Malo drugače.

Pretvarjala sem se, da berem knjigo. Gola sem ležala na postelji in čakala, da se mi pridružiš. Nalašč sem imela noge razprte, da boš imel vabljiv razgled in nobenega dvoma, kaj te čaka. Delovalo je. Nasmehnil si se z iskrico v očeh, ki je pričal o tem, da ti je presenečenje všeč. Pričel si me božati po hrbtu in poljubljati po vratu, takoj ko si vstopil v sobo. Tvoje mehke ustnice, so se sprehajale po hrbtu proti moji ritki. S prsti si me začel masirati po moji vlažni pičkici. Od užitka sem pričela globlje dihati in vzdihovati.

Odložila sem knjigo in glavo potisnila v blazino, da bi utišala moje vse glasnejše vzdihe. Tvoji nagajivi prsti so poiskali pot še do druge luknjice. Najprej si samo nežno krožil okoli nje, potem pa si prst porinil vanjo. Užitek, ki si mi ga s tem povzročal me je pripeljal do tega, da sem te prosila, da mi ga porineš v mojo mokro muco. Vendar se nisi pustil motiti. Imel si prste v obeh mojih odprtinah in me divje suval. Nisem več zdržala. Obrnila sem se proti tebi, odločena, da se nasadim na tvojega pokončnega junaka. Na tvojem obrazu sem poleg zadovoljstva, da me spravljaš čez rob užitka zasledila tudi zadovoljstvo, da mi ga boš lahko zaril v ritko. Usedla sem se na tvoj nabrekel, utripajoč ud. Koža se mi je naježila . V trenutku sem pozabila na rahlo bolečino in pričela z miganjem.

Vedno mi je bilo všeč, ko si me poseksal od zadaj, vendar je bilo to še bolje. Z eno roko si masiral moji joški, z drugo pa še vedno mojo mucko in vanjo vtikal lepljive prste. Očitno je bilo, da je tudi tebi všeč ta novo odkrita odprtina. Jahala sem te, najprej počasi potem vedno hitreje. Nisem več uspela zadrževati krikov užitka, ko sem začutila, da prihaja moj val naslade. Moj orgazem je kar trajal in trajal… Takoj zatem si končal tudi ti.

MORAŠ PREBRATI  Prvič v swinger klub

Dekleta, vam je všeč analni seks?

Poglej rezultate te ankete

Loading ... Loading ...
Rating: 4.8. From 3 votes.
Please wait...

Tags

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *