Moja najljubša sopotnica

Poznala sva se preko skupnih znancev, se srečala tu in tam. Nisem človek, ki bi skeniral vse joške okoli sebe, a njene sem opazil že ko sem jo prvič videl. Oblečeno je imela majico z globjim izrezom in takoj sem si zaželel z glavo potopiti tja vmes. A je ostajala le privlačna znanka. Simpatična, prijazna, z videzom pridne punce. Vedno pa sem imel občutek, da se mora za to podobo skrivati kaj več. Ob njej sem imel vedno pregrešne misli, ki si jih nisem znal razložiti. Očitno hormoni na delu, saj zdaj, ko jo bolje poznam, vem, da iz nje sije seksualnost. Takrat pa sem to čutil le nezavedno. Spomnim se, da mi je ob njej vedno stal že zaradi njenih pogledov, smeha in reakcij. Kot bi se že takrat igrala z mano.

Naneslo je, da sva imela oba opravek v Ljubljani, pa je prisedla v moj avto. Tja grede je bil poleg še kolega, nazaj pa sva šla sama. Razen tega, da mi je bilo prijetno v njeni družbi, ni nič kazalo, da bi bil to lahko kak prelomen dogodek.

Bilo je poleti in kot običajno je imela oblečeno krilo. Izpod njega se je na moji desni svetilo njeno koleno. Težko razložim, kako sem prišel do te poteze, a prijel sem jo za koleno. Moj negotov pogled. In njen poreden nasmešek. Bil sem presenečen, a vedno bolj vznemirjen. Roko sem počasi dvigal po njenem polnem stegnu, s prsti pod robom počasi vzdigoval lahko poletno krilce. Bolj sem gledal pod njen pas kot v njen obraz, a vem, da se je smehljala, kot zna le ona – kot poredna šolarka, na prvi pogled nedolžna in sramežljiva, v resnici pa z vsemi žavbami namazana.

MORAŠ PREBRATI  Sex. Dance.

Še malo višje po toplem stegnu in … dobro, da nisem zavil na nasprotni pas ali v jarek! “No končno,” je ob porednem smehu prerezala napetost. Pohotnica na sovoznikovem sedežu mojega avtomobila je ves dan po opravkih v Ljubljani hodila brez hlačk pod krilom in čakala, da to odkrijem.

Trdota v mojih hlačah je že bolela, jaz pa sem iskal prvo primerno mesto, da ustavim avto. Na kolikor toliko diskretnem mestu, ki ga je zakrival grm, sva se začela pohotno poljubljati z jeziki. Od njenih ust me je hitro potegnilo pod majico, iz modrca sem osvobodil joške, ki so že toliko časa burile mojo domišljijo. Z eno roko sem stiskal njene čudovite kolobarje, z drugo pa drgnil njen ščegetavček. Mislim, da v tako mokro pičko še nisem namočil prstov.

Dogajanje težko opišem v podrobnosti, saj je spomin zavit v meglo, tako nekako kot kdo naprimer pozabi dolgo pričakovani olimpijski nastop. Vem, da sva pristala na zadnjih sedežih oziroma vsaj ona, na vseh štirih, jaz pa sem stal zunaj pri odprtih vratih in jo nabijal od zadaj. Držal sem se za njeno okroglo rit in porival, ploskal s telesom in jajci ob njeno kožo in do konca sploh nisem vedel, da imam na tiču kondom. Pojma nimam, kdaj in kako sva ga nataknila. Moja sopotnica se je drla iz vsega razkošja svojih pljuč in še dobro, da mi je bilo vseeno, kdo naju sliši ob podeželski cesti. Naslonjena na en komolec si je z drugo roko pri vhodu v svojo tesno, sočno pičko pomagala do še večje naslade. Jaz pa sem samo nabijal, gledal ples njene riti in kdaj malo pridržal kakšno od njenih velikih jošk, ki sta tudi plesali nad zadnjo klopjo mojega avta.

MORAŠ PREBRATI  Znorela bom!

Prvi seks z žensko vsaj zame praviloma ni ravno nepozabno dober, tokrat pa je bilo povsem neverjetno. Toliko, da zdaj o tem pišem … pa dogodku še vedno delam krivico, saj se ga ne da opisati. Noro mi je prišlo. Pa mi ga sploh ni vzela v usta, kar se je pozneje z njo izkazalo za poslastico …

Potešena, preznojena, s praznimi možgani in jaz s praznimi jajci sva sedla na svoji mesti in ob sporoščenem prijateljskem klepetu prispela domov. Vsak na svoj dom, vsak k svojemu partnerju.

V naslednjih tednih sva se nekajkrat videla, a nikdar nisva bila sama in nič ni kazala, da bi si želela ponovitve. Sam sem kljub temu vsak njen nasmešek in pogled povezoval z njeno očitno veliko lakoto po seksu. Prijateljskem seksu brez obveznosti. Kakšen mesec po najini epizodi na zadnjem sedežu pa me je v družbi, vpričo njenega fanta, vprašala, če se lahko pelje z mano v Ljubljano. Za vse v družbi povsem vsakdanje vprašanje, zame ob njenem pogledu, ki je povedal več kot če bi rekla “želim si, da me na poti spet dobro pofukaš”, pa seveda kot bi me priklopila na elektriko. Tisti večer sem si s tičem v roki prevrtel kup fantazij s svojo sovoznico in težko sem dočakal najin dan za skok v Ljubljano. Do postanka ni prav dolgo trajalo, najine skupne vožnje pa so postale prijetna tradicija. Zaradi vse višjih cen goriva, seveda.

Ste že seksali v avtu?

Poglej rezultate te ankete

Loading ... Loading ...

 

Rating: 4.6. From 5 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *