Tisti kvikiji v stoje

Seks je lahko cela zgodba s stopnjevanjem, uvodom, vrhuncem in razpletom. Lahko pa je hitra in preprosta izvedba, ki privede nasmešek na obraz še dolgo po dogodku.

Vzemimo za primer le vse hitre stoječe fuke od zadaj, ki ste si jih doslej privoščili. Če ni preveč boleče za kolena, velja tudi na kolenih. Po možnosti kje zunaj – v parku, v prvem grmovju od službenega piknika, v temni ulici za diskoteko, naslonjeni na avto na gozdnem kolovozu, v kotičku samotne plaže … – ali pa v službeni fotokopirnici, domači kuhinji, garderobi javnega kopališča … Stoodstotno varno skriti ali morebiti na očeh naključnih opazovalcev. Trezni ali zadeti. S partnerjem, posebnim prijateljem ali z neznancem.

Orala in drugi elementi prediger in zaključkov so lahko odveč. Hlačke so že mokre, tič že trd, ko se odločita, da bo treba dvigniti krilce, odpeti zadrgo, spustiti hlače. Ona se v razkoraku nagne naprej, po možnosti na kaj nasloni in izboči svojo rit. Ona želi samo čutiti trdoto, on ga poriniti v tesen objem. On z glavico naravnost na ustnice in naprej v globino.

Maja na najinem izletu z motorjem v neznano. Pia sredi gozda, z odmaknjenimi kratkimi hlačkami, naslonjena na drevo in divje glasna kot vedno. Katja ob avtu na parkirišču, kjer sva se ustavila vsakič, ko sem jo peljal domov. Petra s trenirko na gležnjih in njeno veliko ritjo z mojih rokah, za lesko ob obljudeni sprehajalni poti, medtem ko se najina psa lovita naokoli. Nataša na vrhu razglednega stolpa. Tanja v luštni roza oblekici na potki na sprehodu po družinskem kosilu. Urška naslonjena na skalo ob reki nekaj minut zatem, ko je po telefonu govorila s svojim fantom. Tina v gozdičku z zvoki piknika v ozadju. O Barbara, pogumno in divje v temnem kotu dvorišča družinske hiše, ko sem jo pospremil domov. Le nekaj prizorov, ki mi švignejo skozi glavo. Nekajminutni preprosti fuki, ki se očitno vtisnejo v spomin.

MORAŠ PREBRATI  Fotki - A&E

Za konec najpogosteje špric po riti, razmazan s tičem, morda iskanje robčkov. Pa oblačenje in nadaljevanje dneva oziroma noči. Včasih tudi punce ne rabijo ckrljanja in jim ustreza samo izbočiti rit za hitro potešitev.

Preveč preprosto napisano? Nisem želel porabiti več časa kot za en takšen dogodek.
Dodaj kakšno podrobnost o tvoji tovrstni izkušnji 😉

Nemo

Rating: 4.5. From 22 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

6 Comments

 • Nemo says:

  Eva, si mislila doma kot kuhinja, kopalnica … ali “doma” kot s svojim partnerjem? Kaja namreč ni mislila ne enega ne drugega. Lahko pa nam zaupaš kakšno tvoje “izbočenje”.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Eva says:

  ufff to bi se pa pri nas doma lahko kej večkrat počelo.. imaš pa kaja 100000% prav 😉

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • Viking says:

  WC v gostilni…pomoje eden najboljših prostorov za to dejavnost, čeprav te potem tisti, ki čakajo v vrsti gledajo postrani, ti greš pa z potešenim nasmeškom iz WC-ja 😀

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • lejla says:

  Like za kvikije in like za kratke zgodbe!

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • Horny24/7 says:

  Kaja zmeraj ko berm tole me zanima ka si res taka prasicka, da bi s tujcem sla v tivoli bila popolna sama in kar bi se slisal bi bila najina telesa in zvoki iz tvojih ust?

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Res je. Izbočiti rit za hitro potešitev je lahko tako zelo bolj sexi kot ne vem koliko predigre. KO se izmuzneš od nekod, pa se čez 15 min vrneš nazaj, pofukana in z nasmeškom na obrazu, se počutiš 10x bolj prasička kot po triurnem pornofilskem maratonu. In kaj je lahko bolj rajcig kot bit prasička? 😉

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *