Košček čokolade

Kaj vse sem pripravljena narediti za samo košček čokolade!  Včeraj popoldne je bilo tako:

Ležala sva na kavču pred televizorjem, kjer spet na 150 programih ni bilo niti ene približno gledljive stvari. Dolgočasila sem se. Iz samega dolgočasja se mi je zaluštalo (vem, da to ni pravi izraz, ampak LUŠTE so pa lušte 🙂 ) čokolade. V stanovanju nisva imela niti koščka meni najljubše čokolade z vijolično kravico. Vse kar sem uspela izbrskati je bil čokoladni medaljonček, ki sem ga dobila v dar od prijateljice iz potovanja. Z izplenom sem prišla nazaj do kavča in ti prijazno odlomila polovičko.

»Izvoli,« sem ti ponudila s sladkim nasmehom. A že naslednji trenutek, ko sem ugriznila v slastno nugatovo ploščico oblito s temno čokolado, sem obžalovala svojo radodarnost.

»Sem si premislila!« sem rekla in se že stegovala preko tebe, da bi dosegla še tvoj košček, ki je ležal na robu mizice.

»Ne dam ti je!« in že si jo frcnil na drug konec mizice. Z hipoglikemijo v krvi in še norim okusom po lešnikovi kremi v ustih se res ni za igrati! Napadla sem te. A si moj napad spretno obranil, ter še naprej nepremično zrl v ekran.

»Menjam za blow job?«  sem poizkusila.

Tokrat sem zadela v polno. Nasmejal si se. Me pogledal. In mi porinil slasten košček v usta.

»Packa moja!«, mislim, da me nisi niti malo jemal resno.

Počasi sem lizala čokolado. Uživala v vsakem impulzu sladkobe, ki se mi je topila v ustih. Obliznila sem si še prste, ki so bili še čokoladni, ter se dvignila nad tebe. Ti pa kot, da ni nič. Potegnila sem ti trenerko na polovico stegen, ter izza spodnjih hlač poiskala nekaj mehkega. Še vsega mehkega sem si ga zrinila v usta. Lizala sem ga. Sesala. Cuzala. Mljaskala, kot da imam pred seboj še in še čokolade. Kmalu je začel sodelovati in se večati in večati… Uživala sem v vedno večjem bogastvu, ki si ga že komaj nisem mogla stlačiti v usta. Uživala sem v čokoladnem okusu, ki me je še vedno spominjal na košček čokolade. Uživala sem v pogledu nate, ko uživaš. Z eno roko sem nežno stisnila jajčki. Z drugo pa začela ritmično usklajeno z ustnicami drseti po zdaj že mogočnem penisu. Ni trajalo več dolgo, ko si zastokal in ti je prišlo.

MORAŠ PREBRATI  Katere spolne pripomočke uporabljate?

Naslonila sem se nazaj, niti poljubila te nisem, kot da se ni prav nič zgodilo in ti z nasmehom na ustnicah rekla: »Obljuba dela dolg!«

 

Rating: 4.2. From 17 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

5 Comments

 • kaja says:

  NoMercy, odvisno koga sprašuješ; jaz bi raje, da ima tip vedno dve bejbi na zalogi kot pa 300g čokolado 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • nekdo says:

  Prvic na strani. Morda ni najbolj primerno mesto za pohvalo, ampak nekam oz. nekako vam moram sporočiti – pohvalno, končno nekaj takega v slo prostoru…Kapo (hlače?) dol.

  Veliko 69 zelim:)

  No votes yet.
  Please wait...
 • NoMercy says:

  a za 300g Milko bi mu pa še dve bejbi pripeljala 🙂
  da vem, kaj naj imam vedno na zalogi 😛

  No votes yet.
  Please wait...
 • sinead says:

  hehe Kaja 😀
  ampak zgodbica je pa lušma 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Pri meni je pa ravno obratno: jaz bi za dober BJ celo pojedla celo čokolado 😛

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *