Razočarana

V uredništvo je prispel zapis bralke, ki je, kakor je razvidno že iz samega naslova – razočarana.
Se njenemu mnenju pridružujete?
Imate kaj dodati?
Bi radi povedali svoje mnenje?
Dali kak napotek?
Imate kak predlog? Grajo?
Kakšna so vaša razmišljanja?
Česa bi si želeli več?

Hvala tako gospodični TheOne, kot tudi vsem ostalim, ki boste pripisali komentar in nam s tem nakazali smer, v katero bi si želeli, da se blog69 razvija.

Blog spremljam že od vsega začetka in sem bila navdušena nad njim in sem ga obiskovala vsak dan. Komaj sem čakala na kakšno novo zgodbico, sploh od mojih priljubljenih avtorjev. Bilo je nekaj novega. Top zgodbice, top fotke, top avtorji. Bilo je veliko zanimanja in veliko obiskov. A stvar je šla počasi navzdol, ko ste uvedli, da lahko vsak objavi svojo zgodbo. Ok, na začetku je bilo še fino. Vsaka zgodba je bila opremljena s skliko PRISPEVEK BRALCA. Tako pač nisi zameril, če ni bilo na nivju, ki si ga bil vajen. Ponavadi sem te objave kar preskočila, nisem jih brala.

Z blogom je šlo vedno bolj navzdol in sedaj je stanje takšno kakeršno je. Moji najljubši avtorji so prenehali s pisanjem. Vedno več je tujih avtorjev oz. bralcev, ki niti približno niso na nivoju prejšnih avtorjev. Zgodbe so grozne. In slikice… Omg… A lahko zdej vsak objavi svojo privatno slikico, vsak amater, tudi če ni estetska in jo preprosto odobrite??? Grozno.

Sedaj pa še največja stvar, ki me najbolj moti. REKLAME. Zakaj ste uvedli reklame? A niste rekli, da reklam ne bo? Razumem, da bi vsi radi nekaj zaslužili. Vendar je bil ta blog top ravno zaradi tega, ker so avtorji bili pripravljeni napisati svoje izkzšnje. Svoje zgodbice deliti z nami. Sedaj se mi zdi, da pač se piše, samo da so objave.

MORAŠ PREBRATI  Prednaročila in promocija Blog69

Da sedaj pridem do zaključka. Zelo, zelo, zelo sem razočarana nad blogom. Letos sem ga prvič obiskala in videla, da je stanje porezno, zato sem se odločila, da napišem to. Popravite blog, spravite ga spet na nivo, ki je prej bil, če ne bo čedalje manj bralcev in ostali bodo samo še tisti, ki potrebujejo neko spodbudo, da si ga zdrkajo. Tisti, ki ne cenijo dobre zgodbe. Ki jim je vseeno za razne slovnične napake. In tui ti bodo počasi odhajali… DRUGAM.

TheOne

Rating: 4.2. From 27 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

22 Comments

 • Palčica says:

  Žalostno…sem mislila, da se zna razviti konstruktivna in argumentirana debata glede bloga, ki naj bi jo začela dotična TheOne. Res škoda, da se skozi njene besede bere kako zelo je zafrustrirana in predvsem zagrenjena.

  S tem komentarjem, ki ga je TheOne napisala : “Pač potrebujete neko potrditev kak ste dobri, da lahko še naprej živite v tej iluziji. Se raje ukvarjate z drugimi, ker ste užaljeni, ko nekdo reče in pove kaj si misli, da enostavno sam blog ni več dober. Seveda dragi ********, ti si itak najboljši. Iam out.” sem zaključila, da je škoda karkoli še sploh komentirat. Bljak. In da se spravi na tako zelo nizkoten način, da objavi ime in priimek nekoga iz čiste užaljenosti in zlobe.

  Če bi res pisala zgodbice, v kar seveda dvomim, bi vedela, kako težko je biti tako kvaliteten pisec, da te bralci dejansko pohvalijo. Večina kar nekaj svojega prostega časa porabi za to, da z nami deli svoje misli in jih vrže na virtualni papir. Ker nekatere pisce poznam tudi osebno, vem kako je s tem v resnici. Tudi sama sem na svoji koži izkusila, kako je, ko ti enostavno zmanjka prave inspiracije in te vsi povprek sprašujejo kdaj bo spet kaj novega. Tako da kapo dol vsem, ki pišejo in se trudijo, da nam polepšajo vsakdan.

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  Kaj takega! :O
  Da bom kadarkoli primoran poseči v komentar nekoga, ker bi le ta vseboval moje pravo ime in ga nadomestiti z zvezdicami, pa res nisem nikoli niti pomislil. Nizkotno.
  Kaj šele v komentar nekoga,ki niti svojega vzdevka pod objavljenimi zgodbami s katerimi je oplemenitil blog, ne izda. 🙁
  Iz debate o kakovosti bloga in prispevkov smo prišli do tega kaki bedniki smo pišoči in kako polno življenje živi Razočarana.
  To, da je nad vsemi je bilo moč sklepati že iz podpisa, ki ga je TheOne izbrala, da bom(o) takole ozmerjani pa res nisem pričakoval.

  And yes … you are out. 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • MoodyBlues says:

  Med vso akcijo poskusi še odrasti,m? Bi šlo?
  S tem zadnjim komentarjem si pa res dokazala, na kako višjem nivoju si od vseh nas bednikov, ki se udejstvujemo na tem blogu, ker nimamo življenj.
  Na prekleto oseben nivo si se spustila, sploh za nekoga, ki živi oh in sploh polno življenje in ga kot takega ne bi smelo ganiti, kaj napišejo eni bedni reveži na enem brezveznem blogu.

  No votes yet.
  Please wait...
 • TheOne says:

  Drugače pa ne bom več kaj pisala. Živim življenje, imam polno akcije in ne spadam mad tiste, ki morete tle gor pisat in se delat kak se dobri, ko v živo ne dobite nič. Pač potrebujete neko potrditev kak ste dobri, da lahko še naprej živite v tej iluziji. Se raje ukvarjate z drugimi, ker ste užaljeni, ko nekdo reče in pove kaj si misli, da enostavno sam blog ni več dober. Seveda dragi ********, ti si itak najboljši. Iam out.

  Rating: 3.0. From 2 votes.
  Please wait...
 • TheOne says:

  Nisem Ela. Niso vsi moji prispevki podpisani. 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • BoneR says:

  Srčno upam, da se MoodyBlues moti, da je njeno predvidevanje napačno ter, da za TheOne ne tiči Ela, ker potem tale argument o kakovosti zgodb, v že tako luknjasto tezo o slabih zgodbah, dobi še dodatno luknjo skozi katero pade cel tisti tip z majhnim kurcem, ki jo je petkrat nabrisal in vsakič slabo in ne le njegov mikro kurčič, kajti nekdo, ki piše tako preklemansko slabo in ga hvalijo zgolj njegovi prijatelji in prijateljice, bi moral presneto dobro premisliti preden se spusti v kritiko trenutno pišočih avtorjev.
  Se še prekleto dobro spominjam debate na fb strani bloga, kjer je bila neka njena zgodba deležna precej kritik, v bran pa sta ji stopila frendica in fukač.
  Če za TheOne ni Ela, temveč nekdo drug, ne vem čemu ne pove(š) s katerim(i) vzdevkom/ki si pisala prej in čemu nam ne namigneš katere so te sila kvalitetne zgodbe, da si jih poiščemo v arhivu in rečemo vau.
  Smo imeli enega takega ‘no mercy’ kritika že na blogu pa se je izkazalo, da so njegove pisarije porazne.
  Če pa kaj spišeš pa le pošlji. 😉 Bomo objavili četudi nas vse zasenčiš. 😀

  No votes yet.
  Please wait...
 • MoodyBlues says:

  Več kot 10 zgodbic tu gor ima samo Ela in niti ena ni na nivoju. Nikoli ne bom pozabila tistega: ”Odvrgel je ogorek, ga prijel in mi ga vtaknil v pičko.” O.o
  Ta je samo ena izmed nebuloz, premnogih.

  No votes yet.
  Please wait...
 • TheOne says:

  @Boner
  Ah, Boner… Sem pisala zgodbice, pravzaprav jih je več kot 10 mojih tu gor. Napisala veliko komentarjev, dajala dobre ocene, dajala slabe ocene, pohvalila dobre prispevke, itd. Če sem se drugače podpisala, še ne pomeni, da nikoli nisem kaj komentirala / napisala. Sama sem dosti priprevala k blogu na začetku. Delala reklamo zanj, da je pridobil še več navdušenih bralcev. Ampak ko je šel Mic oz. ko je prodal blog, se mi zdi, da ni več to to in sem enostavno prenehala s pisanjem. Veliko jih je prenehalo s pisanjem. In Boner, kapo dol, da še vztrajaš.

  Meni še zdaj pišejo, da naj objavim še kaj, samo ne bom. Mogoče potem, ko bom videla, da se je začel blog spreminjat na bolje. Da bo kot je bilo na začetku.

  @sinead
  Sploh ne vem, a se splača komentirat… Jaz vsak dan dobim tiča in dobim točno tistega, ki si ga želim in ki ga potrebujem… Toliko o tem…

  Vidim pa, da se jih kar nekaj strinja z mano in da nisem sama s tem mnenjem. Želala sem samo napisati svoje mnenje, kako jaz vidim stvari, kako jih jaz doživljam. Vsekakor vsaka kritika, mnenje šteje. Tudi jaz sem jih na začetku nekaj dobila in sem se izboljšala. Izboljšala svoje pisanje, izboljšala svoje prispevke. In ta moj prispevek je samo želja, da moja kritika vsaj malo prileti na plodna tla in da se bo mogoče le kaj izboljšalo. Korak za korakom… In mogoče bo blog še boljši!

  Kar se tiče pa reklam. To je blog. Vsak piše prostovoljno, ne da bi se s tem kaj zaslužil. Piše zaradi sebe, ker želi deliti svoje izkušnje. Želi videti, če je še kdo podoben njemu in ima rad iste stvari. Piše, ker mogoče drugemu ne more povedat, ker ve, da bo prišlo nerazumevanje, grde pripombe in obsojanje.

  Stroški, ki nastanejo z blogom, se dajo pokriti z zasluškom, ki pridejo od majčk oz. reklamnega materiala. Plus tega, vsak rad kdaj donira kakšen €, če se mu zdi, da je vredno. Kajne?

  No votes yet.
  Please wait...
 • sinead says:

  No ja, vsaka kritika je dobra pravijo. Vendar meni, ta dotična kritika deluje, kot odgovor, nekega užaljenega dekliča, ki bodisi ni dobilo tistega kurca, katerega si je želela,ali pa ga sploh ni dobila.
  Sama blog prebiram,skoraj od samega začetka in mi niti pod razno ni prišlo na misel, da se je karkoli poslabšalo. Celo mislim, da je več soustvarjalcev. Kako kdo piše je res njegova stvar, mislim da urednik že ve a naj objavi ali ne . Spomnim se enega “strica” ki je vseskozi nergal na vsako objavljeno stvar, sebe pa imel za hmmm skorajda za profesionalnega pisatelja, pa je uredništvo objavilo nekaj njegovih del…komentarji so povedali vse in ga ni več. Pa kar nekaj takih “cvetk” je bilo.
  Sama, sem tukaj objavila 4 zgodbice, prva je bila poraz, so me komentatorji skoraj pojedli, tako slovnično kot tudi vsebinsko, ampak takrat se mi je točno taka dopadla in nisem poslušala BoneR-ja, ko mi je že po mailu skorajda navil ušesa 😀 Pa sem poizkusila ponovno, z upoštevanjem kritik od prvič. Bilo je kar ok 🙂 Res pa je, da nismo vsi dobri pisci in podajalci besed, pa se vseeno opogumimo in delimo z vsemi obiskovalci bloga, kakšno našo prigodo ali pač samo domišljijo in to šteje se mi zdi. Kritike, so vedno dobrodošle in iz njih izluščimo bistvo, če le ego ni prevelik. Drži pa tudi, da nam vsak stil in vsebina tudi ni všeč. Zato menim, da bi se jih moralo opogumiti še več in pisati.

  Tako da blog69 še vedno ste top in le tako naprej

  Rating: 4.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • BoneR says:

  To, da se oglašam šele zdaj, nikakor ni zaradi tega, ker bi mi za vaša mnenja opletal bingeljc ali pa ker bi mi bilo eno figo mar, kaj imate bralci in ostali soustvarjalci povedati o Blog69, temveč zato, ker nisem hotel z ničemer in na nikakršen način vplivati ali pa sugerirati kaj naj bi si mislili.
  Še pri sestavi ‘predgovora’ v zgoraj objavljeno pismo, o objavi katerega nisem imel niti najmanjšega pomisleka in sem pri objavi celo vztrajal, sem se kar potrudil biti čimbolj objektiven, saj sem opazil, da vas mnogo blog nekako enači z menoj.
  BoneR ni Blog69!
  Drži, da sem od tiste prvotne trojice ostal le še jaz, vendar je moja vloga ostala dokaj enaka. Pišem! Tako kot sem to počel poprej in bom bržda počel še naprej, sem ter tja sestavil kako galerijo, malenkostno uredil kak tekst in podal kako mnenje.
  Blog69 je več. Je neko pribežališče ljudi, ki cenimo erotično pisanje, ki vidimo v fuku kaj več kot le vtikanje, ki nam morda uspe v zgodbo vplesti še kaj več kot golo nabijanje.

  Sam sem prepričan, da je vsebina bloga dobra!
  Da se z avtorji kot so MoodyBlues, GrayWolf,anan, midori, 7of9, trenutno nekolikanj neaktivna Pušlc in Nemo in še kdo, lahko le pohvalimo.

  Koga pogreša TheOne in kateri so tisti kakovostni avtorji – ne vem.
  Vem pa, da sem bil sprva ob branju pisma tudi jaz razočaran.
  ‘Nekdo, ki je domnevno redno vsakodnevno spremljal blog, ni do sedaj napisal niti enega samega komentarja, niti pod prispevkom svojih priljubljenih avtorjev, sedaj pa se je odločil napisati pismo v katerem nas graja, češ da kako smo šli v kurac!?
  Cockslap bitch!’

  Potem pa sem si mislil, saj to pa le ni tako slabo, da nas nekdo pošteno skurca, četudi je letos prvič šele aprila prišel počekirat blog in ugotovil, da smo se poslabšali. To je lahko le izhodišče za popraviti stvari, ki morda ne štimajo in z objavo spodbosti še ostale k temu, da navržejo kako trpko.

  Če lahko sklepam iz ocen, ki jih podate pod prispevki, je res poraznih zgolj nekaj objav. Točno vem katere so. Sem vedel, še preden je bilo objavljeno.

  Toda, če bi vmes ne bilo kake slabe objave … bi znali ceniti tiste dobre?

  Nekateri se tako radi spotaknejo ob njim nevšečne prispevke ali pak galerije, da se užaljeno odstranijo z bloga, s prenekaterim klicajem preveč in premnogo pikicami med stavki, potem pa se vrnejo ob prvi graji z istimi razpoznavnimi značilnostmi, pod drugim vzdevkom in povedo, da je dotični že vedel, čemu ga ni več ………

  Kar nekaj se vas vrača, bere, spremlja, žal pa ne poda komentarja …

  Vse vaše predloge, želje in namige bomo poskušali upoštevati.
  Z novim lastnikom bloga – ki mimogrede nisem jaz – bova delala na tem, da pade tudi kako pismo pohvale. 😀 LOL
  Saj vemo kako gre hvala slovenskemu življu težko iz ust, kajne? 😉

  Imam pa tudi sam eno priprošnjo. Ustrezite mi.
  Pogrešam več komentarjev. Vem da blog bere več ljudi, kot jih dejansko komentira. Izberite si vzdevek, vztrajajte pri njem ali pa ga menjajte, odločitev je vaša.
  Še izbira spola vam je prepuščena.
  adam/eva je kar oboje. 😛

  Več ko bo komentarjev, več ko bo odziva, bolj živ bo blog. Več bo ‘dogajalo’. Zadeve se bo lahko urejalo sproti. Avtorji bodo vedeli, da so brani.
  En komentar – vsaj meni – odtehta tisto desetko. S komentiranjem ne zgubite ničesar. Anonimnost je zagotovljena. Nihče ne bo vedel, da ste pacek/packa, ki bere zgodbe na Blog69.

  Je pa težko ugoditi vsem.
  Celo najslabše zgodbe so imele pohvalne komentarje.
  Najboljše zgodbe so ostale brez komentarja.
  Zato ste bralci in bralke s svojimi komentarji, izražanji mnenj, pohval in graj ključen element.

  Če mi ima kdo kaj reči pa mi lahko piše na jimmy69bones@gmail.com

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • blog69.si says:

  Zahvala vsem avtorjem, ki trenutno objavljajo in se trudijo, da Blog69 živi še naprej. Reklame so vir sredstev za promocijo, vzdrževanje, nagrajevanje, razvijanje, dopolnjevanje, nadgrajevanje in ostale aktivnosti povezane z Blog69.

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • mark says:

  Kvaliteto bloga, kot je tale z ciljno publiko je zelo težko določiti. Ni ga merila, ki bi rekel to je dobro, to pa ni.

  Imaš 30% rednih stalnih bralcev, ki se sekirajo in 70% občasnih “obiskovalcev”, katerih je vseeno.

  Jaz pač pravim, da bi morali biti veseli, da takšen blog obstaja in uživati v slabem in dobrem.

  Jaz kot “kritik” preberem tudi slabe zgodbe, slabe filme in poslušam slabo glasbo. Stem si širim obzorja, zakaj je nekaj slabo in zakaj dobro. Čez nekaj časa pa ugotoviš, da slabe stvari niso tako slabe, kot so se ti na začetku zdele.

  Težava je le v tem, da si vajen eno in istega okusa in presentacije zgodbe.

  No votes yet.
  Please wait...
 • MoodyBlues says:

  😀
  GrayWolf…taobupnih se po mojem mnenju sploh ne piše 😉 Si pa dovolim včasih kakšno takšno pogovorno ‘vrinjenko’. Pa nič bat, ne bom vračala, kar se tiče pisanja ‘ne bo’, ‘ne bi’ skupaj sem ti že tako povedala. 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Gray Wolf says:

  1. MB…..jaz osebno pogrešam Pušlc-a oz. njegov pisanje

  2. Mack…..očitno se strinjava v večini stvari. Naj dodam le, da je moje razumevanje ocene prispevka tako, da se več kot očitno večina obiskovalcev, bralcev ali avtorjev strinja za napisano kritiko. Torej je potrebno nekaj spremeniti!

  3. Mark…svoboda govora , pisanja in objavljanja je ena stvar, ohranjanje kvalitet bloga pa povsem nekaj drugega. Res je to stvar lastnika bloga in njegove politike, a če bi bil to jaz, bi bil vesel vsakega predloga, sugestije nove ideje. In prav še enkrat sem šel prebrat vse komentarje in nihče ni rekel, da koga ne bi smeli objaviti. Nihče tu gori ni profesionalni pisec in iz lastni izkušenj lahko povem, da se je moje pisanje bistveno izboljšalo, če pogledam mojo prvo zgodbo, ki je bila tu objavljena in moja zadnja pisanja. In vse to tudi po zaslugi nekaterih bralcev tule, katerih nasvetov sem bil deležen.( na privat seveda in hvala, saj veste kateri)

  4. In kje se skriva skrivnostni lastnik bloga??

  p.s. MB sprašujem se ali se taobupnih piše skupaj, narazen ali sploh piše??!! 😉 Mal heca nooooo…da razbijemo malo pretirano resnost. Sorry! 😉 😉 ;)( saj vem da vrneš ob priliki z obrestmi )

  No votes yet.
  Please wait...
 • Mack says:

  Ali bo nekomu zgodba všeč ali ne je precej subjektivno vprašanje. Res so nekatere tako zelo dobre, da bodo všeč večini, druge bo pa pač vsak pri sebi ocenjeval, verjetno tudi glede na razpoloženje, tematiko in na to koliko se najde v njej. Saj nam ni treba prebrati vsake zgodbe, bereš tiste, ki so ti všeč.

  Kot ste že omenjali, nismo profesionalci, zato ne gre pričakovati, da bomo vsi vrhunski. Kritika je vedno na mestu, tudi v obliki tega prispevka. Pravilno vprašanje po njej pa je: OK, kaj zdaj? Na eni strani prostovoljno pisanje avtorjev, na drugi zelo zahtevni bralci. Hmmm… Zelo me zanima kaj pomeni ocena prispevka, ki ga komentiramo – 10/10. Ali je to strinjanje s tem, da je stanje slabo, ali je tudi nekaj tega: super, govorimo o tem, dajmo popravit.

  Kritika se lahko podaja tudi v komentarjih zgodbic, verjetno bi pomagala.

  Kar se tiče slovnice in pravopisa, se strinjam z večino. Ob večje napake se hitro spotakneš. V ta namen ima Word vgrajeno eno super orodje – spell-checker. Samo uporabiti bi ga bilo treba.

  Pred objavo preteče preveč časa. Res je. Sicer se mi ne sanja kakšna je uredniška politika, ampak predstavljam si, da to počne ena oseba. Predstavljam si tudi, da bi se našlo kar nekaj ljudi, ki bi bili pripravljeni tej osebi pri delu pomagati – verjetno zgodbic spet ni toliko, da bi se morali z njimi ukvarjati vsakodnevno. V razmislek.

  Blog seveda ni idealen (kar se za moje pojme od njega niti ne pričakuje), se je pa vseeno fajn vračat nanj in prebrati kako zgodbico. Mogoče mu lahko kako pomagamo, da bo še boljši. Kak komentar uredništva?

  No votes yet.
  Please wait...
 • MoodyBlues says:

  Jaz pa še vedno čakam, da mi nekdo pove, kdo so tisti vrhunski avtorji, ki so včasih objavljali, sedaj pa ne več in je zaradi njih odsotnosti kvaliteta bloga tako strašansko padla. Blog spremljam že precej časa, veliko dlje kot objavljam na njem, pa se mi ne zdi da je slabši. Trenutno na njem objavlja kar nekaj dobrih avtorjev, midori, GrayWolf, oh!BoneR, 7of9, anan, tudi svojo malenkost neskromno prištevam mednje, koga sem verjetno pozabila, lahko me dopolnite, ker moj namen ni napisati popoln seznam, pač pa želim poudariti, da dobre objave so pogostejše kot so bile, kar je verjetno posledica tudi tega, da niso tako pogoste. Kakšna je nova politika bloga ne vem, mogoče enostavno ni dovolj res dobrih prispevkov, koneckoncev se jih res ne da kar tako stresati iz rokava, v poplavi slabših pa so tisti dobri hitro prezrti. Torej – manj je več. Prej je bilo veliko več taobupnih prispevkov, pa to niso bili kiksi na novo rojevajočih se wannabe piscev, pač pa so jih redno objavljali samooklicani top avtorji bloga, ampak milo rečeno je vsak z vsaj malo smisla za jezik vil roke v nebo in prosil vsa božanstva, naj že končno presahne navdih tej osebi. 😉 Kar se pa avtorskih fotografij tiče…hmnja. Tud jaz ob marsikakšni prav pisano pogledam, amak tukaj nisem tako kritična. Ker veste, vsi nismo fakin popolni, s popolnimi merami, popolnimi oblinami, brez grama špehca in z obrazi za na plakat in kurci in pičkami za v šolski učbenik. Tudi manj estetsko dovršeni, da se lepo izrazim, imajo radi fuk, radi fukajo, tega ne počno samo manekenke in mistri fitnesa in če jim je kul poslat fotko…ja dobro. Me ne moti. Kaj bo naslednji korak, se bomo pritoževali ker nekdo s pivskim vampom zapušča stanovanje in kali naš dovršen smisel za estetiko? To je za moje pojme manj sporno, kot obupne zgodbe, dasiravno malce več samokritičnosti ne bi škodilo tako avtorjem fotografij, kot zgodb. Saj se pa da fotko estetsko posnet, četudi telo ni ravno iz reklame za en fakin light jogurt 😉
  No, toliko od mene 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • eva says:

  ja, adam je že vedu, zakaj ga blog 69 ne zanima več……

  No votes yet.
  Please wait...
 • mark says:

  Nekaterim so pa všeč stvari na tem blogu, ki tebi niso.
  Svoboda govora, naj pišejo vsi kaj hočejo in objavlajo kaj hočejo.
  Enako velja za bralce. Noben te ne sili, da bereš slabe zgodbe.

  Treba je tudi pomislit nato, da enostavno je enim avtorjem mogoče zmanjkalo idej in fantazije, saj niso profesionalni novelisti.

  It’s a blog.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Gray Wolf says:

  No, ta objava je pa popolno presenečenje!! Vsekakor pohvala, da ste se kljub hudi kritiki odločili za objavo in odprli temo, ki nas bralce in soustvarjalce bloga69 teži zadnje čase. Pa pojdimo po vrsti.

  Res je, blog69 v zadnjem času blago rečeno peša!!Sicer soditi blog po tem, kateri avtorji objavljajo in kateri nič več, je lahko zelo nehvaležno, saj tako kot imamo vsak svoje najljubše filmske ustvarjalce, knjižne avtorje ali pa glasbenike, je enako tudi tukaj. Pač okusi so različni!! A dejstvo je, da je bilo v zadnjih mesecih, kar nekaj objav, ki so bile le same sebi namen, dejansko na nivoju prostega spisa osnovne šole ali če grem še korak dlje in se pridružim mnenju TheOne, napisani samo zato, da so objavljeni oz. zaradi golega drkanja. O privat fotkah pa ne bom niti izgubljal besed, sorry, bo beseda estetika dovolj??

  Ne želim biti krivičen do avtorjev, ki so si upali nekaj napisati, prvič in poslali to za objavo(vse pohvale)! Vsak začetek je težak in le kritike in komentarji bodo(naj bi)pomagali, da avtor postane boljši. Zato predlagam, da se uvede posebna rubrika z naslovom….Avtorjeva prva objava(mogoče tudi kako drugače). V tem primeru bi bralci pisanje lahko vzeli nekoliko z rezervo, jih nebi avtomatično primerjali z uveljavljenimi pisci, obenem pa lahko mirne vesti napisali vse opombe, pripombe , kritike in pohvale brez kančka slabe vesti, le z namenom pozitivnih sugestij piscu. Pa še nekaj. Urednik na tem portalu po mojem mnenju ni dolžan popravljati slovničnih skopucal, ki jih prejme. Jaz bi jih mirno zavrnil z pripisom: bo objavljeno, ko bo berljivo. Eno je, da vsebina kot taka ni popolna, drugo pa lenoba avtorja, da texsta pred objavo ne popravi ali pregleda z določenimi programi prosto dostopnimi na netu.(ne govorim o 2-3 manjkajočih vejicah)

  Ena izmed zelo motečih stvari, je tudi tempo objav zgodb ali čakalna vrsta. Sam osebno mislim, da bi bile lahko objave dejansko bolj pogoste(seveda če ni problem , da ni gradiva!!??). Da je na objavo potrebno čakati tudi po en mesec je meni osebno, pa tudi nekaterim drugim avtorjem zelo moteče, po odzivih bralcev, pa opažam enako. Res je v tem primeru moje pisanje malo specifično, ker trenutno edini pišem v nadaljevanjih, a sem tudi zaradi počasnosti objav začel resno premišljevati, da prekinem pošiljanje nadaljevanj zgodbe On, kurba, saj dvomim, da bodo bralci sploh uspeli povezati zgodbo v celoto, če bo le ta objavljena z takšnimi premori.Pa v obrambo uredniku, 6 in 7 del nisem niti še poslal, kljub temu, da sta že nekaj časa napisana, a ker se so vsi trije deli z 8 vred tako povezani, res ne vidim smisla , da je en objavljen, junija , drug julija in tretji avgusta!!

  Ko premišljujem, kako bi privabili nove avtorje in povečali krog bralcev, ne morem mimo nekako ustaljene prakse nekaterih drugih portalov. Lahko bi naredili različne tematske tedne, recimo poezije, potem zgodbe na točno določeno tematiko, a to zopet pomeni dnevne objave. Konec koncev se mirno lahko naredi anketa,kjer bralci vsak mesec izberejo en tematski teden v prihajajočem mesecu. Dejstvo je, vse se da, če je želja in volja. Res pa je tudi, da to ni delo za enega samega človeka!!

  Toliko za zdaj, mogoče še kaj dopišem kasneje. Moja želja je vsekakor da blog69 živi naprej, živel bo le če se bo razvijal, nadgrajeval in dopolnjeval. Vse ostalo(res upam da ne)pa pomeni odhod avtorjev in bralcev drugam!!

  p.s. jaz osebno reklame pač spregledam. Žal so nujno zlo in dokler se mi ravno ne odpirajo na ekranu na vsiljiv način bom mirno potrpel.

  No votes yet.
  Please wait...
 • MoodyBlues says:

  Mene pa zanima, kdo so bili tisti dobri, kvalitetni avtorji, zaradi katerih je bil blog včasih tako boljši?
  Reklame pa tudi mene iritirajo.

  No votes yet.
  Please wait...
 • L says:

  Jaz osebno cenim vsakega, ki se podstopi napisati zgodbo, deliti sliko oz kakorkoli sodelovati pri ustvarjanji bloga in zato nikoli ne komentiram slovničnih napak itd…
  Vsak ima svoj okus in to spoštujem!
  Zelo pa me moti, da je blog konstantno posodobljen na 3-4 dni. Če se nekdo potrudi in nekaj ustvari si zasluži, da je to objavljeno cez en teden in ne mesec. Primer zelo kakovostne zgodbe je On, kurba in v čakanju na objavo sta že dva dela…
  Razumem, da je težavno, ker je v nekem obdobju več poslanih prispevkov drugič manj pa vendar….

  No votes yet.
  Please wait...
 • Palčica says:

  Hmmmmmm….vse to sem že skoraj napisala tudi sama, a sem se opomnila, da se ne morem kaj dosti pritoževati, ker pač ne pomagam pri ustvarjanju. Ker imam svoj blog z vsebinami, se tukaj pač pojavljam le kot bralka. Pa še to sem postala, ker sem imela čast spoznati našo kosmato zverino in me je usmeril sem, ker ve, da sem ljubiteljica erotike. Tiste prave, ko te zaščemi med nogami in čutiš v sebi, kako se prebujajo vse tiste leteče zadeve v notranjosti. Ko te enostavno spreleti po hrbtu, ko si predstavljaš določeno sceno.
  Blog se je poslabšal. To je dejstvo. Nočem zveneti kot kritik, a zadnje čase sama sebe prepričujem, da ne morem vedno znova samo kritizirati. A kaj, ko je za pohvalo malo materiala. Na žalost lahko preštejem na prste ene roke avtorje, ki se mi dopadejo in se zaradi njih vsakodnevno vračam.
  Vem da je najlažje kritizirat, a morda bomo s tem pripomogli, da se blog spravi vsaj na nivo, kjer je nekoč že bil. Hvala vsem tistim, ki se trudijo in imajo živce se sploh ukvarjat z blogom. Vem, da je to na trenutke zelo težko, sploh ker imamo vsi tudi svoja privatna življenja, kjer ni vse tako zelo erotično.

  Toliko od mene zaenkrat ….

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *