Dvojna merila? Moja merila.

Ob prebiranju vpisa Dvojna merila sem začutila, da potrebuje žensko dopolnilo.

Ljubim svojega fanta. Neskončno. Če s kom, bi si z njim predstavljala prihodnost, deliva si vse, kar je pomembno za izpopolnjujoče skupno življenje od danes pa do časov, ko naju bodo za praznike obiskovali vnuki. In prepričana sem, da te moje ljubezni ne more ogroziti noben drug moški. Da so stvari, ki mi jih ponuja moj moški, drugačne od vsega, kar mi lahko ponudijo plenilci za omejen čas. In da je seks nekaj povsem drugega od ljubezni.

Po drugi strani pa moram priznati, da se malo zaljubim v vsakega moškega, s katerim se fizično zbližam. Zaljubim se v njegov s feromoni nabit vonj, zaljubim v dotik, zaljubim v način, kako me ugrizne v vrat ali zgrabi za rit, zaljubim v pogled, ki govori, hočem te, tu in zdaj. Zaljubim v igro mačke in miši, zaljubim v to, kako si oči plenilca brezkompromisno izberejo tarčo in kako se pretvarjam, da sem nič hudega sluteče nedolžno bitjece, ki se ne more izmakniti svoji usodi. Zaljubim v občutek, da oba veva, da se to ne sme, zaljubim v to, da se upiram in popuščam, se upiram in popuščam, ko njegove roke najdejo pot v moje hlače, se upiram in popuščam, ko moje roke izgubijo kontakt z zavestno kontrolo in moje ustnice obljubljajo, ko drsijo po njegovem trebuhu. Zaljubim se v njegov motni pogled, ko dvignem glavo iznad njegovega kurca, zaljubim v občutek, da je popolnoma v mojih rokah. Dobesedno, hehe.

A zaljubiti se ni isto kot ljubiti.

In ko se oblačim in se v meglenem jutru vračam domov, vem, kam sodim. Vem, kam se vračam. In kje leži moja ljubezen. Zaljubljenost pa se ohladi na hladnem zraku in izpuhti s tem, ko izgine poorgazmična vročica z mojih lic.

MORAŠ PREBRATI  Galerija: Sexy lingerie

Nek psiholog je nekoč rekel, da je edini razlog, da zaljubljenost ni definirana kot norost, ta, da je tako razširjena. In da tako hitro mine. Pa še prijetna je.

 

Rating: 2.9. From 4 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

7 Comments

 • NoMercy says:

  ljubiti, čutiti, pripadnost, zaljubljenost je … bull_shitt 🙂
  moj predlog za močno, čvrsto zvezo: vsak naj vzame kredit in kupita vsak svoje stanovanje – sosednja stanovanja. Vedno gre lahko vsak na svoje. Nihče ni odvisen od drugega 🙂
  Ker pa bosta odplačevala kredite bosta zelo racionalna kam in zakaj gre kdo ven, koliko večerij bo kdo častil tretjim osebam, da dobi navaden fuk … če zdržita skupaj in se vama še kdaj oglasijo metuljčki v želodcih bosta par — sicer sta samo muha enodnevnica in trot 🙂

  jep – življenje je sprejemanje in IZVAJANJE!! racionalnih odločitev v okviru prihodkov 😛

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  OK, pol leta je mimo, ampak bolje, da pridem malo kasneje kot nikoli 🙂
  Dobro, da je adam tole komentiral danes, sem takrat očitno spregledala…
  Tako je, Kaja s facebooka tukaj – vam na uslugo 😛

  No votes yet.
  Please wait...
 • adam says:

  ja, tole je dobro definirano, lepo je, da je to napisala ženska, pa pomislite, da ste v zvezi dvajset let in nikoli ne poližete več novega cveta?????????????

  No votes yet.
  Please wait...
 • nemo says:

  Znala bi bit, saj je tam ni več, nekje se pa mora oglasit 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • nik says:

  znala bi bit ja 😀

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Pod tole se pa podpišem. Ne samo enkrat, tisočkrat če je treba 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
  • blog69.si says:

   A si ti Kaja s facebooka? http://blog69.si/pohota/kaja-s-facebooka/ 🙂

   No votes yet.
   Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *