Nagradni natečaj – Poletna erotična zgodba

Lep pozdrav drage bralke in cenjeni bralci Blog69.

Ker se je poletje zdaj pa res že koooončno pričelo, lahko sklepamo, da se vas je večina že odpravila na počitnice , če se še niste, se pa še boste odpravili kam s svojo boljšo ali slabšo polovico in če se odpravljate z družbo, je to ponavadi izvrstna prilika za spoznavanje potencialnega bodočega ali bodoče karkoli že, ali pa še boljša priložnost za vsaj kako bežno poletno avanturo.
Kamorkoli se že odpravljate vam želimo obilo fuka in zabave.
Če ne boste šli na morje, boste šli zagotovo vsaj kam ob kako reko, jezero, v toplice ali v hribe in če ne greste nikamor na nobeno od naštetih lokacij, ni vrag, da ne boste šli vsaj na kako zabavo ali pa na piknik, kjer si boste malce oddahnili od vsakodnevnih tegob ter se nekoliko sprostili in kadar človek sprosti um, se sprostijo tudi čuti in telo, takrat pa se pripeti marsikaj.

Zato se je uredniška ekipa Blog69 odločila, da pripravi natečaj za najboljšo poletno zgodbo!

Glede na nrav strani, na kateri prebirate te vrstice, mi bržkone ni potrebno posebej omenjati in poudarjati, da mora biti zgodba erotična, vroča, pohotna in poltena.
No, lahko je tudi mlačna, dolgočasna in prav nič vzburjajoča, a v tem primeru se bojim, da zmaga nikakor ne more biti vaša.

Vse do konca avgusta pošiljajte zgodbe, ki jih bomo objavili na strani Blog69 in med prispelimi izbrali zmagovalca ali zmagovalko, ki bo spisala zgodbo, ki nam bo najbolj dvignila … no, ki nam bo pač najbolj pogodu iz objektivnih razlogov in bomo imeli za razglasitev zgodbe najbolj trdne argumente.

MORAŠ PREBRATI  Poletna erotična zgodba: Afera po beneško

Ne držite se nazaj, bodite packasti, spišite in opišite po svojih najboljših zmožnostih, prav tako niste omejeni s številom znakov ali besed, niti ni določena tema, prav nič pa se ne bomo jezili, če ob zgodbi pošljete tudi fotografijo, ki bi jo lahko pripeli poleg in boste z njo še dodatno potrdili avtentičnost dogajanja.

Držite se le tega, da je treba zgodbi, ki jo boste poslali na info@blog69.si, v zadevi napisati ‘Poletna erotična zgodba’, ji nadeti naslov in se podnjo podpisati z izbranim vzdevkom.

Upoštevane bodo zgodbe, ki bodo odposlane do vključno 31. avgusta 2014, mi pa bomo skušali čim pravičneje izbrati najboljšo, katere avtor ali avtorica bo prejela simboličnih 69 evrov.
Neto.
Ne bruto. Niti bruto bruto.

Zatorej … spišite, pošljite, še prej pa doživite in obilico užitkov ob tem.

Uredništvo Blog69

Rating: 5.0. From 9 votes.
Please wait...

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

4 Comments

 • BoneR says:

  Anan, dopust se je zaključil, počitek tudi, ustvarjalna kriza pride in gre, v prihodnjih dneh sledi galerija in objava poslanih zgodb, potem pa glasovanje …

  Saj veš, da je poleti vse bolj na izi.
  Gremo naprej.

  No votes yet.
  Please wait...
 • Anan says:

  Uredništvo,
  kaj se dogaja z blogom? Dopust? Počitek? Ustvarjalna kriza? Ugašanje?
  Bralci, sotrudiniki in ostali bi verjetno želeli kakšno razlago…
  LP
  Anan

  No votes yet.
  Please wait...
 • Gray Wolf says:

  Se strinjam z Palči…absolutno anonimno, pa tudi druga ideja ni slaba!!

  No votes yet.
  Please wait...
 • Palčica says:

  če lahko pripomnim …
  Zgodbe naj se objavljajo anonimno …in fer bi bilo vse naenkrat …oz. da se lahko glasuje od do ….da je fer play a ne ….

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *