Ménage à trois

Ja, je že tako, da se marsikateremu tipu dvigne krvni tlak (ali pa tudi kaj drugega), ko pomisli na zloglasni trojček, Ménage à trois. Prav tako verjamem, da tudi dosti punc zaščemi med nogami, ko si v mislih zamišljajo priljubljeno verzijo te zanimive posteljne popestritve.

Kot pri večini mladcev, se je pri meni relativno hitro pojavila želja po tovrstni izkušnji in to kmalu po tem, ko sem ga komaj prvič namočil. Logično, kater tip si pa ne bi želel ob sebi dveh brhkih deklet, ki se igrata med seboj, s teboj in na koncu bi kot Casanova brez problemov zadovoljil obe.

Vse lepo in prav, če se zadeve lotiš takrat, ko si zrel zanjo.

Sam sem na žalost to spoznal s precej, no, ne morem reči slabo, prej klavrno izkušnjo.

S takratno fuk frendico (kaj bi se sprenevedal z izrazom kolegica, če pa kolega res nisva bila) sva preko ene od spletnih strani našla primerno kandidatko. In moram reči, da sploh ni bilo potrebno dolgo iskati. Po nekaj smsih in enem telefonskem pogovoru, sva se s FF zmenila, da se odpraviva do te bejbe. Ni kaj, punca nama je odprla v kopalnem plašču in naju povabila naprej. Razkazala nama je svojo sobo, pokazala pestro zbirko igračk in nama zaupala, da kar nekaj časa swinga, kar pa vedo tudi njeni starši. Nisem mogel vrjet svojim ušesom, prav tako ne očem. Bila je študentka drugega letnika medicine in reeees huda mačka. Že takrat je bilo v hlačah kar pretesno, ko pa je predlagala, da gremo skupaj pod tuš, sem komaj čakal, da ga osvobodim. Po skupnem tuširanju in božanju v tuš kabini, smo se prestavili v dnevno sobo, kjer sta se punci začeli poljubljat, se božat po joških, ritkah. Kmalu mi ga je ena od njiju veselo vlekla, medtem ko se je druga z jezičkom lotila gladko obrite pičkice. Kmalu smo obrnili. Končno sem prišel na svoj račun, da okusim dve pohotni muci naenkrat. Tič je stal kot Kip svobode, vam rečem! Vsi smo stokali, vsem je bilo vroče, ko sem bil z jezikom zdaj v eni, zdaj v drugi mokri muci. Po nekajminutnem oralnem zadovoljevanju in treniranju ročnih spretnosti (na žalost me ni bilo v Černobilu, da bi me radioaktivnost blagoslovila z dvema jezikoma), se medicinka postavi na vse štiri in mi reče, kar si želi slišat vsak potreben mulc: »Pofuki me!« Dreams came true, right?

MORAŠ PREBRATI  Sužnja ljubezni

Ja, tud zame, samo moj, do pred nekaj sekund nazaj pokončen in trd »minimi« se s tem nekako ni strinjal. Si lahko zamislite kako mi je bilo? 19 letnemu fantu, ki je pred kratkim spoznal sladkosti, ki mu jih lahko nudi nikoli precenjena pičkica? Ki je imel pred seboj ne eno, ampak kar dve pohotni prasici, ki sta komaj čakale, da ga sprejmeta vase? V glavi mi je še vedno vrela pohota, bil sem na polno narajcan, le da se to ni poznalo tam, kjer bi se najbolj moralo.

Tolažil sem se s tem, da je zgolj trema. Tudi kasnejše partnerke ali kolegice ali FF so bile tega mnenja. Samemu mi pa ni bilo jasno. Kakšna trema, če niti za sekundo nisem pomislil na karkoli, niti se nisem obremenjeval, kakor so domnevali, kako bom zadovoljil obe. Enostavno SPLOH nisem razmišljal.

Ampak z leti in izkušnjami sem spoznal, da enostavno nisem bil dovolj zrel. Ne moreš kot mlad teliček skozi zid. Just go with the flow. In z zrelostjo, ki ti jih izkušnje prinesejo, lahko sedaj uživam v katerikoli varianti, brez težav.

neznani2011

Rating: 4.4. From 24 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

15 Comments

 • sinead says:

  razni trojčki,četvorčki in ostalo kar spada zraven so samo popestritev nekega spolnega življenje,pa naj bo to solo ali s partnerjem.Smo že tako narejeni da imamo različne fetiše in nas različne stvari vzburjajo. Je pa res da ,tak način popestritve v odnosu s partnerjem mora biti zrel res v obeh glavah in biti res samo popestritev za njuno naslado….

  No votes yet.
  Please wait...
 • mucka says:

  Adam, ja, tako nekako jaz razmišljam:))

  No votes yet.
  Please wait...
 • mucka says:

  Sej ni to, da me ne bi rajcale take zadeve … sem že dobila kako povabilo, ko sem bila samska, pa me je pošteno imelo, da bi se pridružila … je bil med 2 ravno tako par, ampak sta imela probleme že, sem se bala, da bi jima kaj uničila (dojela sem, da iščeta bolj rešilno bilko, nekaj novega, ker jima ostalo ni štimalo). Kakor koli že … Hvala:)

  No votes yet.
  Please wait...
 • adam says:

  draga mucka, zaradi narave človeka, posesivnosti in vse te emocionalne navlake, so le redki zmožni uživati v trojčku spontano, neobremenjeno….če vas mika trojček ga opravite z fuk frendi, s katerimi pa si morate zaupati in se dobro razumeti….

  tehnično in zgolj seksualno so trojčki ok, intimno pa me odnos z dvema ženskama ni tako navdušil, da bi iskal….mam že z eno čist dost za opravit….

  da bi pa moji pripeljal enga tipa, tle ni več socilaizma, he, he, k sreči moja tud nima teh želja….

  svetujem ločite seks in eksperimente in vaše intimno čustveno življenje!!!

  no , mladina povejte, morda so moja mnenja že pase….

  No votes yet.
  Please wait...
 • Just Me =) says:

  Mucka

  Sem mnenja, da trojček pride v poštev, če si v vezi, le če je veza res trdna veza, ki temelji na popolnem zaupanju, kjer oba lahko ločita sex od čustev in se zavedata, da sex z drugo žensko oz. moškim ne pomeni nikomur nič. In glede na to, da si bolj ljubosumne narave, ne priporočam, da se spuščata v kaj takšnega. Predvsem si morata to želeti oba, ne pa se spuščat v to, če le želiš ugoditi njegovi želji… Sej bi se po mojem mnenju slej ko prej pričeli prepiri, metanje naprej …itd…
  Totalno brez veze se je spuščat v to, če že sedaj veš, da ne bi mogla gledat, kako se ga dotika druga…
  Počakajta s tem.
  Pač moje skromno mnenje.

  No votes yet.
  Please wait...
 • mucka says:

  Tale blog mi običajno služi za bujenje domišljije, danes pa bi ga rada uporabila za kakšno vaše mnenje glede tega …:)
  Fant sicer nima, kot pravi, absolutne želje po trojčku, vendar ga ta mika (MŽŽ:)). Sama bi mu po svoje res rada ugodila, če ne bi do njega čutila tega, kar čutim (sem tudi sama odprta za vse mogoče zadeve), saj ne morem preko sebe, ljubosumja, ki me obdaja ob misli, da bi se dotikal druge, ona njega. Ne vem, če bi zdržala pritisk po koncu tega, sploh, če bi to še kdaj predlagal. Kaj mislite o tem vi/ve? Se je kakšen/kakšna ubadala s podobnimi vprašanji in zagatami? Sam sicer meni podobno, če bi mu predlagala MMŽ (težko bi mu bilo gledati koga, ki se me dotika ipd.):) Hvala za vaša mnenja;)

  No votes yet.
  Please wait...
 • Anonymous says:

  se popolnoma strinjam…v vseh nacaljnih trojčkih je bilo vse veliko bolje…čeprav, morm priznat, da v tej izvedbi je bil ta prvi hkrati tud zadnji…zaenkrat 😛

  No votes yet.
  Please wait...
 • Just Me =) says:

  Prvič sem se trojčka lotla, ko sem bila še zelo mlada. Nekje kot ti, zgodnja 20 leta 🙂 Ok, meni se nikjer ni “videlo” da imam tremo, ampak se je vseeno občutilo. Tako da tudi moj prvi trojček ni bil to kar sem pričakovala, je pa bil vsak naslednji veliko boljši =))

  No votes yet.
  Please wait...
 • adam says:

  trojček je super, če se ga lotijo pohotneži treznih in hladnih glav, ljubezen redkokdaj paše zraven, saj zame to velja, so pa orgije sanje vsakega….morda tudi vsake…

  No votes yet.
  Please wait...
 • neznani2011 says:

  @Ella: ja…res, na žalost je veliko “bejb” … ampak jih hitro dojameš…vsi bi neke fotke al pa ne vem kaj…sami pa nič.. rečeš da se lahk vsi dobimo na pijači…in se kmal izkaže kdo je fake, pa kdo ne 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • neznani2011 says:

  @girly: Nič bat…po tem dogodku so sledili sam še pozitivni trojčki 😉 tko da… bi lahko napisu TO BE CONTINIUED….
  hehe ;)@Kokica: me veseli da te nasmeju 😉 hehe pa še kdaj 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • ella* says:

  Ja sam ko pa ni glih res, da na portalih s tako lahkoto najdeš punce za par… sami tipi ki se izdajajo da so punce -.-

  No votes yet.
  Please wait...
 • girlygirl says:

  škoda. 🙁 no, sej verjetno se je kasneje zgodilo. Js mam tudi v kratkem v planu enega trojčka. 🙂 komaj čakam!!!

  No votes yet.
  Please wait...
  • jernejko says:

   će si želis prrave družbe z urejenim parom se javi dekleta ali pari,051884845

   No votes yet.
   Please wait...
 • kokica says:

  hahaha, tle sm se pa prav nasmejala 😀 iskrenost vedno zažge 😉

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *