Fafanje za telebanke

Drage dame, dobrodošle v naših nebesih. Ne, ne. Ne vem, če ste doumele težo te prve povedi. Nebesih! Če bi se globoko zamislili, bi lahko fafanje (ali kakorkoli mu že rečete) postavili na vrh, daleč na vrh v teoriji potreb po Maslowu. Kdo rabi hrano, kdo rabi zrak, kdo rabi varnost … fafanje je potreba, ki jo moški moramo zadovoljiti. Razlikuje se od seksa, prav gotovo se znatno razlikuje od drkanja, pa naj bo Levanka, Desanka ali Jožica. Fafanje so nebesa.

S pomočjo celotnega moškega dela uredniške ekipe Bloga 69 smo sestavili nekaj dobronamernih napotkov za vas, drage gospodične in gospe, pri vašem sprevodništvu v naša nebesa.

1. Lahko začneš iz nule. Že res, da naš korenjak ni v popolni bojni opremi že na samem začetku vsakega seksa, a prav nič odveč ne bo, če ga boste do salutiranja pripeljale z vašimi ustnicami. Trajalo bo mogoče malce dlje kot z roko, bo pa zato toliko bolj strastno.

2. Obrezani in neobrezani. Saj poznate tisto Predinovo o mravlinčarjih in čeladarjih, ne? V vsakem primeru si zapomnite, da je glavica našega korenjaka najbolj občutljiva točka, ki zahteva prav posebno nego in pozornost. Naj si vaš jeziček utre pot do nje in jo razvaja.

3. Pomagaj si z roko. Seveda lahko eksperimetniras tako, da ga pustiš prosto plavati in ga loviš samo z usti (tudi to je užitek!), za najboljši učinek pa seveda ni lepšega kot prijeten prijem tam okoli jajčk ter hkratno ljubkovanje z ustnicami.

OK, men je pravkar ustal, ko tole pišem.

4. Zaželjena srednja nežnost. Vaše ustnice so same po sebi nekaj najbolj prijetnega, kar si fantje sploh želimo, zato je pri obdelavi našega korenjaka zaželjeno malce več (recimo temu) agresivnosti, kot pa pri poljubljanju. Ne bojte se, če nam bo preveč, bomo hitro povedali, v splošnem pa je tako, da fantje svojega korenjaka, ko se ga lotimo sami, kar namučimo … in podobno pričakujemo tudi od vas.

MORAŠ PREBRATI  Daj pofukaj me že

5. Ne grizi, jebemti! No, to pa res ne. Sploh pa ne v glavico. Joj, kar zaboli, ko samo pomislim. Vam se morda v trenutku naslade zdi to dobra ideja, ampak verjemite nam – ni! Boli tako, da lahko kar pospravimo igračko in gremo pogledat naslednjo nogometno tekmo Evropskega prvenstva.

6. Do grla in nazaj. Tale je ego booster. Ne gre toliko za to, da bi fantje občutili ne vam kakšno razliko, če ga punca da res globoko v grlo ali pa malo manj, gre predvsem za občutek v naši glavi. Zgornji. Občutek, da smo vam dali celega našega korenjaka tja, kamor je težko zaiti. Da vidimo, da ste popolnoma predane akciji, da čutimo kako ga požirate. Da ste naše.

7. Ližite ga. Ko smo v srednji šoli pri tehničnem pouku rezali les z žagicami je profesor rekel: “Uporabljajte celo dolžino žagice, nismo je plačali samo pol!” Isto velja tukaj. Ko je prad vami naš koranjak, tam stoji v vsem svojem sijaju. Od jajčk, pa do glavice. Tam je, da ga izkoristite v celoti. Ne zanemarite niti enega centimetra njegove visokosti.

8. Poglejte nas v oči. To je to. Verjemite. Vsakega fanta boste obnorele, če ga boste med obdelovanjem njegovega korenjaka poredno pogledale v oči. Samo to. Preprosta formula za nor užitek.

9. Ko nam pride. Ne obremenjujte se, kam nam pride. Lahko po obrazu, po trebuhu, mimo. Vse kar vas prosimo je, da se ob izlivu ne odmaknete (in slučajno pogledate še v drugo smer), kot da bi se tam doli pravkar odvijal pokol. Bodite pri stvari do konca. Vaš pogled je verjetno nekaj, na kar ste nas v prvi fazi sploh ujele, zato dajte nam ga privoščiti še ob tem vrhuncu. In ja, če pustite, da nam pride v usta, pa ste zmagale!

MORAŠ PREBRATI  Galerija: Poletna razigranost

Prav gotovo smo pozabili še kaj. Vsak komentar tukaj spodaj je več kot dobrodošel, tako s strani fantov v obliki nasvetov, kot tudi s strani deklet v obliki vprašanj, komentarjev, predlogov.

Na koncu pa še preprosto vprašanje za dekleta. (Fantje, če želite videti samo rezultate, kliknite na napis “Poglej rezultate te ankete”).

Dekleta, ga rade fafate?

Poglej rezultate te ankete

Loading ... Loading ...

 

Rating: 4.3. From 30 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

33 Comments

 • Tomi says:

  Gledanje v oci je noro… ful eroticno

  No votes yet.
  Please wait...
 • Amazonka says:

  no, tako….pravkar sem prebala tale članek….zelo simpatičen z uporabnimi nasveti….članek sem prebrala kjub temu, da mi po vsakem fafanju dragi pove kako odlično je bilo….a sem tiste sorte, ki si vedno rečem, morda pa se lahko še česa naučimo 🙂
  ja, vsekakor sem kliknila, da obožujem fafanje (se razume – nisem samska in vse te reči počnem le z njim)…fafanje pred sexom, samo fafanje, fafanje med sexom, itd… 🙂 sperma v usta, ali po obrazu …. vsekakor sem pri stvari do konca…
  če mi le pove kaj si želi in kako si želi….poskusim to izpeljat…
  bi pa z veseljem prebrala še kakšno podrobnost, ampak res podrobnost – malenkost…nevem, recimo….prstek v ritko med fafanjem….ali morda vaš prst v usta poleg vašega korenjaka….itd…kaj je vam tipom všeč… 😉 in le pogumno – nismo vse babe tak zategnjene 😉

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • jebozlot says:

  buba says:
  June 20, 2012 at 12:13 pm

  mislim da bi bil bolj potreben članek o tem da se današnji fantje naučijo kako jo polizat pošteno pa kako žensko pošteno zadovoljit…. ker današnji fantje pa sex….. no ja recimo da ne izpade lih najbolj so pa usi močni na jeziku ja heheheh gobc jih pa je …. pa fantje če se vam zdi da vam ga vaša draga ne zna dobr potegnt je to sam za vas minus kajti to dokazuje da se ne znate sploh pogovarjat o svojih užitkih ampak ste samo pogumni ko je to treba kateri nalepit na zid…. pa ne jemat tega osebnopa se zdaj vsi po vrsti razburjat…. za spolnost in to dobro spolnost sta potrrebna dva…. brez odvečnih prepametnih člankov itd.

  …………………………………………………

  Štedilnik kliče, da ga očistiš. Prav tako ti je svinjsko umazana kopalnica.

  Rating: 3.5. From 2 votes.
  Please wait...
 • Tinko says:

  Zabaven prispevek 🙂 Punce, morate pa vseeno vedet, da marsikateri moški ima še kšno svojo foro… to je vedno tako; tiste variante, da če se kao naučiš enga pofafat, znaš pofafat vse, ne štimajo.

  Se pa strinjam s tistimi, ki pravijo, da je z žensko se težko pogovarjat o spolnih užitkih – tudi jaz sem imel pogosto težave iz njih izvlečt, kaj jim RES paše – kr dostikrat punce samo kimate pa neki na pol poveste, ko pa je treba dejansko pokazat, kaj vam paše, pa je tišina – in pol smo kao tipi tisti, ki se ne ukvarjamo z vami…

  Rating: 4.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • medo says:

  PaJaDe!! to pa zato ker še očitno nisi imela nobenga pametnega ob sebi pa brez zamere. Jaz si vedno čas vzamem tudi če mi ga prvo ona pofafa. Jst grem lepo na njeno muco z jezičkom pa se grem pravo seksualno vojno tam dol dokler ji ne pride ne odneham prsti jezik vse kar mi pod roke pride. Ko to zaključim sledi še divji seks:) mmmm Šele ko to zaključim se uležem in rečem da mam dovolj.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Klemen says:

  Zanimivo, da ga vse rade fafajo ko jim ga pa ponudiš pa debelo gledajo :O

  Rating: 4.7. From 3 votes.
  Please wait...
 • NoMercy says:

  @Kaja: glej odgovor Swingi … streljaš z manevrsko municijo … skratka bull_shitash 🙁 jaz naj naredim šoping center za neko amaterko, ki niti jezika ne zna vtakniti v špranjo mojega one ??? hallo – ni čudno, da je 99,999999% žensk nezadovoljenih – kdo bi si pa za neko božanje, pljunek, … vzel čas, da vas pošteno pregoni 🙁

  Rating: 1.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • kaja says:

  NoMercy, koliko bi jih pa bilo potrebnih za en šoping center sredi puščave? Kakšni pa ne sprašuj – če so moji, so odlični. Pika.
  😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • NoMercy says:

  @swinga74: a se bova šla takole (in samo spraševala) dokler ne ugotoviva kaj je bilo preje: kura ali jajce 😛
  ali pa, da pri živih telesih doživiva propad dinozavrov 😛

  kaj dobim za grad v oblakih 🙂 (btw mail)

  No votes yet.
  Please wait...
 • swinga74 says:

  Ja…in tvoje zelje ? Ali se pac prepustiš ? In ce bo trafika,bom vedela da ti je bilo ok 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • NoMercy says:

  @Kaja & @Swinga : koliko in kakšni fafi so v ponudbi 😛

  No votes yet.
  Please wait...
 • swinga74 says:

  NoMercy…jz bi bla s trafiko sred atlantika čist zadovoljna:D

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  NoMercy, jst bi pa imela en šoping center sredi puščave 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • NoMercy says:

  za dobro fafačico ubijam, požigam … grem s švicarskim nožem v pragozd ali na sredino puščave in ji naredim šoping center 😛 😀 🙂

  Rating: 3.0. From 2 votes.
  Please wait...
 • Just Me =) says:

  Nekdo potrebuje persen =)

  Podpis pod Kajin komentar =)

  No votes yet.
  Please wait...
 • only me says:

  mmmm…tudi jaz obožujem ….da mu ga zližem ….sfafam ….zdrkam…da mu špricne v moja usta, na obraz…kamorkoli ….da se potem strastno zaliževa ….da lahko zližem vse kapljice, ki so kjerkoli….mmmm….in noben se po takem olajšanju naslade ni vrgel zraven mene in zasmrčal..ker ve da me to noro napali in je moja češplica poplavljena….kako to ve komunikacija med dvema….odprta brez tabujev ….igra se nadaljuje ker jaz tako želim ….mogoče ste pa same krive da se vam to dogaja…..pomislite v to smer ….meni je v glavnem mega …je pa res da smo različni med seboj in spet je to čar vsega skupaj …:)

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • nikz says:

  buba najprej govoriš da je minus pri nas ,da se ne znamo “kao” pogovarjat o užitkih in podobno, na začetku stavka pa poveš da smo glede takih stvari “telebani” , se pravi da se tudi ti neznaš pogovarjat o užitkih….

  in če že govorimo o užitkih, ste bolj ženske tiste k ste zadržane pa neznate povedat kaj vam sede pa kaj vam ne, vprašal te bom 1x mogoče 2x če ti sede to ali tisto, če pa boš tiho pa neki momlala pa mhm je dobro itd, pozabi da te bom prosil da mi poveš kaj ti sede….

  konec koncev pa mate možnost da spišete takšno zadevo kot smo jo mi 😉 ne pa da se razburjate pa pišete komentarje kot so :

  get a life idiot!!
  sigurn si kšn str dec k nima druzga za delat…..

  GOD.

  No votes yet.
  Please wait...
 • hopa cupa says:

  Kje je vseh teh 166 žensk k obozuje? 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • blog69.si says:

  Ta izjava mi je pa nekaj znana! 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • Strašanska says:

  samo v oci ga pogledat in mu recit….spila bi te
  pa bo precej manj dela 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • blog69.si says:

  To je to!

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Kot redna bralka bloga in tista, ki je prva z užitkom kliknila “To obožujem”, se pa prav moram oglasit. Namreč, prav prizadelo me je, ko sem brala komentarje tule spodaj. Prepričana sem, da tale blog ni poskušal solit pameti in da ni zgolj še en ‘odvečen prepameten članek’ tipa oslarij, ki jih objavljajo 24ur, Cosmo in podobna jajca…ampak simpatičen, duhovit in uporaben zapis avtorja, ki (sklepam) ni prenapihnjen wanna-be…niti str dec hehe 🙂
  Dekleta, preden skočite v zrak, si dajte malo prebrat ostale zapise tukaj na blog69, daleč od neumnosti so. Saj ni treba vsega vzet smrtno resno in osebno in delat babjo dramo iz tega… Pa kak nasvet vedno prav pride, zakaj ne 🙂
  Tudi meni, ki sem (ponosna :-)) obkljukala vseh devet točk…če nič druzga, mi je pa navlažilo muco, ko sem si teh devet točk ob branju še vizualizirala… 😛

  Rating: 2.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • xxx says:

  @blog69.si …si imel v mislih mogoče tole?
  http://blog69.si/fantje/okus-moje-sperme/

  No votes yet.
  Please wait...
 • noone says:

  Miška, ko mu pride v usta, ga mej čim globlje notr, pa požiraj. Tako jaz ponavadi delam, njemu paše očutek, da ga še kar sesam, jaz pa ne rabim preveč trpet (ker včasih se tudi meni kar obrne..).

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • PaJaDe!! says:

  BUBA–> svaka čast na napisano!!! edin pametn odstavk v celem blogu!! Pa to ni res… dedce dones lih da ne dobiš z navodili za uporabo. Nevem, pol se boste pa fantje mogl med sabo zrihtat,če smo že punce tok slabe, pa nevemo kaj vam paše. po pravici povedano je pa tko – vedno je poudark samo na fantih, pa kako to, kako ono…ko mu pride je pa itak fertik za oba, pa če si bla lih pred temu da ti pride alpa ne, se lahko pod nosom obrišeš ker se usak po tem samo zravn uleže ko krava pa pika… kaj pa me??? roko na srce, najbolši seks kar sem ga doživela je bil še vedno s punco, pa rečte kar hočete, mislm da to največ pove!

  No votes yet.
  Please wait...
 • miška says:

  pustit v usta?nevem men je tok tok gadn okus

  No votes yet.
  Please wait...
  • blog69.si says:

   Se mi zdi, da se veliko fantov nekako zaveda tega. Je pa naš BoneR napisal hud prispvek na to temo, ampak glej ga zlomka, ko se ne spomnim naslova. BoneR, help!

   No votes yet.
   Please wait...
 • erocne says:

  @case
  Definitivno.

  No votes yet.
  Please wait...
 • buba says:

  mislim da bi bil bolj potreben članek o tem da se današnji fantje naučijo kako jo polizat pošteno pa kako žensko pošteno zadovoljit…. ker današnji fantje pa sex….. no ja recimo da ne izpade lih najbolj so pa usi močni na jeziku ja heheheh gobc jih pa je …. pa fantje če se vam zdi da vam ga vaša draga ne zna dobr potegnt je to sam za vas minus kajti to dokazuje da se ne znate sploh pogovarjat o svojih užitkih ampak ste samo pogumni ko je to treba kateri nalepit na zid…. pa ne jemat tega osebnopa se zdaj vsi po vrsti razburjat…. za spolnost in to dobro spolnost sta potrrebna dva…. brez odvečnih prepametnih člankov itd.

  No votes yet.
  Please wait...
 • nekdo says:

  a je kkšna za da vse to se enkrt sprobamo 🙂 ?

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • Anonymous says:

  get a life idiot!!
  sigurn si kšn str dec k nima druzga za delat…..

  No votes yet.
  Please wait...
 • v says:

  Super napisano!
  @case: word
  kar se grižnje tiče … U can’t hurt me 😛

  No votes yet.
  Please wait...
 • case says:

  Super! Mogoče bi dodala samo to, da če pustiš v usta, ga na koncu pošteno posesaj. Po mojih izkušnjah moški to obožujejo. 😉

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *