Jebač

Dvigne se mi vsakič, ko mi kdo reče, da sem jebač in me vpraša kje snamem vse te babe.

Dvigne se mi želodec, obenem pa pritisk, saj ima zame ‘jebač’ slabšalen prizvok.
Zelo slabšalen. Pa ne le prizvok, temveč kar zven!
Sem nekaj teh samooklicanih svedrov srečal, jih na kratko spoznal in prav gotovo jim nisem v ničemer podoben.

Nisem plenilec, ki bi oprezal za naivnimi tepkami, ki verjamejo vsemu, kar jim ti zapeljivci natvezijo, da jim zlezejo v hlačke, jih pofukajo v najslabšem pomenu te besede, torej vtaknejo tiča vanje in se izpraznijo v kondom ali pa jim končajo na hrbet ali trebuh ter si o njih mislijo da so kurbice in prasice, ter jim namesto nečesa lepega poklonijo občutek manjvrednosti in cenenosti.

Nikoli nisem nobeni leporečil le zato, ker sem jo hotel nabrisati.
Tudi sicer ne dajem komplimentov kar vsevprek. Povem tako kot vidim.

Da je lepa, da je sexy, da ima prekrasne modre/zelene/rjave oči, da je njena muca najslajša pičkica, kar sem jih kdaj okusil, da obožujem njene gležnje/okroglo bohotno rit/ njene dolge sloke noge /luknjico v licu, da ima najbolj polne ustnice, ki sem jih kdaj ppoljubljal, da ima najlepše joške je bilo mišljeno resno!
Tako sem tisti trenutek čutil! Če sem dal kompliment, je bil izrečen kot dejstvo.

Nobene od žensk, ki sem jo omenil v kaki od zgodb nisem nekje ‘snel’, se pofukal z njo za prvim grmom, nevedoč njenega imena.
Za sleherno vem kako ji je ime, vem kje je domovala, vem o čem sva se pogovarjala. Morda so spremenile poglede na svet, priimke in naslove, a poteze njihovih obrazov, lepotne pike in njihove male značilnosti so vse še vedno tam kjer so bile in najljubše znamenje ali podrobnost, ki me je očarala, bi našel na vsaki od njih še danes. Prav vseh ‘svojih’ žensk se spomnim.

MORAŠ PREBRATI  Nova igračka 2. del

Vseh, a veš?

V zgodbah, čeprav morda deluje, da je v vsaki druga’ baba’, dejansko opisujem sex z manj kot desetimi deklinami, s tistimi iz fantazijskih zgodb vred.
Fantazijske akterke so mi nek določen trenutek burile domišljijo in moral sem napisati kako si predstavljam seks z njimi. No, nisem ‘moral’, a vseeno sem.

Ostale ženske pa so mi v nekem obdobju mojega življenja pomenile več kot kdorkoli in bi bil zanje pripravljen storiti malodane vse.
Ljubil sem vsak delček njihovega telesa, jim pisal pesmi in jih oboževal.
Bil sem njihov ljubimec, prijatelj, fant, partner, zaupnik. Dajal sem jim ljubezen, pozornost, oporo, strast. Sebe.

Spomnim se dvorjenj in prepirov. Spomnim se smeha in solz. Spomnim se ljubkovalnih nazivov, ki sem jim jih nadel in njihovih žarečih učk, ko sem jim ga hudomušno šepetal. Spomnim se metuljčkov v trebuhu. Spomnim se potnih dlani, preden sem zbral pogum za poljub.
Spomnim se, kam sva šla skupaj, kje sva bila in kje sem jo prvič videl/ jo prvič poljubil/ ji prvič razklenil nogi …
Spomnim se kolikokrat sem požrl svoj ponos, poteptal lasten ego, se ponižal in klečeplazil. Zavoljo ljubezni. Jebeš ponos!

Spomnim se, kako se je smejala mojim šalam, mojim norim domislicam in dovtipom. Kako sem jo spravljal v smeh, v jok, v obup in ob živce.
Spomnim se, kako je pobirati koščke svojega razbitega srca, vsakič ko ti ga kakšna zlomi.
Vsaka je nevede odnesla delček s seboj …

Spomnim se, kako so izrekale moje ime.
Vsaka s svojim tonom, s svojo variacijo in izpeljanko le tega. Isto ime ista ženska lahko izreče na desetine načinov.
Ko te poljubi, ko ji prihaja, ko je jezna nate, ko te prosi da jo spremiš do stranišča, ko ti izpove ljubezen, kadar hoče, da z nečim prenehaš in kadar te roti, da nikar ne odnehaj. Ko ti pove, da je vajine epizode konec.
Kako ga izreče moja zadnja ljubezen slišim še zdaj. V glavi …

MORAŠ PREBRATI  Galerija: S&M

V zgodbah, ki sem jih spisal ne opevam svojih domnevnih fukaških sposobnosti, ne opisujem debeline svojega kurca, ali pa napetih bicepsov, medtem ko jo držim za lase/boke in ji ga vdevam po pasje, temveč se skušam posvečati dogajanju, občutkom in temu, da bi z opisom njenih atributov, sebi čim bolj živo pričaral spomin na to lepo izkušnjo, vam pa povzročil prijetno ščemenje.

Preden zbledijo, preden odmrejo, preden preidejo v pozabo in v nepovrat, od koder jih ne bom nikoli več zvabil, jih zapišem kot opomin, da je v življenju kljub tegobam nebroj lepih trenutkov.

/Stari zašel si!/

Aha …
torej …
Nisem jebač!

Nisem slinast, sprijen starec, ki se obregne ob vsak par jošk, ki mu pridejo naproti.
Nisem pohoten pokvarjen poslovnež, ki si omisli lepotno tekmovanje, kjer podelijo nek naziv in si s tem zagotovi, da se mu mladenke nasmihajo v bebast zagorel obraz, tiste najbolj lente željne pa mu nemara pocuzajo še tiča.
Nisem nesamozavesten, nemoralen, nespoštljiv nebodigatreba, ki bi si kupoval naklonjenost z darili, potem pa nesrečnico zavrgel kot predrto lutko za fuk.
Nimam ne dragega, ne športnega, ne prestižnega avtomobila, ki bi mi služil kot limanice za pleh pičke.
Ne postopam po lokalih nad mestom, pod mestom ali pa na obrobju mesta, kjer zakompleksane in zmedene mačkice išejo ‘daddy-ja’.
Ne sončim umetnih belih zob po la plažah, cirkusih in študentskih kleteh, kjer bi lahko čez ramo zadegal najbolj pijano prsato prasičko s periferije.
Ne prodajam bučk, ne sadim rožic, ne zidam gradov v oblakih, ne snemam zvezd z neba, ne obljubljam nebeških užitkov. Ne pleteničim in ne plahtam.

MORAŠ PREBRATI  Sladka mala

Nerad se ponavljam, a bom vseeno zapisal isto kot sem zapisal v enem svojih prvih komentarjev, pod prispevkom ‘Odgovor bralcu’ naše Maycheee …

‘Nisem žrebec.
Nisem ženskar.
Nisem sveder, fukač ali lomilec ženskih src.
Sem pa strasten kadar sem sproščen, perverzen kadar čutim, da smem biti, nežen, kadar se mi zdi, da zaradi tega ne bom izpadel mevža in odkrit in iskren vedno.’

Vkolikor si mislite ravno nasprotno, sem ga nekje pošteno polomil in bi bilo bržkone najbolje, če je to moj povsem poslednji stavek na tem blogu.

BoneR

Rating: 4.8. From 59 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

22 Comments

 • adam says:

  dobro kostko, pa bodi sanjač in poet, in išči skrite svetove v

  …………….

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  Recimo, da je ta zapis dosegel več kakor sem si nadejal. Če se s tem podrl kakšen zid ali dva, s tem menda ni nič narobe.
  Zidovi nas le omejujejo.
  Si me pa … ufff … hvala. You’re to kind.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Seven of Nine says:

  To kar si pa tukaj povedal, me je pa odneslo. Čutim. V dveh minutah si zrušil zidove.
  Človek z veliko začetnico si. Moški, ki ljubi, spoštuje. To je vse. Respect.

  Vse lepo,

  7 of 9

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  Se mi zdi, da bi izpadel arogantno, če se ne odzovem …
  mačka …no, da se le da izluščiti bistvo in da ti je moja spontanost všeč, Včasih se kdo ob impulzivnosti in nepremišljenosti, čeprav je iskrena malce zdrzne in ne ve natanko kaj bi … všeč mi je da si zapredla. 😉 mrrnjaw
  brezrokavičk … no, učk vam več ne bom skušal orositi … vsaj upam. Ampak … nikoli se ne ve.
  Anonymous …jebi ga, zalutal. 😛
  Zigi … errm ok. 😉
  ADAM, guspot dohtar … ob ukazih ne odreagiram ravno najbolje. Sploh pa ni bilo nikoli vprašanje ali bom ali ne bom. 😉 Me pa zabava tisto z ‘dodano vrednostjo moje osebnosti’ … se da pisati brez tega? No, ja … ok.
  Wild, čeprav mi laskaš, vedi eno- ne potrebujete me! Ker ne dajem ‘moškega pogleda’, ampak podajam svojega, tej podvrsti homosapiensa pa nekako dvomim, da ji odpiram, karkoli.
  Ne vem, če je tu kaj globljega. Ne me ‘podonjuanjat’, lepo te prosim.
  Tega z ugrizom pa ne štekam, evo priznam.
  ZEKI … bi lahko izvedel kaj si v zadnjih letih bral? Da nekako vem, kako oceniti tale tvoj komentar. Ker za ‘vrhunsko’ je po moje potrebno pa le kaj več, kajne? 😉

  Nehajte s tem ‘hvala!’, prosiiiim!
  Če čte me raje povabite na pivo, bom bolj vesel debate kot pa nekega nesmiselnega zahvaljevanja, za nekaj kar tako ali tako rad naredim. Z veseljem celo.
  jimmy69bones@gmail.com

  No votes yet.
  Please wait...
 • ZEKI says:

  TOLE je pa en najboljših tekstov kar se sploh spomnim, da sem jih prebral v zadnjih mnogih mnogih letih… VRHUNSKO… mogoce, da se pac nekoliko tudi sam vidim v tekstu… a Zapis, Misel, Energija osebnosti… hmmmm res Vrhunsko podeljene misli….
  HVala….
  Z.

  No votes yet.
  Please wait...
 • wild says:

  Oh BoneR, že pred časom sem rekla, da mi je od tvojega pisanja toplo pri srcu (in še kje južneje), zato nima smisla dodajati kaj več. Potrebujemo te, da nam babncam daješ moški pogled na nas in svoji vrsti odpiraš oči do ‘globjih spoznanj’ umetnosti fuka 😉 Lepo je vedeti, da še obstajajo moški, ki znajo ugriznit tja kjer boli.. in paše. Hvala.

  No votes yet.
  Please wait...
 • ADAM says:

  ah, dragi Bone R, meni je beseda jebač zelo všečna, podobno kot prasica za žensko, bejbo, to samo označbe,diagnoze, da so dotične osebe iz pravega testa….sicer besede, štejejo dejanja, in tudi pri tebi kostko štejejo dejanja, zato ti ukazujem, da pišeš naprej in še naprej razveseljuješ in vlažiš, predvsem bralke in mimogrede duhovito napleteš tudi dodano vrednost tvoje osebnosti…bravo Bone R!le tako naprej!!!

  No votes yet.
  Please wait...
 • Zigi says:

  Dobro napisano!!! Brez veze da dodam še kaj.

  Piši naprej.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Anonymous says:

  Tole zmaga!
  “Aha …
  torej …
  Nisem jebač!”
  😀 😀

  No votes yet.
  Please wait...
 • brezrokavičk says:

  ooo Boner, so se mi skor učke zarosile. Kakšna iskrenost 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • mačka says:

  Sem kar zapredla ob tem prispevku… Eden boljših 🙂

  Impulzivni, spontani zapisi so najboljši in zadnji stavek je čisto na mestu, zaokroži celoto in to je to. Naj kar ostane tam, kjer je. Itak je pa bistvo vsega povedano že prej, tako da mi ni jasno, zakaj je večini ostal v spominu samo ta stavek, če je bilo pred tem napisano toliko vsega lepega.

  Jaz lahko rečem samo mijaaaaaaaaaaaav 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • mačka says:

  mijaaaaaaaav 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  O, prekleto no!
  Kaj vraga vas je pičilo, da ste prav vse to dojele kot poziv k trepljanju po rami in nagovarjanju k mojemu nadaljnemu pisanju!?
  Očitno bi moral zadevo zaključiti drugače, saj se je s tem zaključkom porazgubilo ali razvodenelo bistvo, ki sem ga hotel poudariti, kar pa vsekakor ni bilo to, da dejansko nameravam prenehati objavljati svoje prispevke, temveč ta, da kako zelo mi gre na živce ta označba …
  mnjeh …
  Kot kaže mi impulzivni spontani zapisi, brez treznega premisleka ali pa vsaj vnovičnega vpogleda na napisano, ne ležijo ravno najbolje.
  Ste za, da oni stavek zanemarimo in ga ne upoštevamo, pa podate komentar na celotno zadevo in ne le nanj, al’ ga moram dejansko zbrisat?

  Drugače pa, da ne bo izpadlo, da ste me le zjezile in bi vas najraje našeškal in ugriznil v bedra, bom rekel še tole:
  Hvala mucice, zelo ste srčkane.
  Zdaj pa dost tega afnanja …

  😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Manca says:

  BoneR, verjemi, da nas je še vedno preveč, ki nam tvoje zgodbe mokrijo hlačke in bi z veseljem preizkusile tvojo domišljijo. Še potrebujemo tvoje besede.

  No votes yet.
  Please wait...
 • simply me says:

  BoneR, ne nehat pisat!! proooooosim *puppy eyes*

  Sem pa kot vedno ugotovila že po prvih parih stavkih, da je objava tvoja. Imaš značilen slog pisanja, ki je TOP 😉 zato… You go man!! **

  No votes yet.
  Please wait...
 • Katarina says:

  Piši, kar še piši ti strastno, nežno bitje 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • Guru says:

  Prehud quote, kjer bi se mogu marsikdo najdt!
  ‘Nisem žrebec.
  Nisem ženskar.
  Nisem sveder, fukač ali lomilec ženskih src.
  Sem pa strasten kadar sem sproščen, perverzen kadar čutim, da smem biti, nežen, kadar se mi zdi, da zaradi tega ne bom izpadel mevža in odkrit in iskren vedno.’

  No votes yet.
  Please wait...
 • Elena says:

  This better not be your last word!
  Vsakič ko pridem sem upam, da bo nekaj novega od tebe.. 🙂
  P.S.: tale prispevek je drugačen, pozitivno si me presenetil. Good job 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • Just Me =) says:

  Da te ne sanjam! Čez kolena pa po riti, ker si samo drzneš pomisliti, da je to tvoj zadnji prispevek, zadnji stavek na Blogu, ker nekdo misli o tebi drugače kot misliš ti!

  Ni boljšega, ko se prebujat ob močni kavi in tvojih zgodbah…. Kave zmanjka, vtis tvoje zgodbe pa ponavadi ostane cel dan, ko ne morem nehat mislit na vse poze, kraje, občutke itd in domišljija dela od jutra do večera in sploh si ne moreš mislit kako zabavno mora biti videti, če me kdo slučajno pogleda v trenutku, ko zacepetam, stisnem noge skupaj, globoko vdihnem, si obliznem ustnico, ko grem skoz mesto, ko sem na pijači, na avtobusu, v trgovini, ker se ravno v tistem trenutku spomnim na nekaj iz katere od tvojih zgodb., pa misli ne morem pregnat… Tega mi/nam ne smeš vzeti…uuuu če ti ne bi več pisal, mi ostane samo še kava, tisti ” kaj pa s teboj je” pogledi mimoidočih, ali nasmehi, ker mislijo da se nasmiham njim, pa bi izginli….Ne, tega mi ne moreš vzet =)

  No votes yet.
  Please wait...
 • sinead says:

  Ko je nekdo sposoben sam sebe iskreno pogledat in o sebi to naglas spregovoriti si pač zasluži samo pohvalo .
  Tako da BoneR ” This is not your last word “

  No votes yet.
  Please wait...
 • galina says:

  Upam, da to res ni tvoj zadnji prispevek, rada imam tvoje besede. S Čutnim jutrom pa potrjuješ, da nisi oklicani ‘jebač’.

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  BoneR, ampak to NI tvoj zadnji stavek na blogu. Ne more bit! 🙂

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *