“Dajva tako, kot v porničih!”

Marsikatera punca se bo strinjala, da bi blo včasih boljše, če bi porniče prepovedali. Pa ne zato, ker prikazujejo sex, velke tiče, poprav ljene pičkice in umetne joške, temveč zgolj in samo zato, ker velikokrat samo poneumljajo tipe. Začnimo že s tem, da se predigra dostikrat začne z drgnjenjem pičkice, ki traja natanko 5 sekund, preden ti že odpne hlače in tlači prste povsod, kot da bi iskal še 3. luknjo. Aja, moraš poslint? Čudno, da še ni mokra, pa tok si se trudu ane?;)

Ok, mogoče ti pri tej fazi uspe fanta zadržat še kakšno minutko in si na pravi poti, pa se hitr situacija spet približa poceni porniču, kjer gre za samo nabijanje, brez ritma, brez strasti.

Jaz? Jaz imam rada, da me tip prime od ozadaj, in mi ga grobo potisne noter, celega. Obožujem občutek rahle bolečine in prste ki mi hkrati dražijo ščegetavček, a kaj ko lahko ta moment hitro pokvari tisti tlesk po riti, ki pride na vrsto kmalu za tem. Prav tak, kot ga vidiš v porniču. Brez užitka, nič po feelingu, ampak to pač more bit, ker je njega očitno zrajcal, ko je gledal po tv-ju. Meni sede, lahko mi rečeš prasica, lahko me udariš po riti, ampak delaj to s feelingom, ko ti bo zapasalo, ko me boš fukal, ne samo zato, ker me porivaš od zadaj in me moraš potem užgat po riti. Naj ti bojo okolje, užitek in punca navdih za vsak prijem, besedo, pozo. Spremljaj moje vzdihe, moj pogled, tako kot to jaz počnem, ko ti ga vlečem in zrem naravnost gor v tvoje oči.

MORAŠ PREBRATI  Danes bi ga imela pa v riti!

Nič nimam proti porničem, tudi jaz sem jih kdaj pogledala, je pa to še vedno film in nastopajočim se ne reče kar tako »igralci«. Vsi tisti zaigrani orgazmi so bili nekoč trdo delo pred ogledalom, jaz pa ga hočem doživet. S tabo. Večkrat.

In če bi se morali že kaj naučit iz porničev, je to, da tam igralec nikoli ne vpraša: Ej kero pozo bi pa zdej? – Pizda, a si dec? Prim me, vrži me na posteljo, če mi ne bo sedlo po tvoje, bom že nardila tko, da bo pasalo tudi meni. Nas zrajca že samo to, če se znaš obnašat kot taprav dec. Ne rabiš met six-packa in umetno nabitih rok, ampak bodi moški in imej kontolo nad situacijo. Verjemi, ne bo ti žal. Naslednjič bom na vrsti jaz in obljubim, da bom lepo poskrbela zate.

Vam je všeč, da na Blogu 69 ne ponujamo porno video vsebin?

Poglej rezultate te ankete

Loading ... Loading ...
Rating: 4.6. From 26 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

10 Comments

 • simple says:

  Dobro povedano. Drugače se strinjam s postom, razen z zadnjim delom. Mogoče vam uspeva, da se brez kakršnekoli komunikacije uspete dogovoriti za pozo, ki v tistem trenutku ustreza obema. Dostikrat se to tudi da, včasih pa ne škodi malce pogovora in skupna izbira poze. Ni potrebno prav “Ej kero pozo bi pa zdej?”, lahko se dogovorita za pozo na veliko bolj zapeljiv, igriv ali kakršen način si pač želita.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Just Me =) says:

  Marsiaktera? No ja mogoče, ampak jaz zagotovo ne. Porniči ne poneumljajo tipčkov, no vsaj pravih dedcev ne. Tapravi se zavedajo, da je vse v porničih od začetka ko konca zaigrano in na porniče gledajo le, kot neke vrste stimulacijo, popestritev… Tipe, ki pa kot praviš ti, porniči poneumljajo … Ti so pa najbrž neizkušeni in se učijo sexa preko porničev…. Zakaj bi potem po tvoje pač kar mogoče morali ukinit porniče… Niso krivi porniči, pač pa napačna izbira tipa :))

  Kar se pa tiče položajev…Hmmmm no punce tudi same lahko fanta vržete po postelji in si ga vzamete v pozi ki si jo tisti trenutek želite…. A mora pri vas res vse narediti moški? Če vas pa še vpraša po pozi, ker vam želi mogoče izpolnit kakšno željo vas pa še to moti…… hjooo In če vas ne bi vprašal? No potem bi pa bilo tudi to narobe, ker ga ne zanima kaj želite ve…. :))

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
  • blog69.si says:

   Bravo! 🙂

   No votes yet.
   Please wait...
 • any says:

  Točno tako je. Se podpišem pod to !

  No votes yet.
  Please wait...
 • Eva says:

  1a 🙂

  No votes yet.
  Please wait...
 • neznani2011 says:

  bravo!!! 10x se podpišm pod tale post!!

  No votes yet.
  Please wait...
 • girlygirl says:

  Fajn post. Res ratam jezna, ko me tip vpraša katero pozo bi. Just do something.

  No votes yet.
  Please wait...
 • cor says:

  Ej kiro pozo bi pa zdej?- me kr mine do vsega.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Timoti says:

  lepo povedano in čist po občutku…

  No votes yet.
  Please wait...
 • kaja says:

  Aleluja, draga moja! Podpišem! 😉

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *