slabo samozavest in se ne počuti dovolj sexy.

  Verjetno je razlogov lahko še veliko. Enih par sem se jih spomnila iz lastnih izkušenj, ene so od prijateljc. Ene stvari se da popravit, enih ne. Definitivno pa se morata vprašat kaj bost naredila z vašo zvezo.

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • mimi says:

  samo punca je tista, ki je “fukara jedna”?! ne bod žaljiv. lahko bi vedu, da si tako moški kot ženske najdejo drugega za tolažbo.
  treba pa je najprej razčistit pr seb, če je kaj z “mano” narobe, da se je spremenil odnos,…pa pogovarjat se je treba s partnerjem.marsikej se potem odkrije.

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • MC says:

  Ko berem tele komentarje od žensk….če se temu lahko tako reče….katastrofa….fukare jedne….kaj pa če ste ve razlog da se fantje včasih spremenimo glede sexa…potem pa nočete dat…potem pa vse zamer…

  Še enkrat moj nasvet: sam bejž od take….pa boljšo najdi…jih je malo morje….sem pa ka se tudi kaka O.K. najde…

  Rosemary…svaka čast, super punca si!!!!

  No votes yet.
  Please wait...
 • Lydia says:

  1. Dolgčas ji je s tabo
  2. ima drugega
  3. ne da se ji s tabo
  4. najverjetneje, da si (vsaj ona tako misli) za nič v postelji

  Rating: 1.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • rosemary says:

  Te ima rada, te ljubi, bi bila s tabo, bla bla,… je že res, bi rada bila s tabo ker ji karakterno ustrezaš, ker se razumeta. Na vseh področjih, razen v postelji. Razmisli sam pri sebi, kaj se je pri seksu spremenilo iz tvoje strani, mogoče ti hitreje pride ali pa enostavno ne seksaš več kot nekoč. V tem primeru ženske nekaj časa potrpimo v upanju da bo boljše. ne bo! Sama sem v isti situaciji, le da sem jaz tista ki “ne da”. In zakaj sem še vedno z njim? Ker je fant za poročit, ker je popoln na vseh področjih, le pri seksu se je iz pornstar prelevil v 80-letnika. Tudi sama glumim v stilu “vse je v redu, pač mam tako obdobje da mi ni za seksat”. Seveda mi je, pa še kako! Ampak ne z njim. In sem si sčasoma poiskala tolažbo.. Ja, tudi jaz sem samo človek. In nisem edina taka, jih poznam ogromno. Mogoče je taka tudi tvoja. Ni je za obsojat, jaz jo razumem.

  No votes yet.
  Please wait...
  • blog69.si says:

   Sad but True!

   No votes yet.
   Please wait...
 • mimi says:

  nevem, če se je tule že oglasila kkšna punca. Mislim, da je to normalno. Ker pridejo pri človeku obdobja, ko se to malo ohladi in rab spet nov priliv olja na ogenj, da se razplamti. tako kot ti je nekdo predlagal: bodi pozoren do nje, objemaj jo, se je dotikaj, bodi nežen in ljubezniv. Naj ve, da je v tvojih očeh tista najbol top huda bejba! 🙂
  huje je, ko fant ne bi več seksal. Ko se mu dvigne samo enkrat na 14dni..kako se spopast s tem, da je padel tisti mit o “fantje bi zmer, sam punca ne da ”
  srečno 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • valun says:

  NI NORMALNO 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • wawa says:

  Mogoč si slab v postli, pa se raj z drugim fuka 🙂 nočm bit nesramn, ampak možno je 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • Nex says:

  Potrud se zanjo!! Pohval jo, reč ji, da je huda, da te vzburja, čez dan jo probi vzburt,dotiki se jo, večkrat jo objem , zmaseri jo…. Predvidevam da je vajina predigra izgleda takole: ” Sleč se” sori ampak to tut mene ne vzburja!

  No votes yet.
  Please wait...
 • MC says:

  Ne, to definitivno ni normalno!! Ne da z razlogom, če pa ga boš zvedel, to je pa čisto nekaj drugega. (po moje ne)!
  Če mene kdo kaj vpraša, je želja po sexu ugasnila, prehajata v stadij odnosa: brat & sestra
  Nasvet: prekini odnos in najdi drugo…
  Pa veliko sreče…

  No votes yet.
  Please wait...
 • 93 says:

  men se zdi da to ni normanlno :DD

  No votes yet.
  Please wait...
 • blog69.si says:

  Tud jst mislim, da pridejo takšna obdobja. Vsaj po sebi sodeč. Pride, traja, mine in gre dalje. Ni razloga za skrb, razen če je tudi čustvena plat vajine zveze že čisto čisto u kurcu …

  No votes yet.
  Please wait...
 • Muci says:

  Ko mine, mine. Ko jim ni več do seksa, jim velikokrat tudi ni več do človeka … Je pa težko to slišat. Razen če ima/ta kakšno sranje zadaj. Potem je to čisto drugače.

  No votes yet.
  Please wait...
 • majler says:

  ne sekiri se to je cisto normalno za dolgotrajne zveze isto je pr men hh 😀

  No votes yet.
  Please wait...
 • voc says:

  Pogovor se z njo in če ne gre direkt (da reče da je vse v redu), probi posredno ugotovit kaj je narobe. Mogoče dela več kot prej, mogoč ma kake zdravstvene težave, mogoče ti ne zaupa, mogoče se je kje drugje zalubla … Nikakor pa ne uletet z vprašanjem “Zakaj nočeš seksat z mano?”, ker pol bo pod pritiskom in se bo začela res silit – kar bo še poslabšalo zadevo.

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *