Vroče srečanje z mlajšim

Po devetih letih resne zveze in stalne potešenosti sem ostala sama z mislijo, kaj bom pa zdaj brez fuka. Dolgi štirje meseci so minili in potreba v meni je bila gromozanska. Dvorili so mi številni vroči tipi, ampak sem sramežljiva in ne želim zapletov ter romantike. Hočem samo vrhunski sex.

Pa me na znanem družabnem omrežju poišče 10 let mlajši smrkavec in si rečem, naj bo izjema, da dodam neznanca. Kmalu me je podražil in jaz sem ga seveda malo potipala. Kmalu mi je postalo jasno, da je perfect match. Predrzen, samozavesten, perverzen, a vseeno gentleman in nesiguren, saj mu tega, da si ga želim nisem namignila. Povabil me je na prijateljski zmenek in bila sem za to. Dogovorila sva se za lokacijo stran od oči javnosti. Po nekaj žganih pijačah in temperamentnem pogovoru me je povabil domov. Šla sva in situacija je postala precej zadržana. Hotela sem, da naredi prvi korak, a dokler je zbral pogum je bil čisto zmeden in iz sebe. Končno se me je dotaknil in po celem telesu me je zmrazilo. Mokra sem bila že dan preden sva se videla, a po dolgem razmerju in stalnici kakršno sem imela jaz, so to nepopisni občutki. Planila sva en na drugega in se začela divje poljubljati. Oblačila so letela po celi dnevni sobi. Predigro sva preskočila in ko mi ga je potisnil v muco sem padla v ekstazo. Bila sem skeptična, da mi bo kos, saj je bil toliko mlajši in neizkušen, a ko me je začel divje porivat sem vedela, da sem srečnica. Rada imam na trdo in obožujem, če me tip prime za lase in močno udari po riti. Fukala sva celo noč in spalnica je bila vsa prepotena.
Bilo je nepozabno. Zaspala sva ko ubita, a zjutraj preden sem šla me je še enkrat noro pofukal. Bilo je fantastično in še se bova zmenila za kak prijateljski zmenek.

Rating: 3.9. From 23 votes.
Please wait...

Tags

Avtor

Oglejte si vse prispevke avtorja oziroma avtorice - .

3 Comments

 • Fantek25 says:

  Ko ste starejše vedno zadržane…ne vete, kaj zamujate, pa kak nam bi lahko blo skupi lepo 😛

  Rating: 5.0. From 1 vote.
  Please wait...
 • Vezan says:

  Bi blo fajn če bi bilo več takih “starejših” 😉

  No votes yet.
  Please wait...
 • Bangman says:

  to pa ja 😛 bi te blo fajn spoznat 😛

  No votes yet.
  Please wait...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *